Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım valla anlatman iyi oldu hiç aklımın ucundan geçmezdi bu tip şeyler :sm_confused: artık ona göre tavır koyar herkes tanıyana kdar insanları neyse gtatlım takma kafanı tez zamanda kaldırman iyi olmuş reismleri sende nerden bilesin ki işin bu boyuta geliceğini fisfisfis

:teselli: uyardıgın için cok tesekkürler

olduu sonundaa dolapp buu burcucumm sence nasıll bu dolapp arkadaşlarr
boch marka ama içi küçükk gibi geldii kullanışlıı olurmuu fiyatı 3.000 tl

canikoo sonunda buldum mesajını hayatım...
bu dıştan gayet orjinal ve şık duran dolaplar içinde hiç bir işe yaramıyor canım. üstelik yerde prblem oluyor. bazen buzdolabı için ayrılan bölmelere sığmıyor falan. özel mesajlada cevapladığım gibi hjayatımm kesinlikle önermiyorum. zaten arkadaşlarla yorumlarını yazmışlar bende aynı fikirdeyim. aldğım modeşlide söyledim. ben onu öneririm canımŞeniz kusura bakma geç gcevap verdim. işteydim malum... :1hug:

süpürgede buu fiyatıdaa 1.116 dyson marka

eşiminn almakk istediğiii ,sizcee aldırayımmıı kızlarr

canım bu süpürgene oldukça iyi bir marka...
bana o akdar detaylı yazmamıştın eşinin ucuza getireceğini. madem öyle kesinlikle almışken iyisini alsın... bence bu süpürge harika...yerimseniben

Dyson Süpürge bencede harika.hatta geçen aylarda yazmıştım 1500 milyar lira dediler bana fiyatını.eğer keseme uygun olsa hiç düşünmeden alcaktım ama malesef benim bütçem bunun için çok dar

canımm balımm teşekkür ederim beğenmene çok sevindim... yaptım işte kendimce yine bir şeyler...

bu arada tarihlerin belirlenmesine çok sevindim canım. bak yoluna giriyor herşey gördün mü:teselli:
kömür prensescim canım seninde yorumunu gördüm alıntı yapmamıştım hepsine bakıp öyle yazayım diyordum. sanada teşekkür ederim canıma rkadaşım:1hug:

tamam canım :1hug:

Kızlar resimler görünmüyor...
Herkeste aynı problem var...
Düzenlerim ve size haber veririm bakarsınız ....
evet evet düzenle görelim :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Burcu özgecim şimdi kontrol paneline mesaj bıraktım nerdesin göremiyorum iyimisin diyee rastlaşamadık kaç gündür

kahvaltı tabakların çok cicoşmuş bitanem iyi kombinlemişssin tebrikler,a.s.

Bende kahvaltı takımı almadiım daha yaa alsammı kızlar ???:uhm:
Yemek takımlarımın pasta tabaklarını fincanlarını kullanırım diye düşünüyodum herkes aldımı peki yokmu benim gibi düşünenler canlar

Esracım nişanlın yaşadı valla neler almışsın böyle valla iyi günlerde kullansın tatlım, daha ben bişey alamadım ama yanında olcam ctesi günü

Tatlım resmi göremedim ama fabrika satış mağazası avrupa yakasında deposite alışveriş mağazasının yakınında , sen nerdesin peki?? ona göre net olarak tarif edebilirim sanaşutarafagitti

gelsinle eklerim canım çeyize kadar yetişecek nasılsa bir ay için olur :dance:

oyy tatlişim gördüm bende cevap yazdım az önceŞeniz

canikosumm ben ayrıca kahvaltı takımlarını gereksiz bulduğumdan böyle bir şey yaptım...
gündelik yemek takımımın servis yada pasta tabaklarını kullanırım diye düşündüm. tabi misafir yemek takımınkilerde olur ama basna bunlar kahvaltı için daha sevimli geldi...
altlarına hasır american servisler aldım ikea dan ben süper olacaklarını düşünüyorum...
yani 200 lira vermek yerine biraz yaratıcılığımızı kullansak daha güzel olmaz mı?
ben tanesi 1 liradan o minik tabaklardan 3 seri düzdüm pembe mavi ve yeşil...
yani aynı kişi iki kere geldiğinde aynı servisi sonmaktansa böylesi daha cici geldi bana...yerimseniben herkesin kişisel düşüncesi tabi..gündelik içinde kapaklı 5 li setler oluyorya onlardan alıcam bir tane. geçenlerde biri eklemişti buraya kelebekli bir modeldi.aklım onda kaldı arıyorum bakalım şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…