Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

baberko iyi günlerde kullan hepiciğiniii opuyorumnanaktan
anlamadığım o bonck işlemeli yer kirlenmicekmi hiç kafamçokkarıştı yada elde yıkamak içinmi çıt çıtlı :bbo:

saol sekerim opuyorumnanaktan elde yıkamak için çıt çıtlı cnmın içi o ordan tamamen cıkıyo zaten ona el silmeye kıyamam misaifrede kıyamam süs olarak sererim kaydirigubbakcemile3

OFFF hakkaten direk yerin ismini burda söle burda afişe edelim olmaz mı valla batarlar iki günde :enbuyukkk:

canım bugun sulfatla bitlistesınız

oyy pınarımmm ağzına sağlık bacım teşekkür ederimmm

canım ya gelinlik denenmiş gibi degil sanki dugunde giyilmiş gibi kırlenmiş iç astarında ayakkabı izi var dusunsene, kaldıkı denemek için bile olsa ben neden alayım o gelinliği 1.500 TL para verdim oyle olsa daha az para verip teshirdeki gelinliği alırdım ben

aa çok garip nasıl yaparlak saygısızlık :umursamaz:resmen demekki diktiler sonradan başkasına kiraladılarCADIARZU

kesinlikle haklısın bende oyle dusunuyorum dikip bitirince birisine kiralamışlar geccen hafta arayıp cumaya falan randevu istedim prova için salı olsun dediler, pazartesi geleyim dedim doluyuz dediler; sanırım haftasonu birisine kiraladılar ve temizleteceklerdi ama zaman yetmedi ve temizletemnediler, eteğini ters çevirmişler oyle asılı duruyor; ters cevirmişlerki kir gorunmesin asılıyken tul daha bir arada durduğu için kır daha belli oluyor ya gıyıncede anlamıycam sanki gorur gormez anladım ve ben bunu asla uzerime giymem dedim!!!

offf relax cnm
gece gündüz çalışıp bitirmek zorundalar
zaten tırsmışlardır iice merak etme

bitirirler biliyorum zaten dikişlerine gelinliklerine okadar guveniyorlarki temizletebilselerdi anlamazdık sanırım cunku kır dışında en ufak bir deformasyon olmamış gelinkilte
isterlerse yetiştiremesinler başlarına yıkarım orayı gozum gercekten bisey gormuyor

OFFF cnm ınş bundan sonra hersey ayarından gıder

bende son aldıklaırmı koymak ıcın kolı arıyom koca ıstda kolı yok:roflol: aksamları en yakın marketlere soruyom
ben almadan kolı toplayanlar alıyomuş

ayy daha kahvaltı yapıp süpürge tutcam yer silcem kek yapcam sonra şekerparemin cıkısına gicem ama burdan kopamıorum mafoldumben

psoriasisiassds adını yazamıyorum :kedi:
gerçek adın sedefmi senin o daha kolay kaydirigubbakcemile3
sen ne iş yapıyosun?

offffff benim aklıma takıldı şimdi yaa sana o gelinliği temizletip verirlerse...
Hergün gidebilecekmisin kontrole?

Günaydın kızlar burcunun balayı fotolarını gördüm ağzı kulaklarındaydı ne kadar mutlu görünüyordu umarım hep böyle davam eder :asigim:

Kızlar kendimden alıntı yaptım, yorumlarınızı bekliyorum:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…