Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

portakalımmm çok güzel fotolar için teşekkür ederim
hepsinde ayrı bir güzelsinnnn Allah mutlu etsinnn canımmm opuyorumnanaktan
canıııım ışılım teşekkür ederim. Şeniz
artık 15 gün sonra senin cici fotolarını beklicez inşallh opuyorumnanaktan
mandilinnn mekan çok güzel resimler güzel ama siz harikasınızzzzzz......

miniğim sağol. kuşum :asigim: :asigim:
Bütün güzel dualarım senin olsun.
mandilin çimlere oturduğunuzda gelinlik batmıo mu canım ???
yook canım direndim kirlenmedi, sadece popocuğun ve bacakların çimlerle özleşiyor kaydirigubbakcemile3 ama çimlerdeki fotolar en güzelleri benim için katlanmaya değer:)

mandilin cim albümüne baktım.çok güzel görünüyorsunuz.alah bir ömür boyu mutlu etsin canım

hepinize çoook teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.
Hepinize benden bi çay simit gelsin hadi :)

günaydın kızlar sulfatcım avizelerin cok güzel ama ençok yatak odanınkini beyendim oktar hoşgeldin nasılsın nasıl geçti :asigim: şimdide mandilincimin resimlerine gidiyorum

kızlar herkeze günaydın..
dün provam vardı biliyosunuz üst provaymış büstiyer gibi iç astar yani kendinden özel bi südyen verdi giydirdi ölçüleri aldı ve bitti dedi çok kısa sürdü diğer randevum eylül 20ozamn bitmiş olucak dedi ayakkabı ile gel boy alırız dedi şaşırdım.benim düğün kasım 7'de

Son düzenleme:
günaydın kızlar sulfatcım avizelerin cok güzel ama ençok yatak odanınkini beyendim oktar hoşgeldin nasılsın nasıl geçti :asigim: şimdide mandilincimin resimlerine gidiyorum

Hoşbuldumm. Herşey çookkk güzeldiiii. Kına,düğün,tatil harikaydı herşey.

günaydın kızlar mandilin canım resimler bi harika resmen allah nazardan saklasın
canım saçların çok güzel olmuş bende açık saç modeli düşünüyorum yakından çekilmiş resmin yok yanlız, varsa ekler misin nolarrr nolarrrrkaydirigubbakcemile3

mandilin
canım çok tatlı olmuşsun Allahım korusun mutluluğunuzu..

sulfatcım avizeler çok güzel çokkk :teytey:

günaydın herkese

sulfatcım avızelerın çok seker

mandılınım çok gusel olmuşsun

oktarcım hosgeldın umarım hersey gusel gecmıstır

ilk prova öyle kısacık şeker :)
arada bi prova daha olsa keşke
hayırlı olsun şimdiden

Hoşbuldumm. Herşey çookkk güzeldiiii. Kına,düğün,tatil harikaydı herşey.

hoşgeldinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…