Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

jtosik yok canım değil ama memleket taa doğunun ucu o yüzden uzak baya

amie saol cnm inş kırşmaz tek dileğim bu

çok güsellerr. sıradışı , farklı ve güselll en güzel akşamlarınızı aydınlatırlar inş. opuyorumnanaktan
bu arada kartonpiyerleri de beğendim ben kaydirigubbakcemile3

erva cok güzel olmus cnm güle güle kullan a.s.

Teşekkür ederim canımcım:Saruboceq:

Avizelerimizi taktırdık bugün.Ben de hemen sizin için çektim ama yanlışlıkla salonunkini sildim Salonu daha sonra tekrar çekip eklerim

Tatlım güle güle kullan ben çok beğendim yaa özelliklede yatakodası ve koridor avizelerine bayıldım çok hoşuma gitti seçimlerin çok hoş olmuş evliliğede sınır kalmış şimdiden mutluluklar diliyorum resimlerini görmek içinde sabırsızlanıyorum..Avizelerinide diğer cicilerinide iyi günlerde kullan tatlım..

ay ay ay bi gelinimiz daha var düğün mevsimi tabi giden gidene canım ne güzel yaa Allah mutlu etsin bütün evlenecekleri balayından sonra eve dönmek en güzel şey olsa gerek düşünsene artık bi evin bi eşin bi sorumluluğun var sabah kalkıyosun yanında sevdiğin adam ne güzel şeylerdir yaa bende istiyorum mafoldumben:umursamaz::umursamaz:

sülfat çok şık avizelerinn

Şeniz Sağol miniğim

sulfat canim ne degisik avize onlar öyle
hepsi birbirinden orijinal....
güle güle aydinlatin yuvanizi =)

Vala avize için bile bi günü harcadım kaydirigubbakcemile3 İlla herşey içime sinecek yerimseniben Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için kaydirigubbakcemile3

çok güsellerr. sıradışı , farklı ve güselll en güzel akşamlarınızı aydınlatırlar inş. opuyorumnanaktan
bu arada kartonpiyerleri de beğendim ben kaydirigubbakcemile3

Sağol elisaacım Şeniz Farklı olmasını istedim zaten, keşke salonu da ekleyebilseydim. En çok onu beğenmiştim zaten :çok üzgünüm: Keşke kartonpiyer olmasaydı aslında kartonpiyer seçenekleri çok sınırlandırdı. Yoksa başka şeyler de beğenmiştik.

Teşekkür ederim canım iyi dileklerin ve güzel sözlerin için Şeniz Eveeeet çok az kaldı :1rolleyes: Evim tamamen yerleşsin diye sabırsızlanıyorum delikafadulden

Oveg canım, hayırlısı olsun halletmişsin kına elbiseni de. Nasıl bişey aldın, eklemicek misin? Ben daha elbise alamadım. ınş. bu hafta alıcam ben de yerimseniben Gelinliğini de kırışmadan taşırsın umarım Şeniz

sulfat yatak odanin ve koridorun avizelerin tam benlik ;=)
Güle güle kullan zemuszemus

O zaman kesin salon avizemi de beğenirsin kaydirigubbakcemile3 Teşekkür ederim canım Şeniz

sulfat canım avizeler çok hoş hele oturma odasının avizesini çok beğendim.
güle güle kullan canım.

Oturma odamın rengine uygun bulcam diye göbeğim çatladı :bbo: Hoş kırmızı çok var her yerde ama ben farklı şeyleri seviyorum :1rolleyes: Sağol tatlım Şeniz

kızlar yaa bişey sorucam avizeler çok pahallımı.
evlenicem ama hiçbişeyden haberim yok

Evet malesef pahalı canım :çok üzgünüm: Çok ucuz olanlar da var tabii, bu da çok değişken bi yelpaze. Her bütçeye göre var yerimseniben

kizlar ben bu japonlarin dügün resimlerini tuttum....
cok orijinal...
romantik resimlere alternatif olarak bakmiyorum ama onlarla birlikte albümü tamamliya bilirler bence

kızlar yaa bişey sorucam avizeler çok pahallımı.
evlenicem ama hiçbişeyden haberim yok

pahalıdır tabi kız modeline göre artıyor tabi.. ayy geçen biyerden geçiyoruyz çok komik adam ilan asmış 6 avize 70 milyon diyee sırnaşık şey nasıllardı kimbilir sırnaşık şey

kizlar ben bu japonlarin dügün resimlerini tuttum....
cok orijinal...
romantik resimlere alternatif olarak bakmiyorum ama onlarla birlikte albümü tamamliya bilirler bence

kız bunlar nee çok değişikler heee ama ben düşünmezdim heralde :1ninca:

yok canım o kadar da değil normalde küçük avizeler 70 80 bunlar tabikide pahallı olur ama çok da pahallı olmasın yaa

niye be ya...
bence cok degisikler... yani klasik ormantik dügün fotograflarinin yaninda bunlarda cok hos olur.... ikisi bir arada... tek bunlardan bende istemem

öyle hoş olur canım ikisi bir arada dediğin gibi ormamntiklerin yanında bundan bitane farklı durur sıradışılık şakkıdı sen nerden buldun kız bunları

yok canım o kadar da değil normalde küçük avizeler 70 80 bunlar tabikide pahallı olur ama çok da pahallı olmasın yaa

tabi canım o dediğim yer kimbilir nasıl satıyodu .. yeni bir ev tabi güzel olsun istiyo herşeyi ama olur canım zamanla senin ne zaman düğün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…