Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ellerine sağlık hamur işi hamarat işidir zordur der annem kıvam tutturmak

ben ilkokuldan beri yapıom annem zorla soktu mutfağa beni kavga dövüş ettik

ama şimdi herşeyi yapıom zorluk çekmeden allah razı olsun diom

arsima sana fikir olsun yazım canım bu akşam bide dolma, mücver ve cacık varr

Arsi cok güzel yemek tarifleri var KK'da. Muhakak bak bence...
Ama sen ve kocisin memnun ise diyecegim yok kuzum zemuszemus

kızlar karaca kötü diyorsunuz ama porselen olarakmı yoksa çatal bıçak olarakmı...hangisi annem tencere takımından gayet memnun.

offf h geldın cnm maalesef ben ıst dayım

arsı netten bak ınan bulursun yapmasıda kolaydır benım annem benı mutfağa zorla sokmustu ama ıyıkı sokmuş bılmedığım yok gıbı
sen dudukludende korkarsın sımdık

arşı mesela
ben ılk pırasa yemeğını netten öğrendım ılk kendı yaptığımı yedım
patlıcanda yapabılırsın nasılda aynı sekılde yapılıyo fasulye patates ıle
ben yaparken kesınlıkle karabıber ve sarımsak kullanırım
koku yapmaz merak etme

kızlar karaca kötü diyorsunuz ama porselen olarakmı yoksa çatal bıçak olarakmı...hangisi annem tencere takımından gayet memnun.

biim patronun eşide karacanın böyle setini almış oda herşeyini kullanır öğle kenara koyayım misafire demez çook da memnun amaa aklım karıştıı

Arsiii cnm, cok kolay, cooook kolay tariflerde var KK'da. Inan simdiye kadar neden denemedim diyeceksin

sağol şeker bakıom

annem küçük yaşta girmiş ondan bizi skmadı hiç
vakti gelince öğreneceksiniz dedi
hımm mücver edemem :) dolmada içi uzun sürer :) hafta sonu ancak

Arsi cok güzel yemek tarifleri var KK'da. Muhakak bak bence...
Ama sen ve kocisin memnun ise diyecegim yok kuzum zemuszemus

saol canım
müsait zamanda iyice incelicem :1ninca:
ŞenizŞeniz

bende int bulum beğendiğim tarifleri hemen arşivime ekliyorum yemek kitabı alıyorum yemek yapa yapa öğreniyor insan

ya kızlar kötü diyosunuzda,bende kullananlardan hep memnun olduklarını duydum :uhm:
ayrıca marka olması şartmı ya?
o kdr çok markasız tencereler gördümki ama kaliteli ve çok güzel.
mesela benim ablamın çelik tencereleri hürsultan die bi marka
çokta güzeller...çok memnun ablam onlardan.

hayatım gülçin resimlerinize baktım kızlar harika olmuşsunuz allah nazardan saklasın
hayatım canım senin gelinliğin kolları gamze özçelik in gelinliğiyle aynı benimde hoşuma gitmişti senın ki aynı sanırım ama biraz daha uzun çok hoşkaydirigubbakcemile5

karacanın porselenleri gerçekten kötüymüş porselenlerin boyanmasındaçalışan arkadaşım söylemişti.
Hatta o da almıştı gündelik yaparım artık diyordu boyaları kolay kalkıyormuş.
En kaliteli porselenler kütahya ve güral imiş.

bizim patronun eşi herşeyinden memnun çelik ve teflon takımına bayılır özellikle çok memnun

ya benim hem porselen yemek takımım hem kahvaltı setim defolu çıktı hepsi tencereleri kaç kere kullandım kapağın üstündeki karaca yazısı şimdiden silindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…