hala böyle sitelere girmeye yada dükkanlarda gezmeyi çok seviyorum :) sanırım bu çeyiz sevdası ruhuma işlemiş :roflol:
gelemiom ki yaapıtırcık ıst gelırsen gorusuruz cnm merak etme
hala böyle sitelere girmeye yada dükkanlarda gezmeyi çok seviyorum :) sanırım bu çeyiz sevdası ruhuma işlemiş :roflol:
sen artık evlendin evinde otur gezme naniknanik
bırak dükkanları bize kalabalık yapma kaydirigubbakcemile3 :sm_cool:
burası çeyiz topiği giyim değil en basitinden google diye bi site varya ordan da bakabilirsin kıyafet sorunundan sıkıldık artık burası çeyiz topiği yasakkelime
canım ya sorma benimde hala gözüm züccaciyeci dukkanlarında tabakta çanakta. hastalık gibi gerçekten.hala böyle sitelere girmeye yada dükkanlarda gezmeyi çok seviyorum :) sanırım bu çeyiz sevdası ruhuma işlemiş :roflol:
a.s. teşekkür ederimeee iyiymiş ben de sandım ki 300-400 falan
mandilin çoooooooooooooook güzelsin maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh
:gitme::gitme::gitme::gitme: öle olsun peki :sinifsinif:mafoldumben
burası çeyiz topiği giyim değil en basitinden google diye bi site varya ordan da bakabilirsin kıyafet sorunundan sıkıldık artık burası çeyiz topiği yasakkelime
ben bunu beğendim ama kızın tırnaklarını hiç beğenmedim nasıl bi manikürdür o bee:S
tamam o zaman bildiysem:)
bende kızın manikürüne dikkat etmiştin kocasını ilk günden tırmalıcak galiba :roflol:
ablam(gorumcem) amelıyatta ya 2 saat oldu dun yatırıldı
off ne zmn cıkcak acabamafoldumben
selam kızlaaaarr :1hug: nasılsınızzz
pazar günü sözlendimmmmm :asigim: gerçi benim ki nişan gibi oldu ama sözlendimm iştee :lepi:
http://[URL=http://img190.imageshack.us/i/kahvaltlm.jpg/][/URL]
hediye gelen kahvaltılıgım..yeşil olan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?