Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben bu kızı çok seviyorum yaaaa nekadar sempatik bi insan böle Allah sahibine bağışlasın gıcımda cıban cıkmıcak çünkü öslicem seni şekercikopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:kedi::kedi::kedi:
ayy bende dantelin d si yok kızlarrr, bide kayınvalide bişey dersse bilemem nolur
benımde hıc yok dencek kadr az
havlu ve nevresım olarak var
amam örtu olarak yok sevmıyom dıye yapmamıştım

bızm düğünlerde olur cnm

BURCUMM süpersınız masallahh

lepi kuzum sana bi şi diycemzemuszemus
ben senin nickinin açılımını şöle hayal ediyordumkaydirigubbakcemile3
sözlünün adının levent olduğunu
senin ismininde pınar olduğunu sanıyordum hepp:roflol:
meğerse değilmişkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben yıkamayı dusnmuyorumm hepsının ambalajını bozmaya gerek yok
kullancam seyı yıkarım sadece

hoşgeldin böcükkkk
h gorduk
elısammŞenizŞeniz pashmınam

ı aksamlar kızlarr

lepıcım ben kendı evımde yıkayıp accam kullandığım kadarını acarımm ve makınamı denemış olurum
bıdaha bıdaha kım uğrascak
ooo kimler gelmiş hoşgelmişşş bende ne eksik diyodum sen bu topiğin rengisin biliyomusun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ahhh ahhh o günler bii gelseeeeee keşkee nasip etse yüce allahımda o günleri

ahhh o günler bigelseeeeeeeee zemuszemus bende bekliyorum kızzkaydirigubbakcemile5

:roflol: anaamm adamını çekiştiriyos heee:jeyyar: bazen takıntı oluyo titislikten çıkıp

ben çıkıyorum kısçeler
nişanlımı arıyım ardındand a uyuyalım dinlenelimmirmirmirmir
herkese tatlı rüyalarmirmirmirmir

pıtırcık iyi yapmışsın cnm üzülme herşeyde var bi hayır :1hug: hem eminim daha iyisin bulucaksın
öff bakalım yarın başka yerden alcam
ama çok kızdım yaa
ya bi kerecikte şu yüzüm gülsün yaa

pıtırcık yaaa :gitme: :gitme:
(((((((((((

üzülme güzelim yaa hp.den bak bencede kargoya margoya güvenme git gözünle gör anlaşmanı yap öyle al tatlım teknosaya falanda bak

ya canım bizim burda yok teknosa fln
makina satan bi yer var onlarada kızdım
ya bandırmaya gitmem lasım o da bi günümü alıcak
vaktim olmadığı için internetten alışeriş benim için en ideal
355e buldum bi yerde+6 lira kargo ama çantada hediye veriolarmış.

370 var bi yerde kargo ücretsiz
ikiside 6 taksit

bende aldığım şeyleri yıkamadan kullanmam :) tshirtleri falanda önce yıkar sonra giyerim, annem hep kızar yıkanınca ilk aldığın gibi olmuyo diyede düşünsenize bakan elleyen deneyen kaç kişi vardır.. yıkamadan içim rahat etmiyo..

havluları falan zaten yıkamak lazım yoksa su çekmiyo yeni havlu.. hemde geçen bjk havlularından aldım, ilk yıkamada kara suyu çıktı, ama sonraki yıkamalarda temizdi suyu, kimyasal şeyler boya artıkları falan kalıyodur mutlaka üstünde..

ama nevresimler nasıl olur bilmem :) çeyiz serecekseniz eğer kutulu görünmeleri daha güzel olur.. ama yıkamadanda kullanılmaz :) birisi şey demişti sanki, nevresimi yastığını falan tek hurç yapmış misafir için takım olarak öyle olurs ayıkanır ütülenir hurca konulur.. hem kullanımıda kolay olur :roflol:

hoşgeldin yerimseniben

hele bi gelsin de o günler yıkaması kalsın be lepim kaydirigubbakcemile3

pashmina kuzum senin düğün tarihin belli diilmiydi :uhm:

2010 dedi büyükler eliissa beklioz bakalımm ben kaçmazsam tabii

hehe benimki de levent

ben çıkıyorum kısçeler
nişanlımı arıyım ardındand a uyuyalım dinlenelimmirmirmirmir
herkese tatlı rüyalarmirmirmirmir

iyi geceler canım dinlen sen zira dinlenmeye ihtiyacın var:jeyyar::jeyyar: düğün var :jeyyar:

markası ne canım ya hiç mağaza falan yokmu elden alabileceğin? spot mağazası fln yokmu bence elden alman dha uygun yaa

erva saol cnm ne renk ne renkk
abbanın ceyıslerının resımlerını ekleyım ddım
yenı uyandım uykudann maynak dıyceksınız ama deılım
sımdık uşak arar gece boyu telde oluruz uykusuz kalırım

haa ben bugunn süper iççamasrları aldım:jeyyar: ayy foto eklerdım ama utanıyom :kedi: normalde cok utanmaz arlanmazım ama neyse

bak o uygun olabilir.. yaa o nevresimler paketten çıkarıp yıkayıp ütülemek pffff:bbo::bbo::bbo::bbo: yeni havludan kara su çıkıyo yaa hakketen ölee bende gördüm ..

:roflol::roflol: eklesene eklesene ne renk aldın bakimm çok seksümüüopuyorumnanaktan

yok be ervacım netten alcam artık
inşallah bulursun tatlım istediğin gibi

yaa en çok sevdiğim şeyde jartiyer allahım bi kıyafet bukadarmı cazibeli durur o çorabı falan :jeyyar::jeyyar:

ugurböcüğüm ekle nasıl durdunu söliyelim :jeyyar:

olmaz koyarsam hemen evlenmek ısteyebılırsınız
sızler gıbım ellenmemış ayy aman yanı koklanmamış gülleri -tatlicadiarzu-azdırmak ıstemım

yok nan 4 tane kılot aldım tanesı 1,5 tl (tanga 2 tanesı:jeyyar:)
bıde sutyen aldım 13 tl verdım 5 parca şeye ama süperler ha
foto ekleyemem
makınam askımda
hem utanıyom yaa:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…