Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mınık gördum senı waaaawww nan senın ıcnde neler saklı öle:jeyyar:

off cnm ya nedn son gunlere kaldıkı ama cok uzulme bız burda ne huzunler yasadık cok kafaya takma ınş hersey süper olcakk

ışıll son 13 gün :lepi:

baberko delikafadulden

ışılım dert etme yine gider bakarsın inşallh tam istediğin gibi bi bindallı bulursun. yerimseniben

bende anneciğimi çook özledim son 12 gün :1rolleyes: çabucak geçsiiiin :Saruboceq:

off canını sıkma canım herşeyin hayırlısı olsun
emin ol yetişcektir
üzme kendini :teselli:

hazır evdeyken annemde yokken yatak odasınını köşesinindeki ceyizlerimi actım şimdi eklicem kızlar

ekle ekle ekle :lepi:

ışıll son 13 gün :lepi:

baberko delikafadulden

evetttttttt laelaelaelaelae

ışılım dert etme yine gider bakarsın inşallh tam istediğin gibi bi bindallı bulursun. yerimseniben

bende anneciğimi çook özledim son 12 gün :1rolleyes: çabucak geçsiiiin :Saruboceq:

inşallah canım bulurum
az kaldı üzülme sende canım
hem ben tee almanya ya gitcem kimbilir bidaa ne zaman görcem annecimi mafoldumben

sinemmmm süper kız çamaşır :lepi:

Burcunun resimlerini gördüm ayy çok güzel yerde kalıyorlar.ınşallah birömur boyu mutlulukları devam eder.

son gune kalmadı kızlar aslında, dun provaya gittim güya benim gelinliği dikmişler guya ama bana diktik senın gelinliğin diye gıyılmıs kir içinde bi gelinlik gosterdiler!!! kıyameti kopardım tabi, terbiyesizler okadar moralim bozulduki!! yeniden dikeceklermiş
balayına da karar vermistik italyaya gidecektik ama vize için randevuyu cok gece verdiler 4 gun oncesine yetişirmi bilmiyorum
hersey ust uste geliyor ve yetişmeyen bir suru sey var

Kızlar günaydın herkese...

Böcük elbisemin resmini istemişti bende onu eklicem fikir verin bana...
offfffff canım inşallah yetişir kasma kendini :Saruboceq:

offfff hangi gelinlikçide dikiliyordu canım nası olur yaa klava:
kaporanı isteyip çıksaydın bence çünkü artık orda dikildiği için içine sinmeyecek. Al paranı hazır gelinliklerden beğen eminim bir tanesini beğenirsin, hemen bedeninie göre ayarlarlar 2 günde teslime derler. Balayını ne zaman ayarlayabilirseniz o zman çıkın canım iznininz kaç gün bilmiyorum ama.

Offf bencede kaporanı al ve hazır gelınlıklerden seç zaten çok az vakıt kalmış yenıden dikemezler o sürede.Gene aynısını yaparlar

oha yaa
terbiyesizler klava:
canım ya iiyi olmuş kıyamet kopardığın şimdi daha iyi dikerler umarım da
ben anlamadım neden yenisini dilkiyorlar temizleyip devam etsinler

valla ben benimkine dedim benim gelinliğimi kimseye denetmeyin diye
nekadar uyarlar tabii bilmiyorum ama sinir olurum valla anlarsam

burda battaniyem,tupperwareler,pikem,tencelerim,ıvır zıvır,bohçam,caydanlığım filan var..

bohçamı daha öncede demiştim nişanlımla sözde yaptık sadece ikimize ufak caplı bişey bunları kayınvaldem koymuş havluyu cok sevdim incikli boncoklu seylere bayılırım :asigim:

bunları biz aldık bunların haricince bide elbisem şalım cantam var onları cekmedim

havlum yıkanıcağı zaman boncuklu kısmı cıt cıtlı olduğu için çıkartılabiliyo.

hazır evdeyken annemde yokken yatak odasınını köşesinindeki ceyizlerimi actım şimdi eklicem kızlar
hehe çatlak gizli gizli işler çevirme basılırsan görürsün:)

minik wowwwwww :kedi:
benim hiç yok böle :kedi:
sende ne var zaten ben çok merak ediom:)
al azcık seksü bişiler sen kızımmm

aferin biz görmedik daha ne silionn

çok seksy bişey cidden ama ben giyene kadar güveler yicek kaydirigubbakcemile3
sanırım benimkileride yicekler:)

ya gece çamaşılar eklenmiş filan ne çok şey kaçırmışım -tatlicadiarzu-
benimkileri siteden bulabilirsem bende ekliyim sengözlerimebaksanab
hehe ben ekledim

günaydın kızlar

ekşın yapmışınız gecelik felan ama ben herzamanki gibi gene kaçırdım:umursamaz:

hehe

herkese günaydınnn
evet ben akşam seksü stringlerimden ekledim
ama şu makina olayını bi çözeyim söz tek tek fotolarını çekip koycam:)
nett bulamıomda:)

ışıl kız bugün nerdesin bakim örendinmi 13 neresi?

işte bukadar sekerler.. mandilincim ewt alcak iznim vardı onu aldım kaytardım bugün sositososito

off ewt kızların dediği gibi kaporanı alıp cıksaydın hazır gelinlik bulabilirsin gerci demesi kolay ama nebilim belki bulabilirdin içine sinen

aa çok garip nasıl yaparlak saygısızlık :umursamaz:resmen demekki diktiler sonradan başkasına kiraladılarCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…