Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gaso hoşgeldin ve günaydın canım[/B] opuyorumnanaktan
Şeniz

gasoline hoşgeldin gitme artık
Şeniz ben hiç istemiyorum da, bırakmıyolar ki :)) yakamdan paçamdan tutup çekiştiriyolar, anacım herşeyi yapabilmek de bela oluyo insanın başına

Hoşbuldumm. Herşey çookkk güzeldiiii. Kına,düğün,tatil harikaydı herşey.
çok sevindim oktarcım ya, ayrıca fotolar çok güzeldi, maşallah, evine ve aykırı pufuna bayıldım canım :)

hmm anladım.. annemde fırın,bulaşık mk.biz alacağız diyor gerisi onun
biz birlikte alıcaz inş. Bizim adetlere bakarsan kız hiçbirini almaz. 4 büyük beyaz eşyanın 4ünü de erkek alır. Ama ben yapmicam öyle, canım benim ev alalım kirayla uğraşmayalım diye göbeği çatlıyo çalışmaktan, gece demiyo pazar demiyo çalışıyo, kıyamam ben ona, alıcaz inş. beraber, gerçi bazen diyorum kızdırmak için bizde kız tarafı yatak odasından başka hiçbişe almaz diye ama :))))

vurucan vurucan ben de inanıyorum :)))

selam kızlaaaarr :1hug: nasılsınızzz
pazar günü sözlendimmmmm :asigim: gerçi benim ki nişan gibi oldu ama sözlendimm iştee :lepi:
tebrikleerrrr, darısı başımıza

sinay koydum ya ben resim kızzzzzzzzzz
kız sadece kına resimlerin vardı ya, hani düğün/nikah ? ayrıca kına için de yorumlarımı yapmıştım ama yine söyliyim, maşşallah o ne oynamak kız öyle :)))

ay bi zahmet şimdiden o kadar karışmasın, gerçi hariçten gazel okumak kolaydır ama kaydirigubbakcemile3 ben zaten halka açık yerde bikini giymediğim için bana o anlamda karışmıyor(ben çok sakin, kimsenin olmadığı yerlerde bikini giyip denizime giriyorum), ama giyiyor olsaydım kesin karışmaya çalışırdı. Sen nasıl istiyosan öyle yap canım, 10 yıllık tecrübe konuşuyor ve diyor ki, nasıl alıştırırsan öyle gider :))

Aaah nedemek giymemi istemiyo klava:? Sende o zaman onun kisa short giymesini istemedigini söyle. Diz alti olmasi lazim de klava:.
:roflol: :roflol: :roflol: mantıklı :)) ve doğru zaten, onun da göbekle diz arası giymesi lazım o zaman, aynen böyle söyleyebilirsin:))))))

gasoline canım teşekkür ederim Amin darısı senin ve tüm isteyenlerin başına :Saruboceq:

anam bu tantitoniye bakarkene bişi gördüm
bunu deseninde bana biri kupa hediye etmişti
bende çeyizime kaldırmıştm
metal eynı desen kutunun içindeydi
kutusunu kullanıorum tabi:)

Hayatım sen bana tatarlık var mı diye sormuşsun ya gasoline söylemese ben onu tarlatan anlamışım. Anladığım yetmez gibi bide yorum yapmışım tarlatan az kabarık diye ay Allahım yaa sırnaşık şey sırnaşık şey
Şey şimdi söyliyim babannem tatarmış benim azıcık :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya kızlar bişey sorucam beyaz eşya kime ait??erkek arkadasım dio ki beyaz eşya erkeğe ait bizimkiler dio ki kıza ait kaydirigubbakcemile3

ozmn ortak alın bırlıkte odeyın

tekrar yazım
camasr mak bulasık mak ben aldım bıde fırın alcam am amutfağa gore olduğu için sonra dedım
tv buzdolabını erkek alır
eksık fırın tv buzdolabı kaldı duruma gore bırlıkte oderız

Yaaa bunebu mor elbise mı dedin beni eklemek istemedi sanırım beta çok merak ettim bende mor elbise arıyordum turkuazlı morlu felan ..Keşke görebilseydim

burası çeyiz topiği giyim değil en basitinden google diye bi site varya ordan da bakabilirsin kıyafet sorunundan sıkıldık artık burası çeyiz topiği yasakkelime

mandalın ınş cnm
ayy benıde tatara benzetıyolar
bı tane maynak bı arkdasım vardı lısede ılhan mansız hastasıydı
delı ya kız bana dıo sureklı bana bak aklıma ılhanım gelsın:roflol: aksama kadr onu cekerdım bıde okulda

http://[URL=http://img190.imageshack.us/i/kahvaltlm.jpg/]
[/URL]

hediye gelen kahvaltılıgım..yeşil olan..

anladım böcüğüm bizimkilerde buzdolabı camasır mak. fırın bulaşık mak. bize ait dediler..sözlüm yok dio biz alcaz..dedim ii kim alırsa alsın diğer taraf parayı bana versin..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
anam bu tantitoniye bakarkene bişi gördüm
bunu deseninde bana biri kupa hediye etmişti
bende çeyizime kaldırmıştm
metal eynı desen kutunun içindeydi
kutusunu kullanıorum tabi:)

hala böyle sitelere girmeye yada dükkanlarda gezmeyi çok seviyorum :) sanırım bu çeyiz sevdası ruhuma işlemiş :roflol:

eda ben evkurda gordum 3lü tefal 45 tl ıdı ama aylar once
eee iyiymiş ben de sandım ki 300-400 falan

poff
gelmesin misafir kendi ufak kaplarımızla halledelim :)))

mandilin çoooooooooooooook güzelsin maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…