Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmanınkınden sılınmıstııııı...hatta faruka bak adım sılındı ayagını denk al demıstım

saygı ve sevgı cok onemlı
annem hep der
büyük dedığın bıraz kör bıraz sağır olur

ÇOOOOKKKK önemli evet

arisma hayatim ben yoktum siz düğünden sonra ilk geldiğinizde ayakkabınızda adım ne oldu onu merak ettim çok
hatırlayabilcekmisiniz acaba

ben tükenmezle yazdım + sadece nikah anında giydiğim için bitek yeliz ve fulya hafif silindi :)
yelizide kuaförün kalemiyle yazdım silikti ondan :roflol:

ben evlenmem heral 10 gunu kadar:bbo:

belli olmaz
ben gittim geldim sözlendin :)

arsima kız çok alemsin haa oyunda geçtin demek iyi yapmışsın

bu erkeklerin oyun merakı ne olcak yaa benimkide aynı kalkmaz oyun başından da

geçtimmm :lepi:
bazen sorar bana kızıyomusun bana böyle oynuyorum diye kaydirigubbakcemile3
bazen kızıyorum diyorum bazen yok oyna diyorum
ama ben iş ederken bana yardım et otururken oyna diyorum

hee onu mu diyon annadım mersi şekerim
bejeweled de güzel çok

evet çok güzeldir
ilk göz ağrımız :)

arsi çok derken kimler geldi mesela? bize kimse yeni evlisiniz diye gelmiyo. sanki sabah akşam alla allla

kuzu 17 günlük evliydim (5 günü balayı zaten) aynı kişiler 4 kez geldi :)
o 4 seferin birinde bonus olarak kayınvalidemler onuda bonusu olarak hem iş yerinden arkadaşım olup hemde kaynımın okul arkadaşı olan bi çift geldi
dahasını anlatmım ama istersen anlatim :)

evet benide düşündüren herşeyi kontrol etmek istermi?en sevmediğim şeydir..yaşıycam görücem....:içelim:

ben mesela beyaza beyaz dicem demi ama benden önce biri derseki bak bu beyaz ona göre benim ona siyah diyesim gelirr :roflol:

evet hayatımla arsıma benıde yazmıstıı ama ben sılınmemısımdırrr kesınn nerde bende o sans fisfisfis

sapasağlam duruyordu
sonradan kaynımın nikahında giydim ayakakbıyı belki orda silnmiştir :roflol::roflol::roflol:

MERHABAA CANLARIMMM KIZLAR SİZİ çoook özledim yaaaaa günlerdir internetten mağdurum herne halttan dolayıysa kesildi internetimiiiz haftasonu çok ölzledim sizi yaaa hep aklım burdaydı heee eee nasılsınız bakalım geçmişe bakmaya üşeniyorum valla kim evlendi bakalım haftasonu neler oldu neler bitti :uhm: tamda arsimanın saçlarını görecekken ama tarihe karısmıştır o konu sizin için dimi :umursamaz: çok zaman geçti çünküüüü

hayatım saglık olsun cnmm senın sucun deıll bızde sans yok benceee ozellıkle bendeeee heheheheh bende bole sevgılı oluncaa kımsecıklerden sılınmm

ıyı şanslar:Saruboceq:
böcüğe fazla güvenme bu hızla evlenebiler
olabılr mı
yok daha neler -tatlicadiarzu-

foroğraf makinası canım
ya annem beğenmedi pikeyi
gidip değiştircem

ben beğendım
yollayabılınkaydirigubbakcemile3 nıe beğenmedı acep ne guzel aşk pıkesıydı o

bu hafta sonu burcu evlendi çokta güzel oldu :)
aklıma b o geldi
başka kim vardııı

arisma benimkide ps hastası eve alacakmışız mutlaka beraber oynar mışız fisfisfis
bende hiç sevmem oyun oynamayı bizde var ben hiç oynamıyom dedim bende şaşırdı bide :roflol:

esmacım, iyitatiller güle güle gittt.
bizi özle emi kuşum..
bu haftada tubiş, gamze, esma tatilde oooh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…