az kaldı diyorum tek basamağa düşücem diyom heyecan diyorum kimse beni duymıyooomafoldumben
minikkkkopuyorumnanaktan
az kaldı diyorum tek basamağa düşücem diyom heyecan diyorum kimse beni duymıyooomafoldumben
sositosositosositosositosositosositosositosositozemuszemusaz kaldı diyorum tek basamağa düşücem diyom heyecan diyorum kimse beni duymıyooomafoldumben
çok seksy bişey cidden ama ben giyene kadar güveler yicek kaydirigubbakcemile3
ayyy bende gidecem üşeniom ofisten arkadaşla gidiyordum hergün klimalı arabayla ohhh bugün trafik kazası yapmış araba 3 gün serviste kalacakmış yarım saatlik yol git git bitmez-tatlicadiarzu-
Kızlar çok fazla giremiyorum nete...
geziyoruz bol boll ama aklım sizde vallahi serhat kıskanacak yakında..:)) şimdi bakıyoum gözü seyirmeye başladı. karnı acıktı sanırım. :)))))))
ve genelde o örtü türk bayrakli oluyor söyle
böyle parlak parlak
bazende bu örtü yesil oluyor...
ya arkadaşlar çeyiz için aldınığınız nevresim takımlarınızı bornozlarınızı havlularınızı yıkayıpmı kaldırıyorsunuz yoksa evlenmeden öncemi yıkamayı düşünüyorsunuz ???
Peki ben de bir soru sorayım kızlar müsadenizle:))
Bu tabak çanaklar kutulu bardaklar ne olacak onları napacaksınız yıkayp mı götüreceksiniz yoksa götürdükten sonra mı yıkayacaksınız
evet haklısın o konuda canım.
Bizde gelin evine yerleştirmeye çok kişi gelir o ara nasıl yıkanırki hiç bilmiyorum:S
neyse nasip olurda o günler gelirse düşüncem artık :))
bana bilem laf ediyor tekstil kokuyormuşum dye.
Alınan şey ne olursa olsun yıkanmalıymış onlar makinadan çıkıyormuş bir sürü kişi elliyormuş onlarla rahat edilmezmiş pismiş:umursamaz:
HAd kendi giyeceklerimi geçtim de hayatta nevresim konusunda kandırmam onu benzetmek gibi olmasın köpek kadar ii koku alıyorsırnaşık şey
çok seksy bişey cidden ama ben giyene kadar güveler yicek kaydirigubbakcemile3
gunaydınnnn
günyadın kızlar
kızlar çok teşekkür ederim gelinliğim evde asılı çok farklı bir durum heyacan verici ve hiçbir şeyin beni mutsuz etmesine izin vermicem inşlh mutlulukla atlatırız o günleri resim çekmedim çeksem eklicem kızlar ayaklarım havada gibi hep:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?