Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arkadaşlar ne sohbet var burda yaaa...maşallah nazar değmesinn...sakın patronlar duymasınnn işteki zamanınız hep burda geçiyorr sizlerinn...bende oku oku bitiremiyorum yani sayfalarııı.... ve okuduğuma göre BÖCÜK çok hızlısın ya kimse yokken bi anda evleneceğini gördüm yazılarda senin....sevindim adına..

hala böyle sitelere girmeye yada dükkanlarda gezmeyi çok seviyorum :) sanırım bu çeyiz sevdası ruhuma işlemiş :roflol:

sen artık evlendin evinde otur gezme naniknanik
bırak dükkanları bize kalabalık yapma kaydirigubbakcemile3 :sm_cool:

sinay'cım posta kutun dolmuş, sakladığın mesajlardan silmezsen, yenisini gönderemiyorum

burası çeyiz topiği giyim değil en basitinden google diye bi site varya ordan da bakabilirsin kıyafet sorunundan sıkıldık artık burası çeyiz topiği yasakkelime

eccum katılıyorum sana bnde çok sıkıldımmm bu konudan her bı kelımesı elbıse oldu bırde taktın mı takıyo sanırım yok baberkonun elbısını ıster yok betanın elbısesını ıster

hala böyle sitelere girmeye yada dükkanlarda gezmeyi çok seviyorum :) sanırım bu çeyiz sevdası ruhuma işlemiş :roflol:
canım ya sorma benimde hala gözüm züccaciyeci dukkanlarında tabakta çanakta. hastalık gibi gerçekten.
eee iyiymiş ben de sandım ki 300-400 falan
mandilin çoooooooooooooook güzelsin maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh
a.s. teşekkür ederim

Böcüküm geçmiş olsun.Merve beyaz eşya kıza ait tabı hepsi değil.Buzdolobı yanınd aya çamaşır makınası yada fırın ıkı parça.Yanı bızdeöyle

freemcım yok cnm suan daha kaldrdık rafa o meseleyı daha ceyıs alcaz

eda mısafr gelmesın derken bende parantez ıcınde ben gelcem demıstım:mymeka: gelmem nan ıstemezsen alla alla
hem 300 400 koca set verılıyo cok abartma bacı

aksam gözlerım şaşi oluyo ceyıs mağazalarına bakmaktan:bbo:
ben yema cıkıyom gelcem özlen benı

burası çeyiz topiği giyim değil en basitinden google diye bi site varya ordan da bakabilirsin kıyafet sorunundan sıkıldık artık burası çeyiz topiği yasakkelime

Eccu ben google varlığını biliyorum.Bu topiği ben uzun zmaandır takip ediyordum ne kada ryazmasamda ve sadece çeyiz konuşulmuyor mutluluklar sevinçler çeyiz herşey konuşuluyor.Ve bu kadar tepki vermen çok yanlış.Evlenen ve çeyize ihtıyacı olmayan bırı o zaman çeyiz ihtiyaçları bittikten sonra bu topikten ayrılsın mı.Gerçekten çok yanlış bir ifade.Ve sıkıldık dedin bu senin fikrin herkes aynı şeyi düşünmeyebilir.Başkaları adına yorum yapamazasın.Arkadaşlar gerçekten kusura bakmayın bu tarz tartışmaya girmek istemıyordum özür dilerim başka da tartışma ortmaı yaratıcak bi şey yazmam.Hakkınızı helal edin.

slm kizlarrrr...

ben bunu beğendim ama kızın tırnaklarını hiç beğenmedim nasıl bi manikürdür o bee:S

tamam o zaman bildiysem:)

bende kızın manikürüne dikkat etmiştin kocasını ilk günden tırmalıcak galiba :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ablam(gorumcem) amelıyatta ya 2 saat oldu dun yatırıldı
off ne zmn cıkcak acabamafoldumben

canim cok gecmis olsun...

selam kızlaaaarr :1hug: nasılsınızzz

pazar günü sözlendimmmmm :asigim: gerçi benim ki nişan gibi oldu ama sözlendimm iştee :lepi:

allah tamamina erdirsin canim hayirli olsun

ya bunlar cok güzelmis... lila rengide var mi???

her elbise de istenmezki tamam her türlü konuşuyoruz ama bukadar elbise merakıda olmazki günlerdir elbise topiğine bakabilrisn orda hem orda bir sürü elbise resmi vardır

lütfen birisi bana image dısında fotoları ekleyebileceğim site isimleri versin,
fotolar yanımda ama ekleyemiyorum çünkü işyerinde o siteyi yasaklamıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…