biim patronun eşide karacanın böyle setini almış oda herşeyini kullanır öğle kenara koyayım misafire demez çook da memnun amaa aklım karıştıı
karacanın porselenleri gerçekten kötüymüş porselenlerin boyanmasındaçalışan arkadaşım söylemişti.
Hatta o da almıştı gündelik yaparım artık diyordu boyaları kolay kalkıyormuş.
En kaliteli porselenler kütahya ve güral imiş.
arsima benimkide tek çocukmuş anneannem git öteye dememiş ona nerde ymek yaptırcak, evlenince baya bi zaman babam yapmış yemekler sonra öğrenmişş tabi. şimdi harikalar yaratıo hatun.
yok kocama daha hiç yaptırmadım hep ben yaptım
oda afiyetle yedi hiç beğenmedim demedi
herkesede anlatıyor yapmayı bilmiyorum diyo ama çok güzel yapıyor sevgiyi yemeğe katmak böyle bişey galiba diye :kedi:
canım senin aklın neye yatarsa onu al.arkadşım jumbo kullanıyor ve inanmıcaksınız ama paslanma yaptı.birde birton para bayıldı.ben 1takımımı karaca aldım bir takımımda korkmaz kahvaltı takımımı karaca.bilmiyorum ben daha kullanmadım ama çevremdeki herkez nerdeyse kullanıyor ama şikayeti olan yok.
kızlar herkese mrb foreum oyle hızlı ilerliyorki gecmişli okumam mumkun degil(
evlenenler evlenecekler nasılsınız. sadece 10 gunum kaldı deli gibi eksik var iş yeri cok yogun ve herseye ragmen bende hic bi heyecan yok ( nedense 10 kaldıgını yazarken heyecanlandım simdi:)
ozellikle ankarada olan kızlar acil yardıma ihtiyacım var. annem için elbise arıyorum benim dugunumde giymesi için. annem kapalı ve 46 beden giyiyor nerelere bakabilirim, ayagından rahatsız oldugu için cok dolasamıyor bende dolastırmak istemiyorum, yardım edin kızlar
ya benim hem porselen yemek takımım hem kahvaltı setim defolu çıktı hepsi tencereleri kaç kere kullandım kapağın üstündeki karaca yazısı şimdiden silindi
ıst orası guzel zaten herseyı bulmak mumkunhos bulduk canım, keske bende istanbulda olsam orda anneme uygun baya yer var biliyorum ama ankarada istediğim sekilde elbiseyi nerden bulurum bilmiyorum.
buarada canım ben uzun zamandır forumu takip edemiyorum ama sozlendiğini ve resimlerini gorum cok cok guzel gorunuyorsunuz, Allah her daim mutlu etsin, nazarlardan korusun maasallah
hursultanın uretımını eskıden annemın dayısı yapıyorduya kızlar kötü diyosunuzda,bende kullananlardan hep memnun olduklarını duydum :uhm:
ayrıca marka olması şartmı ya?
o kdr çok markasız tencereler gördümki ama kaliteli ve çok güzel.
mesela benim ablamın çelik tencereleri hürsultan die bi marka
çokta güzeller...çok memnun ablam onlardan.
:mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar zaten satıcı biz kahvaltı takımını alırken makinede yıkamayın dedi..elde yıkanıyormuş
neyden cnm anlamadımİzmirli hoşgeldin.:)Böcük konuşma bende de var.
korkmaz ve hisar dıyorum dahada demıycmmirmirmirmirteşekkürler canım bakalım iyice araştırayım
jumbo pahalı biraz paslanma yaptı demişsin şaşırdım doğrusu
bu markaların hiç birine güven olmuyor yaa
kafamçokkarıştı
sordum ben çizik olusa ne olcak diye satıcı adam ya mağazada birlikte bakalım yada siz evinizde hepsine bakın çiziğine dedi
2 yılda garantiliymiş kırılsa bilem yenisini veririz didi
kızlar zaten satıcı biz kahvaltı takımını alırken makinede yıkamayın dedi..elde yıkanıyormuş
onu bulasık mak yıkama bunu yıkama allah askına bız nıe bulasık makınası aldıkkötükedihüso
bu lafı sevmıyom ben ya aldıklarımı soruyom bak bulasık makınasında kalkar mı dıe
elde yıkıycan bısey zaten kalıtelı deıldrkı :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?