burda battaniyem,tupperwareler,pikem,tencelerim,ıvır zıvır,bohçam,caydanlığım filan var..
bohçamı daha öncede demiştim nişanlımla sözde yaptık sadece ikimize ufak caplı bişey bunları kayınvaldem koymuş havluyu cok sevdim incikli boncoklu seylere bayılırım:asigim:
bunları biz aldık bunların haricince bide elbisem şalım cantam var onları cekmedim
havlum yıkanıcağı zaman boncuklu kısmı cıt cıtlı olduğu için çıkartılabiliyo.
:1hug: canııım çook sinirlenmişsin senin yerinde olsam bende kudururdum.
Sen bu yerin adını söyle bakim bana bi?
Gelinliğin içine sinsin güzel olsunda gerisini çok dert etme tabi, gelinlik önemli. yerimseniben
OFFF hakkaten direk yerin ismini burda söle burda afişe edelim olmaz mı valla batarlar iki günde :enbuyukkk:
oyy pınarımmm ağzına sağlık bacım teşekkür ederimmm
OFFF cnm ınş bundan sonra hersey ayarından gıder
bende son aldıklaırmı koymak ıcın kolı arıyom koca ıstda kolı yok:roflol: aksamları en yakın marketlere soruyom
ben almadan kolı toplayanlar alıyomuş
offffff benim aklıma takıldı şimdi yaa sana o gelinliği temizletip verirlerse...
Hergün gidebilecekmisin kontrole?
Kızlar kendimden alıntı yaptım, yorumlarınızı bekliyorum:sinifsinif:
pufi elbise hoş ama sakın altına kırmızı ayakkabı giyme çok boğar çünkü elbise tek renkyerimseniben
GLCNNN ınanır mısn albumune cok dıkkat ederek bakamadım ama gorduğum kadaryla süpersınn
suan cok vaktım yokk olunca bol bol bakcem cok beğendım cunku
mutluluklar prenses
heheh al len tememeda gelelım sana
dün bı kılot gordum tam senlık la alcam ınadımza resmını eklıycem az bekle ama foto makınam benım usakta hala:mymeka:
lacıvert kırmızı beyaz sıra sıra cızgılerı var uste sol taraftada düğme seklınde ama bıraz büyük pusulası vardı
herhalde yolu şaşirmasın dıye:roflol:
sana gelırsem alım mı sanada
ay ışıl aldın mı acaba bindallıyı yaaaay ben çıkıcam birazdan bindallı bakıcam dedim ama iplemediniz hiç biriniz bari dua edinde düzgün bişi bulayım kaydirigubbakcemile
ayh amin inşallah bebişim yaaauuueda biliom bu takımı canımmm saol kuşu güzel günlerde kahvaltı edinn emi
merci merci tatlım ayh bi an önce gelse d eo günler hayırlısıylaaaedacım bu arada kahvaltı takımın çok şeker güle güle kullanırsınız inş kaydirigubbakcemile5
kız benim ablama 4 set mi ne süslü kadeh hediye gelmişti yaaahee anlaıdm canım çok hoşlarmış ama heee opuyorumnanaktan
masada güzel duruyo ama yaa cidden bende aldım kadeh zaten su veya meyvesuyu falanda koyuluyor onlara ille alkol için değil .. kız ondan hediye getirmesler yani bugüne kadar o bardakları hediye diye getireni görmedim CADIARZU borcam morcam , küçük ev aleti,falan alıyolar hep laelaelaelaelae
oh ne ala sen bana doneda bana kımse hedıye getrmezkı mecbur alcam
ama sen almak ıstıyorsan bana alabılın:jeyyar:
ya burcu süper tatlısınızzzz yaaaaaaaKızlar çok fazla giremiyorum nete...
geziyoruz bol boll ama aklım sizde vallahi serhat kıskanacak yakında..:)) şimdi bakıyoum gözü seyirmeye başladı. karnı acıktı sanırım. :)))))))
ay süper süper tatlısınız ya maşallah maşallahpasminam bal gibi gerçekten balayıııı:)
kocişim bana prenses gibi davranıyor ikide bir öpüp kokluyorr..:))
elissam dur mamaişimi yiyim balayı fotosu ekliyim bir iki tane....
yaaa ben kaçırdım seksi donlarııııııııaman be sen nie aldın madem sayın böcük
ben sana ip gönderirdim
kızım kocayı bulunca bunlarla kandırcam dermişim
gören gördü kaldırıom
ya şekercim ben o kısmı kaçırdım galibagünaydın a.s.
ayh wallahi ben okurken heyecanlanıyorum heaz kaldı diyorum tek basamağa düşücem diyom heyecan diyorum kimse beni duymıyooomafoldumben
mok vardı sildinsildim resmi
anam ben tabi alıntıları yaparken sen gittin bindallıyı aldın da geldin de :roflol:günaydın kızlarrr
anammm burcu gelmiş akşamm
fotoları gördüm çok süper
kaldıkları yerde ben üniv okudum harikaydı valla
ondan geç mezun oldum zati
ama deniz dediği gibi tek kelimeyle süperrrr
bindallı baktım akşam
geçtiğimiz hafta sonu kiralayan gelinler daha getirmemişler gıcık oldum yaa neden zamanında getirmiyorsunuz ki
haftaya tekrar gidicem şimdi offf inşallah bulurum
vee son 13 gün :lepi:
yaaa bişi dicemsoylıycem kızlar ismini merak etmeyin guya iyide bir yer ama iste oluyor demekki. once gelinliğimi sağ salim teslim alayım ondan sonra soylıycem ama gelinliğimi almadan olmaz nolur nolmaz, ondan sonra afişe edicem
sagol canım insallah oyle olur
veremezler canım mumkun degil artık, hergun ogle tatilimde gidicem hergun cok uzun kalmama gerek yok gorsem yeter zaten. bugun oglen gidicem, muhtemelen kalıp cıkaracaklar astarı ortaya cıkınca kucuk bi cizik atıcam zaten içine, bi daha cesaret edebileceklerini sanmıyorum bi daha bi problem olursa zaten tutanak tutturucam yada notere durumu onaylatıcam ve dava acıcam, eminimki ciddi bi manevi tazminat odemek zorunda kalırlar
off umarım gelinliğin istediğin gibi olur vizeyide yetiştirirsiniz canım
pıtır ben seninkileri göremedim sende benimkiler ohh olsun naniknanik
böcük sen ne dedikodusu yapcaktın da yaptırmadılar söle bakem şakkıdı
offff beni çatlattacakmısın yafs. O zaman sadece bişey soracağım beyhan gelinlik yada duygu gelinlik olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?