bulasık makınası nıe almayım nan kalıtelı porselen alırım zemuszemusbulaşık makinası almiyak ozaman
Ya canım iş yapıyordum ondan biraz geriden takıp edıyorum.geçmişi okuyordum yengenın ruyasından sonra dedın ya konuşurum diye bende bende de var dedim:)
neyden cnm anlamadım
korkmaz ve hisar dıyorum dahada demıycmmirmirmirmir
ılk basta hep verrız derler satana kadr
ya vermezler bosuna uğrasma o oraya atar senı o oraya sonrada derler bunun uretımı bıtmış:mymeka:
hosbulduk canım
canım ya tekbire ve mineye baktık ama dediğin gibi biraz ışıl ışıl bi elbise yada takım arıyoruz ve kızılay civarında kapalı bayanlar için uygun bu sekilde kıyafetler yok. internetten tektsil ve giyim üreticilerini biraz araştırıp telefon ettim ve dediğin gibi sincanda ürünlerini bulabileceğimi söylediler. ama ben sincanı hic ama hic bilmiyorum nasıl gidilidr magazaları nerelerdedir, hangi magazalara bakmalıyım. bana yardımcı olurmusun biraz. uazk olsun onemli degil annem için giderim.
canım bu arada soyledim mi bilmiyorum, forumu takip edemesemde rseninde resimlerini gordum ve harika gorunuyordun. Allahım bizede nasip etsin o günleri
onu bulasık mak yıkama bunu yıkama allah askına bız nıe bulasık makınası aldıkkötükedihüso
bu lafı sevmıyom ben ya aldıklarımı soruyom bak bulasık makınasında kalkar mı dıe
elde yıkıycan bısey zaten kalıtelı deıldrkı :umursamaz:
arsima senin kahvaltı takımın karacanın hangi modeli canım?
böcük doğrudur canım.hürsultan gerçekten kaliteli çıktı bulsam alırım belki bende
karaca takımım war benim inş sorun yaşamam :umursamaz:
ben hisar kullanıyorum, hiiiç bişicik olmadı daha ilk günkü gibiler :):):) gerçi henüz 3 haftadır kullanımdalar ama yinede şüphem yok.korkmaz ve hisar da kullanan yokki ya etrafımda araştıyayım canım teşekkürler yardımın için iyiceeeee araştırmak lazım bunları dedektif misali:roflol:
ben hisar kullanıyorum, hiiiç bişicik olmadı daha ilk günkü gibiler :):):) gerçi henüz 3 haftadır kullanımdalar ama yinede şüphem yok.
Ya kızlar bi şey sorucam eğer uygun soru değilse hemen söyleyın sormam birdaha.Bizim düğün varya kuzenın o almanyaya gidecek burdada ev açıyorlar.Ben ona çeyiz almak istiyorum çünkü damat benım gelin eşimin kuzenı.Altın alırsak birmilyar ıle bır buçuk arası almamız lazım.Ama o kada rşu an nakıt verme durumumuz yok ama beyaz eşya alalım dıyor eşim.Ama ben utanıyorum soramıyorum.Kıme sormam lazım gelıne mı yoksa kaynanaya mı.Kaynana yengem olur yengeme sorup ardından gelıne mı sorayım.Henuz beyazeşyalrı almadılar.
bulasık makınası nıe almayım nan kalıtelı porselen alırım zemuszemus
anladım cnm
bende dıom herhalde benım guveç setınden varkaydirigubbakcemile3 o an onu dedydımde
nuran burda ben bı yerlerımı yırtıyom nan bız evde yıllardır kullanıyoruz ablamların hep korkmaz hısar
densem hürsultan ben bulamadımkı alım sen bulursan kesınlıkle kacrma cok kalıtelı
aslında okadr kalıtelı ve türk uretımı alan bı ürün neden her yerde yokta
çinde uretılenlerın heryerde var
ahh ahh paranın gözu kör olsun
reklamdan kazanıyolar hep
böcükanladım canım ama biliyorsun sanırım kütahya ve güralın bile bazı modelleri elde yıkanıyor yani bunlar kalitesizmii....
kızlar bu arada düğünde çiçeğinizi attınız mı?
karışıkmış yaa ben yorum yapamıcam:)Ya kızlar bi şey sorucam eğer uygun soru değilse hemen söyleyın sormam birdaha.Bizim düğün varya kuzenın o almanyaya gidecek burdada ev açıyorlar.Ben ona çeyiz almak istiyorum çünkü damat benım gelin eşimin kuzenı.Altın alırsak birmilyar ıle bır buçuk arası almamız lazım.Ama o kada rşu an nakıt verme durumumuz yok ama beyaz eşya alalım dıyor eşim.Ama ben utanıyorum soramıyorum.Kıme sormam lazım gelıne mı yoksa kaynanaya mı.Kaynana yengem olur yengeme sorup ardından gelıne mı sorayım.Henuz beyazeşyalrı almadılar.
anaaaaa hemen söle aldığın yereya benim hem porselen yemek takımım hem kahvaltı setim defolu çıktı hepsi tencereleri kaç kere kullandım kapağın üstündeki karaca yazısı şimdiden silindi
karaca kötü sakın almayınnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?