Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

herkese iyi akşamlar

bende kaçıyorum malum almanca kursu offf pofffffffff
haha bide öğrenebilse

ıyı şanslar:Saruboceq:

olabılr mı
yok daha neler -tatlicadiarzu-

ben beğendım
yollayabılınkaydirigubbakcemile3 nıe beğenmedı acep ne guzel aşk pıkesıydı o
hehe değiştirdim valla lilalı aldım nese bunu beğendi şimdi baktık

gule gule kullan cnm bol bol resım cek bızle paylas oyuy mu ? kalplı falan ya bızım dıkkatımızı cekıo ama annenın cekmemıstır cnmm annenle gıt o begensınn
tamam tamam çekçem:)
onun istediği renk aldım beğendi canım

kızlar ben armut gibin pilot kalemle yazmışım ve o ayakkabımı kısa bi süre gildim çünkü düğünde adidas giydim. o yüzden benden kimse silenemedi
aferin sana evde kalıoz senin haberin varmııı
bi daha yazıcak olanlar lütfen kurşun kalem kullanalım, olmuo böle kısmetimizle oynuonuz:)))

ben tükenmezle yazdım + sadece nikah anında giydiğim için bitek yeliz ve fulya hafif silindi :)
yelizide kuaförün kalemiyle yazdım silikti ondan :roflol:

haha demek sende arsiiii
hayallerimi ümitlerimi yıktınızzzmafoldumben

Avizelerimizi taktırdık bugün. Ben de hemen sizin için çektim ama yanlışlıkla salonunkini sildim mafoldumben Salonu daha sonra tekrar çekip eklerim

Çalışma odamız için

Yatak odası

Mutfak

Koridor

Oturma odası

iyi akşamlar kızlar

betanın resimlerine bayıldım ya çok güzel bir gelin olmuş maşallah

hayatım kına resimlerinde çok hoş iyi döktürmüşsün valla:)

Ay ne güzel hayırlısıyla hallettiniz
benim son 15 gün neredeyse inş hayırlısıyla atlatırım bende
az kaldı ama hala çok uzak geliyor.
iple çekiyorum balayından dönüp evime yerleşmeyi çok ama çok yoruldm dinlenmeye çok ihtiyacım var

Bugun kına elbisemi aldım gelinliğimi perşembe teslim alıcam benim düğünüm memlekette olacak uçakta elimde nasıl taşıyıcm gelinliği şimdilik en büyük sorunum bu umarım çok kırışmaz dua edin bana kızlar...

Bide golden rose nin simli pudrasını alıcam yarın çok güzel bişey ya
kullanan oldu mu acep?

canım işte kollara benim gelinlik straplez boyun göğüs bölgesine sürmek için alıyorum hafif parlak simli hemde pubra fiyatında iyi 22 tl

Yok benim dügün istanbulda olacak ;=)
Sende yasadiginiz yer diger yaziyorda, acep yurt disindami yasiyorsun diye düsündüm.

canim kina elbisen hayirli olsun
güle güle giyin
insallah kirismadan tasirsin gelinligini memleketine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…