Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:roflol::roflol: ayy çatlıcam gülmektenn.. yaa bende sinir oluyorum he onlara çok seksüler ama hiç rahat diiilllerr.. giycen mecbur gülüm kocan bi sende görcek zaten dışarda yeterince görüyolar bırak sende görsün :jeyyar::jeyyar: bakmayın siz buna fenalarda belli etmiyolar ben bilirim :jeyyar:

erva kendıne cok tıkkat ett

pıtırcık bk aşağıda mısafr var belkıde erkektır he ne dersın:jeyyar: yarın uye olur dırk sana gelır belkım kısmet bu işler

:roflol::roflol:

sanırım

ben cıkıyorum kızlarrr
ımageshack te sorun cıktı resımlerı ekleyemedım neysem

o morlu ne güsel öleee anamm :jeyyar: bende eklimi cicilerimi :jeyyar:
ekle ekle

hadi leyn
bunlarda çeyiz için zaten
bende giymiom
evlenincede çok durmaz üzerimde zaten
öle tahmin ediom:d

erva kendıne cok tıkkat ett

pıtırcık bk aşağıda mısafr var belkıde erkektır he ne dersın:jeyyar: yarın uye olur dırk sana gelır belkım kısmet bu işler
beyaz jipp

hehe

mısafırmızde kaçmışş
azgun garulardann

ayy o gunler bı gelsın benn ne gıycemı bılıyomm
tabıkı bısey gymem:roflol:
allahım benım uşağa sabr ver
bıraz once konusurken kızdı bana tmm dıo seneye yapcaz düğünü abbow sımdık ben pesınde kosuyom nasıl dayanırım 1 yıl :roflol:

muhahaha buket ne dediydii, üstünde durmucak zaten azcıkın idare ediver gari böcük :)))

töbe töbee yaaa akşam akşamm muhabbete bakk

ne kızdırıyosun oğlanı kızım sende mafoldumben seninki fena yanmış :bbo: niye ertelettin ne dedin kimbilir hee

Son düzenleme:
aklım sızde hee:jeyyar:

erva ben bısey demedım anam daha dun sözlendık bırak nışanı dıo nıkah edek hemen nasılsa ıkısıde aynı harfle baslıyo dıe espırı bıle edıyo
ptesı gunu aradı cabukk ev bak bul tutalım falan
aksam cıktım işten beynım durdu hemen arıyo noldu buldun demı falan
ayy bız bağırdım:roflol: 2 ay bıdaha konuyu acamaz
bugunde askım ne zmn evlencez dedım temmuzun sonu dedı:mymeka:

muhaaha bunlar komda 80 120 falan, ve desene hepsi beş dakka için :1shok:

evet yaa bide pahalıki sorma adamların derdine o masrafa giriyoruz işte kaydirigubbakcemile3 hele jartiyerler daha pahalı anaaaaam:bbo:

hevesini kaçırmısın çocuğun sende bee çocukta negüzel istiyo işte hee sabredemiyo oğlan ne etsin:jeyyar::jeyyar: nişan olmadan nikah olsun diyo demek maşallah bu isteğine bisimkide paramıs biriksin diyo neyse şafak sayıyorum az kaldısositososito .. kasımda nişan yaparsan düğün 2010 kalıyo canım sen ne düşünüyosun belli bir fikrin oldumu bide kasımda evleniyomuşsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

pıtırcık kaçırdım resimleri, yatmaya da gidicem şimdii

yarrın resimleri al yanına iş yerinden ekle yavruu beni gör tabi topictee

haydiiiinn öpeyum sizleri kısçeler

günaydın kızlar bugun 10 sayıyorum yarın tek basamağa düşücez ayyyy heyecanmı bastı ne anlam veremiyorum

burcucum çok güzel ortam siz keza öyle nediyelimbir ömür mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…