Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

az kaldı diyorum tek basamağa düşücem diyom heyecan diyorum kimse beni duymıyooomafoldumben

Bi bakacaksın tek basamağa düştüm derken düğün günü gelmiş ve bi bakacaksın ki düğünün üzerinden haftalar geçmiş :)

günaydın kısçeler

ayyy bende gidecem üşeniom ofisten arkadaşla gidiyordum hergün klimalı arabayla ohhh bugün trafik kazası yapmış araba 3 gün serviste kalacakmış yarım saatlik yol git git bitmez-tatlicadiarzu-

yarım saat diyo bak :mymeka:

Kızlar çok fazla giremiyorum nete...
geziyoruz bol boll ama aklım sizde vallahi serhat kıskanacak yakında..:)) şimdi bakıyoum gözü seyirmeye başladı. karnı acıktı sanırım. :)))))))

kendine çok iyi bak kocanı ihmal etme bizi şmdilik boşver :)

ve genelde o örtü türk bayrakli oluyor söyle

böyle parlak parlak

bazende bu örtü yesil oluyor...

kaynıma kına gecesinde kına yakılırken yeşil taktılar sırtına elinede yeşil eldiven

benimkileri annem dikti hep
kumaşı alır yıkar sonra dikerdi ütüleyipte kaldırırdı

Peki ben de bir soru sorayım kızlar müsadenizle:))

Bu tabak çanaklar kutulu bardaklar ne olacak onları napacaksınız yıkayp mı götüreceksiniz yoksa götürdükten sonra mı yıkayacaksınız

hepsi kolili olduğu için bozmaya gerek yok çünkü
koliden çıkar yıka
tekrar koliye yerleştir
sonra kendi evinde tekrar koliden çıkar bi sürü iş
+ yine koliye konulacak yine kirlenir ee o zaman iki kez yıkamak zorunda kalacan sıkıntı olur gereksiz yorulma
babanın evinden koliyle çıkar kendi evinde ac yıka yerleştir

evet haklısın o konuda canım.
Bizde gelin evine yerleştirmeye çok kişi gelir o ara nasıl yıkanırki hiç bilmiyorum:S
neyse nasip olurda o günler gelirse düşüncem artık :))

bizde ben dahil 8 kişi idik
3,5 kişi yatak odasına girdi
3,5 kişi mutfağa (bi posta makinaya atıldı sonra geri kalanlar için biri yıkadı biri duruladı biri kuruladı bende nere yerleşecek onu söledim)
ablamda yiğenimle ilgilendi o uyurken yardım etti

bu arada bucuklar ben oluyorum çünkü çeyiz günü sana sabit bi iş düşmüyor
sen bi oradasın bi burada herkes seni çarıo onu nere koyam bunu nere koyam die :)

doğru söylüyor ama
nevresimlleri yıkayıp ütüleyip daha sonra bizim yaptığımız gibi kaldırabilirsin kendi kutusunda olmasına gerek yok

az kaldı diyorum tek basamağa düşücem diyom heyecan diyorum kimse beni duymıyooomafoldumben

:asigim::asigim:
herşey yolunda demi aksilik yok

çok seksy bişey cidden ama ben giyene kadar güveler yicek kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaçırdım ama

parpalm en güzel günlerindesin :) sakın hiçbir şeyi kafanı takıp o gülen yüzünü asma geriye dönüp bugunleri andığında pişmanlık duyma sakın sen bitip geçsinde rahatlama gözüyle bakarken,biz unumuzu eleyip eleğini asanlar o günleri çok özlüyo sırnaşık şey

Son düzenleme:
minik bende görmedim resmi hep böyle oluyo ya resim koycaz diyosunuz bekliyom resim mesim yok iş çıkıyo gidiym geliyorum ki resim yüklenmişte silinmiş bile offf offflmaz:

kızlar çok teşekkür ederim gelinliğim evde asılı çok farklı bir durum heyacan verici ve hiçbir şeyin beni mutsuz etmesine izin vermicem inşlh mutlulukla atlatırız o günleri resim çekmedim çeksem eklicem kızlar ayaklarım havada gibi hep:kedi:

ne güzel ya
benim 10. günüm bol stresliydi ama ben bile özlüyorum o günleri :)
düğünün tadını çıkar kısçem hep gülll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…