kızlar ben armut gibin pilot kalemle yazmışım ve o ayakkabımı kısa bi süre gildim çünkü düğünde adidas giydim. o yüzden benden kimse silenemedi
nihalcim yazmammı canım
haftaya liste yaparız tekrar
saygı ve sevgı cok onemlı
annem hep der
büyük dedığın bıraz kör bıraz sağır olur
arisma hayatim ben yoktum siz düğünden sonra ilk geldiğinizde ayakkabınızda adım ne oldu onu merak ettim çok
hatırlayabilcekmisiniz acaba
ben evlenmem heral 10 gunu kadar:bbo:
arsima kız çok alemsin haa oyunda geçtin demek iyi yapmışsın
bu erkeklerin oyun merakı ne olcak yaa benimkide aynı kalkmaz oyun başından da
hee onu mu diyon annadım mersi şekerim
bejeweled de güzel çok
arsi çok derken kimler geldi mesela? bize kimse yeni evlisiniz diye gelmiyo. sanki sabah akşam alla allla
evet benide düşündüren herşeyi kontrol etmek istermi?en sevmediğim şeydir..yaşıycam görücem....:içelim:
evet hayatımla arsıma benıde yazmıstıı ama ben sılınmemısımdırrr kesınn nerde bende o sans fisfisfis
kızlar ben armut gibin pilot kalemle yazmışım ve o ayakkabımı kısa bi süre gildim çünkü düğünde adidas giydim. o yüzden benden kimse silenemedi
ıyı şanslar:Saruboceq:pıtırım ne makınasıı aldın cnm bende 4 gun havuza gıttım pespeseee ıı geldıı sımdı askımla gıtcem ınss bısı cıkmazsaa...kızlar dgs sınavından kurtuldum sımdı heyecanlaaa sonucları beklıorumm sans dıleyın bana
olabılr mıböcüğe fazla güvenme bu hızla evlenebiler
foroğraf makinası canım
ya annem beğenmedi pikeyi
gidip değiştircem
MERHABAA CANLARIMMM KIZLAR SİZİ çoook özledim yaaaaa günlerdir internetten mağdurum herne halttan dolayıysa kesildi internetimiiiz haftasonu çok ölzledim sizi yaaa hep alkım burdaydı heeebenneyaptımki eee nasılsınız bakalım geçmişe bakmaya üşeniyorum valla kim evlendi bakalım haftasonu neler oldu neler bitti :uhm:
arsima sende bendensin cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?