Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

o ne demek ya çeyiz ihtiyacı olmayan evlenen bu topikten gitsin mi?
hiç bi yere de gitmiyorum taaaaaammm mııııı :umursamaz:

evet haklısın burda çeyizden çok gün geliyo mutluluk sevinç hüzün hepsini ayrı ayrı paylaşıyoruz.ama sen takmış durumdasın yani geldiğinden beri giyim de giyim bulunduğun yerde tamam çok çeşit olmayabilir ama farklı yerlerden de arayabilirsin google dan kastım buydu tartışma açtığımıda sanmıyorum sadece diğer arkadaşlarımın da adına düşüncelerimi paylaştım emin olabilirsin.

yalnız paso benden alıntı etmişin:)

napayım sürekli benle uğraşıyon lülülülülülü

eda cığım fissler tefal dan daha iyidir sanırım tek bir tavası bile 150 civarında annemde kullanıyor sanırım

netden bir araştır istersen

fissler elbetteki en iyi marka
annem 30 yıldır kullanıyor bir kere teklemedi hala ilk günkü gibi

eviiit canımcım balıkesirde evlendim :):) Ankaradayız ama. zemuszemus.

mandilinn hani hatılyıonmu seninle başka bir topikte tanışmıştık
hatta konuşmuştuk başka yere gelin giderken evden çıkarken nası yapcaz diye hatırladınmı kuşum?

hani ikimizde gelinliğimizi evde giymek istiyorduk
sen nası yaptın kuşum merak ettim

ablam(gorumcem) amelıyatta ya 2 saat oldu dun yatırıldı
off ne zmn cıkcak acabamafoldumben

geçmiş olsun tatlım

üff gıcık oluyorum karışan sevgililere yaa

burda cugara yasak deıl demı

:roflol: :roflol: :roflol:

lütfen birisi bana image dısında fotoları ekleyebileceğim site isimleri versin,
fotolar yanımda ama ekleyemiyorum çünkü işyerinde o siteyi yasaklamıslar

canım benım hızlıresıme gır ordan yuklemeye basla snra boyutu sec ben genellıkle mesaj panosunu secıyorum sonra 3 sıradakı lınk tıklayım konustugumuz yere eklıyosun umarım anlatmısıımdır

Biraz abartildi mi ne? kafamçokkarıştı
Kimsenin kimseye böyle konusmaya hakki olmadigini düsünüyorum.
Kimse kimseyide kovamaz buradan!
Cnm bunu yapma artik diyebilirsin, ama lütfen sectigimiz kelimelere dikkat edelim

Kızlar bulunduğum yerde hiç mağaza yok diyebilirim.Ve diğeryerlere de tabikide bakıyrum.Ama birtek burda yazıyorum.Sizleri çok içten bulmuştum.Birde hemene hemen herkes evlenme arfesınde yada evlenmiş oldugu için kına kıyafetlerı flan ellerinde oluyor modeller diye düşündüm.O kadar rahatsızlık verdiğimi düşünmemiştim.Birde aldığınızçeyiz ürünleri çok zevklı oldugu için zevkli olduğunuzu bıldıgım için üsteşedim.Ama o kada rçok da bı şey dediğimi sanmıyorum.Özür dilerim tekrar.Bir daha rahatsız etmem.kusura bakmayın.

ben geldiiimmmm

geçmişe çok bakamadım :)

arada bende ekliyorum gördükçe arkadaş listeme, bi kere kabul etmezseniz gidiyomu bilmemde tekrar edersem kızmayın unutuyorum çünkü :tomato:

bu arada abimin düğünü için elbise arıyodum ya dün buldum nihayet gönlüme göre bişey ama boy fakiri olduğum için etek kesildi.. terziden geldiğindede ıslaklık vardı elbisede, adam kuruyunca geçer olmadı getir dedi amaaaa lekeler geçmedi :a015: ne yapıcak bilmemde inşallah değiştirirmi kuru temizlememi yapar ne yapar ben o elbiseyi istiyorum yaaaa :bbo:

ve ve vee haftasonu tekirdağdaydım arada nişanlanan biri olmuş sanırım mervebu idi yanlış hatırlamıyorsam hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, ayağını sürüseydin iyicene darısı bizim başımıza :) gerçi böcük sürüsün esas, o hızla gitmek istiyorum bende artık ya :dance:

haftaya kpss açıklansın bakalım hayırlısıyla da ne olcak :teselli:

o ne demek ya çeyiz ihtiyacı olmayan evlenen bu topikten gitsin mi?
hiç bi yere de gitmiyorum taaaaaammm mııııı :umursamaz:

hatırlamazmıyım ışılım. :1rolleyes: ne günlerdi çabuçak geçti
Nikahı Ankarada yapmak yerine düğünde olsun istediğim için üstüne kına geceside yapmadığımız için olmadı. Hiiiiç üzülmüyorum şimdi kına gecesi yapmadığım içinde evden gelinliğimle çıkamadım diyede. Unutuum gittttii. Hem böylesi daha iyi oldu ben hiiiiç ağlamadım. Balayından döndükten sonra böğüre böğüre ağladım annem diye :roflol:

he böcük çok geçmiş olsun ablana

bu arada tantitonideki kek kalıbı çok güzele benzyo yaa top gibin pasta yapmış çok hoşuma gitti :)))

pıtırcık sınav 27-28indeydi, temmuzdada aynı günlerde açıklanır en geç heyecanla bekliyorumm.. inşallah canımm, hayırlısıysa tabi :)

Biraz abartildi mi ne? kafamçokkarıştı
Kimsenin kimseye böyle konusmaya hakki olmadigini düsünüyorum.
Kimse kimseyide kovamaz buradan!
Cnm bunu yapma artik diyebilirsin, ama lütfen sectigimiz kelimelere dikkat edelim

ben kimseyi kovmadım ki burdan haddim değil böyle birşey zaten yerimseniben
bir kere daha belirttik ama hala aynı şeyden müzdarip olununca ister istemez böğğ geldi..ki sadece ben değilim şikayetçi olan yerimseniben

Net ortamı diye bukadar ağır konuşmamak gerek bence.
Günlük hayatta eminim insanların içinde birine böyle kimse konuşmaz.
O sorsun gösteren gösterir göstermeyen göstermez zaten.
Kibarlığı elden bırakmamakta fayda var bencebuyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…