Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ya canım iş yapıyordum ondan biraz geriden takıp edıyorum.geçmişi okuyordum yengenın ruyasından sonra dedın ya konuşurum diye bende bende de var dedim:)

bulaşık makinası almiyak ozaman
bulasık makınası nıe almayım nan kalıtelı porselen alırım zemuszemus
Ya canım iş yapıyordum ondan biraz geriden takıp edıyorum.geçmişi okuyordum yengenın ruyasından sonra dedın ya konuşurum diye bende bende de var dedim:)

anladım cnm
bende dıom herhalde benım guveç setınden varkaydirigubbakcemile3 o an onu dedydımde

korkmaz ve hisar da kullanan yokki ya etrafımda araştıyayım canım teşekkürler yardımın için iyiceeeee araştırmak lazım bunları dedektif misali:roflol:

arsima senin kahvaltı takımın karacanın hangi modeli canım?
böcük doğrudur canım.hürsultan gerçekten kaliteli çıktı bulsam alırım belki bende
karaca takımım war benim inş sorun yaşamam :umursamaz:

teşekküre ederim Şeniz
biz anneme ararken kızılayı ulusu sincanı alt üst etmiştik. Hem ışıl ışıl anne olduğu belli olsun hemde biraz ağır bişi olsun diye. Tam bulduk dedik bu kezde bedeni olmadı. Annemde 42-44 giyordu. Sezonu olmadığı için mağazalarda çok çeşit yoktu. En sonunda kafamızda bişiler ayarlayıp dikdirdik.
Neyse ben elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırım. Sincanı az çok biliyorum ben nerden nasıl gideceğini nereleri gezeceğini söylerim. Keşke vaktimiz olsada ben götürsem seni.

Ya kızlar bi şey sorucam eğer uygun soru değilse hemen söyleyın sormam birdaha.Bizim düğün varya kuzenın o almanyaya gidecek burdada ev açıyorlar.Ben ona çeyiz almak istiyorum çünkü damat benım gelin eşimin kuzenı.Altın alırsak birmilyar ıle bır buçuk arası almamız lazım.Ama o kada rşu an nakıt verme durumumuz yok ama beyaz eşya alalım dıyor eşim.Ama ben utanıyorum soramıyorum.Kıme sormam lazım gelıne mı yoksa kaynanaya mı.Kaynana yengem olur yengeme sorup ardından gelıne mı sorayım.Henuz beyazeşyalrı almadılar.

sana hak veriyim canım onu makinada yıkama bunu yıkama diyenlere diceksin ee almayam bari bulaşık makinasını

nuran burda ben bı yerlerımı yırtıyom nan bız evde yıllardır kullanıyoruz ablamların hep korkmaz hısar

densem hürsultan ben bulamadımkı alım sen bulursan kesınlıkle kacrma cok kalıtelı
aslında okadr kalıtelı ve türk uretımı alan bı ürün neden her yerde yokta
çinde uretılenlerın heryerde var
ahh ahh paranın gözu kör olsun
reklamdan kazanıyolar hep

korkmaz ve hisar da kullanan yokki ya etrafımda araştıyayım canım teşekkürler yardımın için iyiceeeee araştırmak lazım bunları dedektif misali:roflol:
ben hisar kullanıyorum, hiiiç bişicik olmadı daha ilk günkü gibiler :):):) gerçi henüz 3 haftadır kullanımdalar ama yinede şüphem yok.

offf kızılayda mine mağazalarında bulabılırsın mandılın de demıştı sanırım.Birde hemen hanı ızmır caddesinde bir çarşı vardı ya moda çarşısı sanırım orda eylul gıyım var orda da olabılır.

almanyaya gtcek dıyon ya yük olmaz mı beyaz esya gıdebılır mı
tır falan mı tutcklar
madem kız kuzenınn oluyor ona sor cnm
eksığın ne dıe
o soylemezse gel bana ben soylerım kaydirigubbakcemile3

bulasık makınası nıe almayım nan kalıtelı porselen alırım zemuszemus

anladım cnm
bende dıom herhalde benım guveç setınden varkaydirigubbakcemile3 o an onu dedydımde

böcükanladım canım ama biliyorsun sanırım kütahya ve güralın bile bazı modelleri elde yıkanıyor yani bunlar kalitesizmii....

:roflol:
yırta kızz biyerlerini
canım benim çok teşekkür ederim yardımların için
hisar yada korkmaz alcam
verdim kakarımı

karışıkmış yaa ben yorum yapamıcam:)

ya benim hem porselen yemek takımım hem kahvaltı setim defolu çıktı hepsi tencereleri kaç kere kullandım kapağın üstündeki karaca yazısı şimdiden silindi
anaaaaa hemen söle aldığın yere

karaca kötü sakın almayınnnnnnnnnnnn

kız varya ben tencere alıcam zaman karacada beğenmiştim sora adam fiyatı indirmeyince bide lila tencerenin kapağı yeşil oluo diince vazgeçmiştim
sora korkmaz aldım hemde fiyatı daha uygundu
hemen senin resimlere bakimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…