Eccu ben google varlığını biliyorum.Bu topiği ben uzun zmaandır takip ediyordum ne kada ryazmasamda ve sadece çeyiz konuşulmuyor mutluluklar sevinçler çeyiz herşey konuşuluyor.Ve bu kadar tepki vermen çok yanlış.Evlenen ve çeyize ihtıyacı olmayan bırı o zaman çeyiz ihtiyaçları bittikten sonra bu topikten ayrılsın mı.Gerçekten çok yanlış bir ifade.Ve sıkıldık dedin bu senin fikrin herkes aynı şeyi düşünmeyebilir.Başkaları adına yorum yapamazasın.Arkadaşlar gerçekten kusura bakmayın bu tarz tartışmaya girmek istemıyordum özür dilerim başka da tartışma ortmaı yaratıcak bi şey yazmam.Hakkınızı helal edin.
yalnız paso benden alıntı etmişin:)
eda cığım fissler tefal dan daha iyidir sanırım tek bir tavası bile 150 civarında annemde kullanıyor sanırım
netden bir araştır istersen
eviiit canımcım balıkesirde evlendim :):) Ankaradayız ama. zemuszemus.
ablam(gorumcem) amelıyatta ya 2 saat oldu dun yatırıldı
off ne zmn cıkcak acabamafoldumben
yaa kızlar ayın 9 unda ben izine ayrılıyorum. Benimkiyle bizim ilk yazımız bizim hoşşik benim bikini giymeme izin vermiyor. benimde onu hiç dinleyesim yok büyük ihtimalde dinlemeyip gidicem zaten off kafamçokkarıştı zaten kaç zamandır tatil bekliyorum napcam ben yaa
burda cugara yasak deıl demı
lütfen birisi bana image dısında fotoları ekleyebileceğim site isimleri versin,
fotolar yanımda ama ekleyemiyorum çünkü işyerinde o siteyi yasaklamıslar
eccu kaçırdın kızı eferin kaydirigubbakcemile3
hatırlamazmıyım ışılım. :1rolleyes: ne günlerdi çabuçak geçtimandilinn hani hatılyıonmu seninle başka bir topikte tanışmıştık
hatta konuşmuştuk başka yere gelin giderken evden çıkarken nası yapcaz diye hatırladınmı kuşum?
hani ikimizde gelinliğimizi evde giymek istiyorduk
sen nası yaptın kuşum merak ettim
http://www.uploadhouse.com/
Image upload.biz — Upload your images just for free!
ImageShack® - Image Hosting
Daha da var, google image upload yazdim sadece cnm
hızlı resimmmmmmmmmmm
Biraz abartildi mi ne? kafamçokkarıştı
Kimsenin kimseye böyle konusmaya hakki olmadigini düsünüyorum.
Kimse kimseyide kovamaz buradan!
Cnm bunu yapma artik diyebilirsin, ama lütfen sectigimiz kelimelere dikkat edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?