yaaa bişi dicem
kaporanı alıp başka yerden hazır alsan
burada biri demiş
aynen onun dediği gibi
çok kısa zamanda bu sefer de baştan savma yapmasınlar yaaaa
balayına gelince
italyaya bayramda gidersiniz :)
canını sıkma
ayrıca 4 gün önceden vize çok geç değil alırsın vizeni gidersin turdan çektirirsin paranı bitti gitti
oh beee amma gevezesiniz heeeee
anam ben tabi alıntıları yaparken sen gittin bindallıyı aldın da geldin de :roflol:
yaaa kiralama satın alsan olmuyo mu
kaç para bu bindallılar yauw
ışılım kendi derdimden unuttum sormayı, nişanlıcın eşyaları ayarlamışmıydı? Hani bitane minik swimli bi ev vardı kirası uygun orayı tuttunuz dimi?
bişi diycem :)
balayına düğünün hemen ertesi gidilmesi daha hoş olur diye düsünmüstüm,
ama havuza ve denize tedirgin giriyosun aman mikrop mu kaparım hasta mı olurum nolur diye
eee o sıcakta havuza denize girmesen de olmuyo bence en ideali evlendikten 1 ay sonra balayına gitmek :) tecrübeyle sabittir... kaydirigubbakcemile2
mok vardı sildinklava: dicem ayıp olacak-tatlicadiarzu-
ya ben de görmek istiyorummmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-
tekyay koyay mısın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lüfeeeeeeeaaaaaaaannn
off cnm bu arada çok üzüldüm ya..bir kızın en mutlu olduğu şey gelinliğidir oda böyle olunca insan çok üzülüyor..yaptıkları şeye bak ya bir sürü para alırlar önce allayıp pullallar sonra akıllarınca bizi kandırmaya çalışırlar...
öp öp öp öpeda hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan
kız taktın he benim yemek takımımıaGLCNN ohh be sonunda baktımm rahatlıkla
taçına bayıldım eğer bende taç alırsam aynen öle ıstıyordummm süpersınn
eda ne var alsan sankı bee cımrı 3500 tl yemek takımına verdın ya:mymeka:
hala aklımda gelıp onlarla yemek yemeden ölmesem barı
mınık dedıkoduya laf lazım bı laf atın gerısını ben hallederım:jeyyar:
üff o konuda da haklısın aslındaama bu kadar kısa surede nasıl begenicem nasıl bulucam ya içime sinen bulamazsam ozaman dikilmesi içinde zaman kalmayacak dusunsene
insallah vizede yetişir canım ya yetişir diyorlar ama bakalım
evet canım ya cok haklısın yetiseceğini biliyorum ama yinede cok cok moralim bozuldu insallah sonu iyi olur
yerimseniben canım badana boya işleri yoksa çoook iyi. Bi günde hepsi hallolur dediğin gibi. Hemen yerleştirip yemek yapmaya bile başlarsın kuzum benim. Ufak tefek detaylar yorar sizi o kadarcık.. Gittiğinizde kimsecikler olmaycak sadece sen ve o... Birlikte olduktan sonra üstüne birde bu özlemi çektikten sonra size hiiç dert gelmeyecektir olası sorunlar eminim. :asigim: Gidince unutma ama bizi emi ışılım opuyorumnanaktanoyy unutmmamışda
kuzucum evet o evi tuttu nişanlım
eşyalarımızda ayarlandı ama şimdik içine giremiyoruz
1 ağustosta boşaltcaklarmış
yani nişanlım burdayken ev boşalmış olcak
benimde canımı sıkan bu
gittiğimde ev hazır olmayacak
ama olsun dedim gittiğimizde bir günde hallederiz
gerekirse ilk akşam yerde yatarız nolcak dedim
hem boya banada işi olmayacağı için sadece tezmizlik yapıp eşyaları yerleştircez
1 günde hallederim ben
meğer orda boya badanayı çıkan kiracı çıkarken yaptırmak zorundaymış ondan yaneee
off umarım gelinliğin istediğin gibi olur vizeyide yetiştirirsiniz canım
pıtır ben seninkileri göremedim sende benimkiler ohh olsun naniknanik
böcük sen ne dedikodusu yapcaktın da yaptırmadılar söle bakem şakkıdı
offf gelinlik olayına gerçekten üzüldüm çünkü insanın dügün sırasında en çok önemsediği şeylerden biri,
benimde başıma gelse senin kadar sakin olabilirmiydim bilmiyorum ben diktirme olayına hiç yanaşmadım,
gözümle görmeliyim sabredemem en iyisi hazır almak o yüzden,
ama madem bi adım atmıssın aynı yerde devam et, daha özenle calısacaklardın bence git gel sıkıştır,
ve stress yapma yetisecektir...gönlüne göre bi gelinliğin olacağından şüphem yok tatlım, :asigim:
yerimseniben canım badana boya işleri yoksa çoook iyi. Bi günde hepsi hallolur dediğin gibi. Hemen yerleştirip yemek yapmaya bile başlarsın kuzum benim. Ufak tefek detaylar yorar sizi o kadarcık.. Gittiğinizde kimsecikler olmaycak sadece sen ve o... Birlikte olduktan sonra üstüne birde bu özlemi çektikten sonra size hiiç dert gelmeyecektir olası sorunlar eminim. :asigim: Gidince unutma ama bizi emi ışılım opuyorumnanaktan
haha ben sana özel çekim yaparım
edacım sende mi göremedin kuzum:)
kızlar şuan itibariyle makinayı almış bulunmaktayım
vatana millete hayırlı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?