hazır evdeyken annemde yokken yatak odasınını köşesinindeki ceyizlerimi actım şimdi eklicem kızlar
ışıll son 13 gün :lepi:
baberko delikafadulden
ışılım dert etme yine gider bakarsın inşallh tam istediğin gibi bi bindallı bulursun. yerimseniben
bende anneciğimi çook özledim son 12 gün :1rolleyes: çabucak geçsiiiin :Saruboceq:
Parpalım (Kelebekim) İnşalah kusursuz geçer herşey,çok öok mutlu olursun.Minik ooboooowwww diyorum başka söz bulamıyorum:)
vayyy anlamını nerden bileysun uşağuummm
son gune kalmadı kızlar aslında, dun provaya gittim güya benim gelinliği dikmişler guya ama bana diktik senın gelinliğin diye gıyılmıs kir içinde bi gelinlik gosterdiler!!! kıyameti kopardım tabi, terbiyesizler okadar moralim bozulduki!! yeniden dikeceklermiş
balayına da karar vermistik italyaya gidecektik ama vize için randevuyu cok gece verdiler 4 gun oncesine yetişirmi bilmiyorum
hersey ust uste geliyor ve yetişmeyen bir suru sey var
hehe çatlak gizli gizli işler çevirme basılırsan görürsün:)hazır evdeyken annemde yokken yatak odasınını köşesinindeki ceyizlerimi actım şimdi eklicem kızlar
sende ne var zaten ben çok merak ediom:)minik wowwwwww :kedi:
benim hiç yok böle :kedi:
aferin biz görmedik daha ne silionnsildim resmi
sanırım benimkileride yicekler:)çok seksy bişey cidden ama ben giyene kadar güveler yicek kaydirigubbakcemile3
hehe ben ekledimya gece çamaşılar eklenmiş filan ne çok şey kaçırmışım -tatlicadiarzu-
benimkileri siteden bulabilirsem bende ekliyim sengözlerimebaksanab
günaydın kızlar
ekşın yapmışınız gecelik felan ama ben herzamanki gibi gene kaçırdım:umursamaz:
son gune kalmadı kızlar aslında, dun provaya gittim güya benim gelinliği dikmişler guya ama bana diktik senın gelinliğin diye gıyılmıs kir içinde bi gelinlik gosterdiler!!! kıyameti kopardım tabi, terbiyesizler okadar moralim bozulduki!! yeniden dikeceklermiş
balayına da karar vermistik italyaya gidecektik ama vize için randevuyu cok gece verdiler 4 gun oncesine yetişirmi bilmiyorum
hersey ust uste geliyor ve yetişmeyen bir suru sey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?