Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

atanırsa evlencek diye benide ekleyin şu listeye mhahah p

bu arada şu sürpriz yapabilirlerden biri daha böcük gibi çıkarsa tekrar tekrar adımı yazıcam o kısma var bi keramet dicem :))

belkı bulundugun ortamda kıyafet bulamadım haklısıın sende ama arkadasım ecce sana kotu bısey demedı konu farklı yerlere uzayıp gıttı yanlıs anlasılmalar oldu

Mervebu kahvaltiligin cok tatli. Güle güle kullanirsin insallah
insallah canım Allah o günleri gösterir inşallah..

Böcüküm geçmiş olsun.Merve beyaz eşya kıza ait tabı hepsi değil.Buzdolobı yanınd aya çamaşır makınası yada fırın ıkı parça.Yanı bızdeöyle

teşekkür ederim canım..bakalım elbet bi ortak nokta bulunur hediye alıncak beyaz eşyalarım..kaydirigubbakcemile3

allah tamamina erdirsin canim hayirli olsun

teşekkür ederim canım..Amin opuyorumnanaktan

ya bunlar cok güzelmis... lila rengide var mi???

canım tantitonide bu kahvaltılıklar..lilasıda var..

ayy kıyamam sanaaa canımmm yaaa :teselli:
gerçi ben sözde bilee anneeem diye ağladım kaydirigubbakcemile3

özür dilencek birşey yok bu konuda helallik alıncakta sadece bu kadar niye geniş kapsamlı alındığını anlamadım kimse sana git demedi kimsenin öle bişeye hakkı da yok..umarım azcıkta olsa anlamışsındır lmaz: güzel sohbetler:enbuyukkk:

GLCNNN benim bildiğim resmin üzerinde sağ tıkla
sonra düzenle de paintte açılcak resim
sonra dosyadan farklı kaydet de
sonra masaüstüne veya neresi kolay geliyosa sana oraya kaydet.
resim küçülmüş olur kanımca :1rolleyes:

ben şahidim şimdi yalan diyemem uyardılar ama üstelemeye devam etti bende sürekli okuorum çoğu zaman yorum yazmıorum sorulunca cvp veriorum sorum olduunda soruorum cvbımı alıorum ama üstelemiorum kovmadıda yaw

Cnm dogru yada yanlis, önemli degil. Benim begenmedigim yazilis sekli, ki bu böyle idi:

burası çeyiz topiği giyim değil en basitinden google diye bi site varya ordan da bakabilirsin kıyafet sorunundan sıkıldık artık burası çeyiz topiği yasakkelime

Uzatmak istemiyorum, zaten bu konuyla ilgilide son mesajim, sadece burda kullanilan kelimeler dogru degil. Vede kizla dalga gecer gibi google kullan diyor. Kimsenin kalbi kirilmasin sadece.

betaa canımmm oh beee nihayet valla dünden beri kafayı yediydik kızlarla
süper olmuş eline sağlık canım öpemmm Şeniz

canlarım simdide albüme ekleyemiyorum resim küçültmem lazım program indirmeden bu isi nasıl hallederim?

resmi paint ile açıyosun. üstteki menülerden resim olana gel, ordan uzat eğ kısmını seç. uzat kısmında yatay ve dikey yazan yerlerdeki sayıyı 50 yaparsan eğer resim yarı yarıya küçülüyo, farklı kaydet de farklı bi isim verip kaydet tamamdır. (resmin orjinali kendi adıyla kalsın ne olur ne olmaz)

Hayatım ben atmadım.Ama içimde ukde kaldı.Gelin arabasına bınerken kuzenıme verdim çiçeği.Al senin olsun dedim:)

beni evlendirmeye niyetlisiniz galiba kaydirigubbakcemile3

ee çiçek canlı çiçekmiydi? benim yengelerden birinde vitrinde duruyo gelin çiçeği benim çok hoşuma gidiyo öyle bende saklarım diye düşünüyodum.. siz saklamadınızmı yani, yoksa çift çiçekmi yapsak :)))

canım benımmm çok tşk ederımmmm ben kendımı lısteden çıkartıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…