Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

lepi evet haklısın boyaları kötü
günlük yemek takımım değilde kahvaltı takımım ı ıh 5 para etmezmiş

biim patronun eşide karacanın böyle setini almış oda herşeyini kullanır öğle kenara koyayım misafire demez çook da memnun amaa aklım karıştıı

canım senin aklın neye yatarsa onu al.arkadşım jumbo kullanıyor ve inanmıcaksınız ama paslanma yaptı.birde birton para bayıldı.ben 1takımımı karaca aldım bir takımımda korkmaz kahvaltı takımımı karaca.bilmiyorum ben daha kullanmadım ama çevremdeki herkez nerdeyse kullanıyor ama şikayeti olan yok.

banada güral karaca kütahya poselen dediler karacayı eledik diyelim diğerlerini iyice araştıraşım

arsima benimkide tek çocukmuş anneannem git öteye dememiş ona nerde ymek yaptırcak, evlenince baya bi zaman babam yapmış yemekler sonra öğrenmişş tabi. şimdi harikalar yaratıo hatun.

yok kocama daha hiç yaptırmadım hep ben yaptım
oda afiyetle yedi hiç beğenmedim demedi
herkesede anlatıyor yapmayı bilmiyorum diyo ama çok güzel yapıyor sevgiyi yemeğe katmak böyle bişey galiba diye :kedi:

darkcım çok teşekkür ederim. evet ben yabancı bi dergide görmüştüm sonra gamze özçelik de gördüm ama benimki daha uzun dediğin gibi canım

teşekkürler canım bakalım iyice araştırayım
jumbo pahalı biraz paslanma yaptı demişsin şaşırdım doğrusu
bu markaların hiç birine güven olmuyor yaa

selam, hoşgeldin.a.s.
Anneciğin nası bişi giyer bilemedim ama .
Şimdi şöyle söyliyim mine de o kadar çooook çeşit var ki ordan kapalılarında giyebileceği şık bluz-etek yada pant ayarlanabilir. Yinede kapalılara hitap etmiyor. Ulusta heykelde tekbir var kapalı giyim. Anneciğin tunik gibi bişiler giymek isterse ya da ışıl ışıl ceket takımlardan giyerse kesinlikle biraz uzak ama sincana bak derim.
Kesin bulursunnuz.

kafamçokkarıştı
ya benim hem porselen yemek takımım hem kahvaltı setim defolu çıktı hepsi tencereleri kaç kere kullandım kapağın üstündeki karaca yazısı şimdiden silindi

sordum ben çizik olusa ne olcak diye satıcı adam ya mağazada birlikte bakalım yada siz evinizde hepsine bakın çiziğine dedi
2 yılda garantiliymiş kırılsa bilem yenisini veririz didi

ıst orası guzel zaten herseyı bulmak mumkun
ayrıca cok tskler cnm:kedi:

hursultanın uretımını eskıden annemın dayısı yapıyordu
bızm cok eskdıen kullandığımız hatta suanda bıle hala sağlam olan tencerelerımızden bazıları hursultan 15 yıllık dıyebılırım
ve dayım onunla zengın oldu bıraktı
hürsultan cok ı bı marka cnm korkmazda öle ama karaca öle deıl
bak ornek verım
karacanın eskı uretımı belkı kalıtelıdır turkıyede uretılenler ama sonra çine gıttı ucuz çalışması noolcak
mesela benımde 3lü guvec setım var marka deıl ama cok beğendım özkoleksıyon dıe

:mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

arşı sende bana hp vuruyon he:gitme:
korkuyon demekkı vurduna göre kaydirigubbakcemile3

kızlar zaten satıcı biz kahvaltı takımını alırken makinede yıkamayın dedi..elde yıkanıyormuş

onu bulasık mak yıkama bunu yıkama allah askına bız nıe bulasık makınası aldıkkötükedihüso
bu lafı sevmıyom ben ya aldıklarımı soruyom bak bulasık makınasında kalkar mı dıe
elde yıkıycan bısey zaten kalıtelı deıldrkı :umursamaz:

İzmirli hoşgeldin.:)Böcük konuşma bende de var.
neyden cnm anlamadım
teşekkürler canım bakalım iyice araştırayım
jumbo pahalı biraz paslanma yaptı demişsin şaşırdım doğrusu
bu markaların hiç birine güven olmuyor yaa
korkmaz ve hisar dıyorum dahada demıycmmirmirmirmir
kafamçokkarıştı

sordum ben çizik olusa ne olcak diye satıcı adam ya mağazada birlikte bakalım yada siz evinizde hepsine bakın çiziğine dedi
2 yılda garantiliymiş kırılsa bilem yenisini veririz didi

ılk basta hep verrız derler satana kadr
ya vermezler bosuna uğrasma o oraya atar senı o oraya sonrada derler bunun uretımı bıtmış:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…