Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmy iyi tatiller iyi eğlenceler hayatım.
Nihal inşallah yeterli puan alısın cnm

ben aylardır burda evlilik hazırlığı yaptığım heyecanlarımı paylaştığım insanlarla resimlerimi paylaşıyorum. onu bile yüzüm kapalı. arkadaşlıklarını kabul etmediğim arkadaşlardan özür dilerim.

hayatım burcu bitanecik fotosunu ekleyip kaçmış ama kaçıncı sayfa bilmiyorum. Prensesler gibi olmuş..burcunun profilinden bulursun ama:)

slm kızlar hayatım canım albümünden kına resimlerine baktım yüzünü göremedim ama güsel bi gelin olduğun belli gelinlikli resminide görmek istiyorumkaydirigubbakcemile2 allah ömür boyu ayırmasın canım

Sen bilirsin tabıkıde hayatım.Amayüzün kapalı görmemizin ne sakıncası olabılır diki.Senin tercihin tabikide.mutluluklar dilerim.

arisma benimkide ps hastası eve alacakmışız mutlaka beraber oynar mışız fisfisfis
bende hiç sevmem oyun oynamayı bizde var ben hiç oynamıyom dedim bende şaşırdı bide :roflol:

ben severim oyun oynamayı :)
bi oyun daha var bahceli
dün sabah uyanmış patlıcanları topladınmı diyooo benimki :roflol:

ay bende lazım nerelisin?

rize

arsi sen burcu'yu nerden gördün güzel oldu?

ayy ekledi bitanecik

arsıma burcu resim koydumuu

evettt

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...imlarimiz-sohbet-bolumu-6276.html#post8037930

Arsi, senin icin albüm yaptim

Allah razı olsun sonunda görebildim
çok güzel maşallah saçında makyajında tam olunca prenses olacan

bşey sorcam tobi uzun zamandır yokmuu

ara sıra gelyor

arsimanın saçlarını yine görmek nasip olmadı mafoldumben

silmedim ama eklemiştim
yarın yada öbür gün net halini eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…