Teşekkür ederim canımcım:Saruboceq:
ay ay ay bi gelinimiz daha var düğün mevsimi tabi giden gidene canım ne güzel yaa Allah mutlu etsin bütün evlenecekleri balayından sonra eve dönmek en güzel şey olsa gerek düşünsene artık bi evin bi eşin bi sorumluluğun var sabah kalkıyosun yanında sevdiğin adam ne güzel şeylerdir yaa bende istiyorum mafoldumben:umursamaz::umursamaz:
Oveg canım, hayırlısı olsun halletmişsin kına elbiseni de. Nasıl bişey aldın, eklemicek misin? Ben daha elbise alamadım. İnş. bu hafta alıcam ben de yerimseniben Gelinliğini de kırışmadan taşırsın umarım Şeniz
öyle hoş olur canım ikisi bir arada dediğin gibi ormamntiklerin yanında bundan bitane farklı durur sıradışılık şakkıdı sen nerden buldun kız bunları
teşekkür ederim canım gerçekten çok güzel heyecanlar bunlar
yıllardır hayalini kurduğum şeye kavuşuyorum ama eksikler stres vs yıpratıyor valla
ama karar verdim artık hiç stres yapmıyıcam son iki hafta kendimi yıpratmıyıcam hep gülücem...(burda düğünü olan sevgili arkadaşlarımdan öğrendiğim gibi :)
başlık çeyiz hazırlığı oluncaaa ben dee sohbetinizi bölmeden fikir alıp çekilsem olur muu :kedi: allah nasip ederse biziim ki önümüzdeki sene olacak bi aksilik olmazsa henüz çeyiz namına pek bir şey yok yavaş yvaş alıyoruz.. evkurdan kampnayada porselen yemek takımı, tencere takımı ve çatal bıçak takımı almıştık ama ben anneme hediye olarak bırakırım nasıl olsa diye annemin beğendiklerine ses çıkarmadım o çeyiz diye aldı ben de olmaz benim hediyem dedim sonra da baktım bu taksidin biteceği yok annem de istemiyor zaten onun baya var şimdi fikrim değişti annemin beğendiklerini değiştirme şansım olur muu ya da ne yapabilirim kii CADIARZU
kizlar iyi geceler
ben kaciyorum...
başlık çeyiz hazırlığı oluncaaa ben dee sohbetinizi bölmeden fikir alıp çekilsem olur muu :kedi: allah nasip ederse biziim ki önümüzdeki sene olacak bi aksilik olmazsa henüz çeyiz namına pek bir şey yok yavaş yvaş alıyoruz.. evkurdan kampnayada porselen yemek takımı, tencere takımı ve çatal bıçak takımı almıştık ama ben anneme hediye olarak bırakırım nasıl olsa diye annemin beğendiklerine ses çıkarmadım o çeyiz diye aldı ben de olmaz benim hediyem dedim sonra da baktım bu taksidin biteceği yok annem de istemiyor zaten onun baya var şimdi fikrim değişti annemin beğendiklerini değiştirme şansım olur muu ya da ne yapabilirim kii CADIARZU
sulfat canım senin ne kadar tuttu mesela oturma odasının avizesi.o tarz şeyler aşağı yukarı
Fuşya rengi güzel bir elbisi tül yumuşacık ve tiril tiril.Resim çekersem koayım canım.
Ta aylar önceden takip ediyorum siz biraz yavaşsınız:)
Balayınızı bile geç hallettiniz.
Biz hallettik evi yerleştirdik çok şükür
davetye vs herşey hazır..
ama uzaklık olunca heralde insan tedirgin oluyor çabuk bitsin istiyor.
ınş gönlüne göre bişey bulursun cnm..
herkeşlere iyi akşamlar bi uğrayım dedim. sulfatın cici avizelerini gördüm.
güle güle kullan canım. yatak odası şıkır şıkır, giriş içn olan pek hoş.
herkeşlere iyi akşamlar bi uğrayım dedim. sulfatın cici avizelerini gördüm.
güle güle kullan canım. yatak odası şıkır şıkır, giriş içn olan pek hoş.
tamaamm yarına fotoları çekip ekleyipp fikirlerinizee ihtiyacım var az bi para gibi gelmişti ilk başta amaaa vallaa her ay o evkurun merdivenlerini tırmanmak zulüm gibi o yüzden para da gözümde büyüdü yarınn artık karar veririm değiştirmiyorlarsa olmazsaa başka bi yyöntem olursa gündüz aklıylaa CADIARZU iyi gecelerrr kızlarr ..........
Avizelerimizi taktırdık bugün. Ben de hemen sizin için çektim ama yanlışlıkla salonunkini sildim mafoldumben Salonu daha sonra tekrar çekip eklerim
kizlar ben bu japonlarin dügün resimlerini tuttum....
cok orijinal...
romantik resimlere alternatif olarak bakmiyorum ama onlarla birlikte albümü tamamliya bilirler bence
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Güzel oldu gayet bildin. Teşekkür ederim canım Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?