Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

teşekkür ederim canım gerçekten çok güzel heyecanlar bunlar
yıllardır hayalini kurduğum şeye kavuşuyorum ama eksikler stres vs yıpratıyor valla
ama karar verdim artık hiç stres yapmıyıcam son iki hafta kendimi yıpratmıyıcam hep gülücem...(burda düğünü olan sevgili arkadaşlarımdan öğrendiğim gibi :)

Fuşya rengi güzel bir elbisi tül yumuşacık ve tiril tiril.Resim çekersem koayım canım.
Ta aylar önceden takip ediyorum siz biraz yavaşsınız:)
Balayınızı bile geç hallettiniz.
Biz hallettik evi yerleştirdik çok şükür
davetye vs herşey hazır..
ama uzaklık olunca heralde insan tedirgin oluyor çabuk bitsin istiyor.
İnş gönlüne göre bişey bulursun cnm..

öyle hoş olur canım ikisi bir arada dediğin gibi ormamntiklerin yanında bundan bitane farklı durur sıradışılık şakkıdı sen nerden buldun kız bunları

öyle internetde dolasirken gözüme carpti
ben biraz photoshopla ugrasiyorum canim .... fotograflar üzerinde oynama meragim (yumusak g´li meragimkaydirigubbakcemile3) var azcik )))

Son düzenleme:

yıpratma tatlım yaa sen eşine lazımsın dicem şimdik :jeyyar::jeyyar: ama şaka biyana gerçektende bunlar tatlı telaşlar yıllardır hayalini kurduğumuz şey gercektende şimdi sen ona kavusuyosun hayatının en mutlu günü ve o mutlu gününde o cici halini çok merak edicemm :kedi: resimlerini çabuk eklersin dimi bu arada balayı nerde olacak canım

başlık çeyiz hazırlığı oluncaaa ben dee sohbetinizi bölmeden fikir alıp çekilsem olur muu :kedi: allah nasip ederse biziim ki önümüzdeki sene olacak bi aksilik olmazsa henüz çeyiz namına pek bir şey yok yavaş yvaş alıyoruz.. evkurdan kampnayada porselen yemek takımı, tencere takımı ve çatal bıçak takımı almıştık ama ben anneme hediye olarak bırakırım nasıl olsa diye annemin beğendiklerine ses çıkarmadım o çeyiz diye aldı ben de olmaz benim hediyem dedim sonra da baktım bu taksidin biteceği yok annem de istemiyor zaten onun baya var şimdi fikrim değişti annemin beğendiklerini değiştirme şansım olur muu ya da ne yapabilirim kii CADIARZU

olur herşey zamanla canım şimdiden düşünme sen bunları boşver zamanı gelince herşey tıkır tıkır işliyor galiba evlenenler hep öyle diyorda:)

canım değiştirme konusunda br fikrim yok ama değiştirmeyebilirler.
çünkü evkurdn pek memnun değilim ben bir takım elektronik şyeler aldım ve garantisini bile doldurmadılar buna bakarak değiştirirler diyemicem.
annenin aldıklarını hiç mi beğenmiyorsun ki idareten al sonra yavaş yavaş yenilersin eşyalarını?

canım hiçmi hoşuna gitmedi annenin aldıkları önümüzde 1 sene var deme o 1 sene öyle hızlı geçiyokiii:1ninca:... bende bazışeylerimi evkurdan aldım ama değiştirme diye bişey olmuyor artık alınmış çünkü değiştirmiyolar neyazıkki ama istersen annenin aldıklarının bi resimlerini ekle sana fikir sunalım bizde.. bari onlar çıksın aradan çatalkıydı bıçağıydı tenceresiydi..şimdi yeni alıcam desen yine birsürü masraf olacak

herkeşlere iyi akşamlar bi uğrayım dedim. sulfatın cici avizelerini gördüm.
güle güle kullan canım. yatak odası şıkır şıkır, giriş içn olan pek hoş.

tamaamm yarına fotoları çekip ekleyipp fikirlerinizee ihtiyacım var az bi para gibi gelmişti ilk başta amaaa vallaa her ay o evkurun merdivenlerini tırmanmak zulüm gibi o yüzden para da gözümde büyüdü yarınn artık karar veririm değiştirmiyorlarsa olmazsaa başka bi yyöntem olursa gündüz aklıylaa CADIARZU iyi gecelerrr kızlarr ..........

sulfat canım senin ne kadar tuttu mesela oturma odasının avizesi.o tarz şeyler aşağı yukarı

Canım biz baya araştırdık, inşaat malzemeleri satılan bi yer var gıda çarşısı izmirliler bilir. En uygun fiyatları orda bulduk biz. Oturma odasınınkini de gayet uygun fiyata 50 liraya aldık yerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Güldürdün beni gece vakti. Doğru tespit ağırız biz, ama bi sor niye :roflol: Çünkü ben bişeyi kırk yere bakmadan almıyorum ya daha güzelini görürsem diye. Daha bugün bu yüzden tartıştık hatta. Bir diğer neden nişanlımın öğretmen oluşu ve haziran ayına kadar çok yoğun çalışmasıydı. Çeyizim de ptesi gidicek, onun geç gitme nedeni de görümcemler de burda olmak istedi yardım etmek istiyolar ve şehirdışından gelcekler. Görümcem 1 ay önce doğum yaptığı için daha erken gelemediler. Böyle yani :bbo:

Kına için de baya elbise baktım aslında,beğendiğim bi elbise var ama yarın bikaç yere daha bakcaz inş.ben de h.sonuna kadar almış olurum :1rolleyes:

Teşekkür ederim mandalinam Şeniz Evim yavaş yavaş eve benzemeye başlıyor :1rolleyes: Hele bi perşembe günü perdelerim de gelsin o zaman tam güzel olur :1rolleyes:

iyi akşamlar tatlımm evet bende çokbeğendim sulfatın cicilerini..

tamam canım yarın resim ekle bir bakalım:)
eşya almak kolay değil daha neler neler alıncak sana gereksiz masraf olmasın yarın bakarıs bende kaçıyorumm

iyi geceler bayanlarrr hepinize tatlı rüyalar bende çıkıyorumm bakalım kim açılış yapacak yarın

Avizelerimizi taktırdık bugün. Ben de hemen sizin için çektim ama yanlışlıkla salonunkini sildim mafoldumben Salonu daha sonra tekrar çekip eklerim

düğündaşımmm güle güle kullan avizelerin hepsi ayrı bi güzel

acaba ben mi kapatmış oluyorum kepenkleri :roflol:

iyigeceler güzellerim hihoyyyt

kizlar ben bu japonlarin dügün resimlerini tuttum....
cok orijinal...
romantik resimlere alternatif olarak bakmiyorum ama onlarla birlikte albümü tamamliya bilirler bence

ben bunu beğendim ama kızın tırnaklarını hiç beğenmedim nasıl bi manikürdür o bee:S

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Güzel oldu gayet bildin. Teşekkür ederim canım Şeniz

tamam o zaman bildiysem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…