- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
:kedi::kedi::kedi:ben bu kızı çok seviyorum yaaaa nekadar sempatik bi insan böle Allah sahibine bağışlasın gıcımda cıban cıkmıcak çünkü öslicem seni şekercikopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benımde hıc yok dencek kadr azayy bende dantelin d si yok kızlarrr, bide kayınvalide bişey dersse bilemem nolur
bızm düğünlerde olur cnmkizlar sohbetinizi bölmek istemiyorum ama meragimdanda duramiyorum...
yeri burasimi onuda bilmiyorum ama baska nerde sorsam bilemedim simdiden kusura bakmayin emi
bunu türkiyede hic görmedim... aranizda gören ve anlamini bilen var mi????
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:amann parayla satılıo alırsın
böcük gelip seni boğazlamak istiom
ya ne kadar şom ağızlısın yaa
alamadımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sinir oldum yaa
dün aldım
adam kargoya veririm dün için dedi
nese bugün iki mail attım cvp gelmedi
eve geldim mail gelmiş
beyefendi 100 lira eksik yazmışmış
istersem siparişi iptal edebilirmiş
istersem 80 lira fark koyarak alabilirmişim
almadım
370e hbden alcam
tabi önce minik abisine bi sorcak
öfff yaaa çok moralim bozuldu yaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ben yıkamayı dusnmuyorumm hepsının ambalajını bozmaya gerek yokya arkadaşlar çeyiz için aldınığınız nevresim takımlarınızı bornozlarınızı havlularınızı yıkayıpmı kaldırıyorsunuz yoksa evlenmeden öncemi yıkamayı düşünüyorsunuz ???
h gordukhoşgeldin böcükkkk
ooo kimler gelmiş hoşgelmişşş bende ne eksik diyodum sen bu topiğin rengisin biliyomusun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanı aksamlar kızlarr
lepıcım ben kendı evımde yıkayıp accam kullandığım kadarını acarımm ve makınamı denemış olurum
bıdaha bıdaha kım uğrascak
ahhh ahhh o günler bii gelseeeeee keşkee nasip etse yüce allahımda o günleri
bana bilem laf ediyor tekstil kokuyormuşum dye.
Alınan şey ne olursa olsun yıkanmalıymış onlar makinadan çıkıyormuş bir sürü kişi elliyormuş onlarla rahat edilmezmiş pismiş:umursamaz:
HAd kendi giyeceklerimi geçtim de hayatta nevresim konusunda kandırmam onu benzetmek gibi olmasın köpek kadar ii koku alıyorsırnaşık şey
öff bakalım yarın başka yerden alcampıtırcık iyi yapmışsın cnm üzülme herşeyde var bi hayır :1hug: hem eminim daha iyisin bulucaksın
pıtırcık yaaa :gitme: :gitme:
üzülme güzelim yaa hp.den bak bencede kargoya margoya güvenme git gözünle gör anlaşmanı yap öyle al tatlım teknosaya falanda bak
ya arkadaşlar çeyiz için aldınığınız nevresim takımlarınızı bornozlarınızı havlularınızı yıkayıpmı kaldırıyorsunuz yoksa evlenmeden öncemi yıkamayı düşünüyorsunuz ???
hoşgeldin yerimseniben
hele bi gelsin de o günler yıkaması kalsın be lepim kaydirigubbakcemile3
pashmina kuzum senin düğün tarihin belli diilmiydi :uhm:
lepi kuzum sana bi şi diycemzemuszemus
ben senin nickinin açılımını şöle hayal ediyordumkaydirigubbakcemile3
sözlünün adının levent olduğunu
senin ismininde pınar olduğunu sanıyordum hepp:roflol:
meğerse değilmişkaydirigubbakcemile3
ooo kimler gelmiş hoşgelmişşş bende ne eksik diyodum sen bu topiğin rengisin biliyomusun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ahhh o günler bigelseeeeeeeee zemuszemus bende bekliyorum kızzkaydirigubbakcemile5
ahh ahh inş. artık yaa
ben çıkıyorum kısçeler
nişanlımı arıyım ardındand a uyuyalım dinlenelimmirmirmirmir
herkese tatlı rüyalarmirmirmirmir
gene elissam iyi geceler
ben çıkıyorum kısçeler
nişanlımı arıyım ardındand a uyuyalım dinlenelimmirmirmirmir
herkese tatlı rüyalarmirmirmirmir
öff bakalım yarın başka yerden alcam
ya canım bizim burda yok teknosa fln
makina satan bi yer var onlarada kızdım
ya bandırmaya gitmem lasım o da bi günümü alıcak
vaktim olmadığı için internetten alışeriş benim için en ideal
355e buldum bi yerde+6 lira kargo ama çantada hediye veriolarmış.
370 var bi yerde kargo ücretsiz
ikiside 6 taksit
. hemde geçen bjk havlularından aldım, ilk yıkamada kara suyu çıktı,
ama nevresimler nasıl olur bilmem :) çeyiz serecekseniz eğer kutulu görünmeleri daha güzel olur.. ama yıkamadanda kullanılmaz :) birisi şey demişti sanki, nevresimi yastığını falan tek hurç yapmış misafir için takım olarak öyle olurs ayıkanır ütülenir hurca konulur.. hem kullanımıda kolay olur :roflol:
:roflol::roflol: eklesene eklesene ne renk aldın bakimm çok seksümüüopuyorumnanaktanerva saol cnm ne renk ne renkk
abbanın ceyıslerının resımlerını ekleyım ddım
yenı uyandım uykudann maynak dıyceksınız ama deılım
sımdık uşak arar gece boyu telde oluruz uykusuz kalırım
haa ben bugunn süper iççamasrları aldım:jeyyar: ayy foto eklerdım ama utanıyom :kedi: normalde cok utanmaz arlanmazım ama neyse
inşallah bulursun tatlım istediğin gibiyok be ervacım netten alcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?