Biraz abartildi mi ne? kafamçokkarıştı
Kimsenin kimseye böyle konusmaya hakki olmadigini düsünüyorum.
Kimse kimseyide kovamaz buradan!
Cnm bunu yapma artik diyebilirsin, ama lütfen sectigimiz kelimelere dikkat edelim
o ne demek ya çeyiz ihtiyacı olmayan evlenen bu topikten gitsin mi?
hiç bi yere de gitmiyorum taaaaaammm mııııı :umursamaz:
Herkes fikrini söyleyebilir canim, ama söyleme sekli cok önemli. Ben kimsenin kalbi kirilsin istemiyorum.canım burda kımse kımseyı kowmuyoooo eccu arkadasım rahatsızlıgını dıle getırdı kı bnde buna katılıyorummm bız burda yerı geldı mutlu olduk yerı geldı beraber huzunlendık ama
sen nıye bu kadar buyuk tepkı werdın anlamıs degılım
aaa yalancı cros ben mi uğraşıom senle
ama sende uğraştırıon anacım:)
hatırlamazmıyım ışılım. :1rolleyes: ne günlerdi çabuçak geçti
Nikahı Ankarada yapmak yerine düğünde olsun istediğim için üstüne kına geceside yapmadığımız için olmadı. Hiiiiç üzülmüyorum şimdi kına gecesi yapmadığım içinde evden gelinliğimle çıkamadım diyede. Unutuum gittttii. Hem böylesi daha iyi oldu ben hiiiiç ağlamadım. Balayından döndükten sonra böğüre böğüre ağladım annem diye :roflol:
hayırlısı pıtırcık.. kardeşine meslek lisesi yazdı diye kızmıştın sanki, hayırlısı diyin bence, bende meslek lisesi çıkışlıyım vede çook mutluyum bundan dolayı.. lisede aldığı meslek eğitimi başka yerde alamıyo ki şu anda meslek liseleri iyileştirme yapıldığı için çok çok güzel bi hal aldı :)
bu arada bu tantitoni pahalı dimi ?
Herkes fikrini söyleyebilir canim, ama söyleme sekli cok önemli. Ben kimsenin kalbi kirilsin istemiyorum.
eccucum ilk önce tatli dil ile herkes ifadesi düzgün bir sekilde, kimsenin kalbini kirmadan söyleyebilir. Ve herkes sadece kendi icin konusabilir.
Sen ilk söylersin fikrini, ama önemli olan nasil söyledigin.
Sonra sana katilan katilir, ki ben kimsenin sana katildigini görmedim.
Her neyse ben dogru bulmadim.
cros dedi yaaa :roflol:
eccucum ilk önce tatli dil ile herkes ifadesi düzgün bir sekilde, kimsenin kalbini kirmadan söyleyebilir. Ve herkes sadece kendi icin konusabilir.
Sen ilk söylersin fikrini, ama önemli olan nasil söyledigin.
Sonra sana katilan katilir, ki ben kimsenin sana katildigini görmedim.
Her neyse ben dogru bulmadim.
canım kımse kımsenın kalbını kırılmasını ıstemez ama eccuda kendı fıkrını soyledı we o arkadasa kımse burdan gıt demedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?