Şenizgaso hoşgeldin ve günaydın canım[/B] opuyorumnanaktan
Şeniz ben hiç istemiyorum da, bırakmıyolar ki :)) yakamdan paçamdan tutup çekiştiriyolar, anacım herşeyi yapabilmek de bela oluyo insanın başınagasoline hoşgeldin gitme artık
çok sevindim oktarcım ya, ayrıca fotolar çok güzeldi, maşallah, evine ve aykırı pufuna bayıldım canım :)Hoşbuldumm. Herşey çookkk güzeldiiii. Kına,düğün,tatil harikaydı herşey.
biz birlikte alıcaz inş. Bizim adetlere bakarsan kız hiçbirini almaz. 4 büyük beyaz eşyanın 4ünü de erkek alır. Ama ben yapmicam öyle, canım benim ev alalım kirayla uğraşmayalım diye göbeği çatlıyo çalışmaktan, gece demiyo pazar demiyo çalışıyo, kıyamam ben ona, alıcaz inş. beraber, gerçi bazen diyorum kızdırmak için bizde kız tarafı yatak odasından başka hiçbişe almaz diye ama :))))hmm anladım.. annemde fırın,bulaşık mk.biz alacağız diyor gerisi onun
vurucan vurucan ben de inanıyorum :)))ben biliyorum ya bu kadar beklemeye turnayı gözünden vuracağımzemuszemuszemuszemus
Rabbim hiç birimize taşıyamayacağımız yükler yüklemesin ve korusun bizleri hayırsızlardan.
seçtiğimiz yolları hayra erdirsin inş.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tebrikleerrrr, darısı başımızaselam kızlaaaarr :1hug: nasılsınızzz
pazar günü sözlendimmmmm :asigim: gerçi benim ki nişan gibi oldu ama sözlendimm iştee :lepi:
kız sadece kına resimlerin vardı ya, hani düğün/nikah ? ayrıca kına için de yorumlarımı yapmıştım ama yine söyliyim, maşşallah o ne oynamak kız öyle :)))sinay koydum ya ben resim kızzzzzzzzzz
ay bi zahmet şimdiden o kadar karışmasın, gerçi hariçten gazel okumak kolaydır ama kaydirigubbakcemile3 ben zaten halka açık yerde bikini giymediğim için bana o anlamda karışmıyor(ben çok sakin, kimsenin olmadığı yerlerde bikini giyip denizime giriyorum), ama giyiyor olsaydım kesin karışmaya çalışırdı. Sen nasıl istiyosan öyle yap canım, 10 yıllık tecrübe konuşuyor ve diyor ki, nasıl alıştırırsan öyle gider :))yaa kızlar ayın 9 unda ben izine ayrılıyorum. Benimkiyle bizim ilk yazımız bizim hoşşik benim bikini giymeme izin vermiyor. benimde onu hiç dinleyesim yok büyük ihtimalde dinlemeyip gidicem zaten off kafamçokkarıştı zaten kaç zamandır tatil bekliyorum napcam ben yaa
:roflol: :roflol: :roflol: mantıklı :)) ve doğru zaten, onun da göbekle diz arası giymesi lazım o zaman, aynen böyle söyleyebilirsin:))))))Aaah nedemek giymemi istemiyoklava:? Sende o zaman onun kisa short giymesini istemedigini söyle. Diz alti olmasi lazim de klava:.
geçmiş olsun burun ameliyatı demek. kolay geçer inşallh.. :Saruboceq:ablam(gorumcem) amelıyatta ya 2 saat oldu dun yatırıldı
off ne zmn cıkcak acabamafoldumben
balıkesir merkezemi evlendin canım?
bende balıkesirliyim ya merak ettim
burda cugara yasak deıl demı
geçmiş olsun burun ameliyatı demek. kolay geçer inşallh.. :Saruboceq:
pıtırım evet merkezde evlendük. Kayınvalide hanımlar orda yaşıyorlar. Sen merkezde değildin dimi?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya kızlar bişey sorucam beyaz eşya kime ait??erkek arkadasım dio ki beyaz eşya erkeğe ait bizimkiler dio ki kıza ait kaydirigubbakcemile3
kızlar ya siz hiç toplandınızmı
hani toplanıolar ya
ne güzel olurdu hepimiz bi gün toplaşsak amma muhabbet çıkar ya
Yaaa bunebu mor elbise mı dedin beni eklemek istemedi sanırım beta çok merak ettim bende mor elbise arıyordum turkuazlı morlu felan ..Keşke görebilseydim
ben toplandımkaydirigubbakcemile3yanı bulustuk
hatta bıze gelen benım onlara gıttığım ınsanlarda var
cok hoş oluyo:lepi:
anam bu tantitoniye bakarkene bişi gördüm
bunu deseninde bana biri kupa hediye etmişti
bende çeyizime kaldırmıştm
metal eynı desen kutunun içindeydi
kutusunu kullanıorum tabi:)
eee iyiymiş ben de sandım ki 300-400 falaneda ben evkurda gordum 3lü tefal 45 tl ıdı ama aylar once
poffvalla canım sen beni dinle en çok teflon kullanılıyor evde yıkamasıda kolay hem yemekler yapışmıyor o yönden çok rahat birde kalabalık bir misafirin geldiğinde yemek yapmak çok problem tencere yetiştiremiyorsun -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?