kesinlikle cnm bende kaldırdım resimlerimi anında acaip şeyler oldu birsürü mesajlar falan lezlerde cabasııı. yasakkelime
cnm evet inan valla. bende şok olmuştum. hiç muhabbetim olmayan insanlar mesaj atıo msn istiyo. bu topikte hepimiz birbirimizi tanıyoruz mesela az çok. ama dikkatli olun kızlar çok ciddiyim kadın profilinde erkekler var :1shok:
ben size başıma gelen bişeyi anlatayımda olayın ciddiyetini kavrayın.
ben uçuş hostesliği yaptım uzun süre kızlar. profilime reimlerimi koydum. kızın teki diorum çünkü profilden öle görünüo. mesaj attı ya dedi bende çok istiyorum bana anlatırmısın msn versem nasıl giriliyor neler lazım flan. ahh eşşek kafam iyilik yapayım dedim. tamam dedim kıza msnden anlatıorum işte şöyle oluyo falan die kız dediki benim bi arkadaşmda konuşmak istio senle onuda davet edeyimmi olur dedim geldi selam güelim dedi ve işin rengi değişti. ben hemen engelledim ve sildim. aman diorum kızlar dikkatli olunklava:
ben size başıma gelen bişeyi anlatayımda olayın ciddiyetini kavrayın.
ben uçuş hostesliği yaptım uzun süre kızlar. profilime reimlerimi koydum. kızın teki diorum çünkü profilden öle görünüo. mesaj attı ya dedi bende çok istiyorum bana anlatırmısın msn versem nasıl giriliyor neler lazım flan. ahh eşşek kafam iyilik yapayım dedim. tamam dedim kıza msnden anlatıorum işte şöyle oluyo falan die kız dediki benim bi arkadaşmda konuşmak istio senle onuda davet edeyimmi olur dedim geldi selam güelim dedi ve işin rengi değişti. ben hemen engelledim ve sildim. aman diorum kızlar dikkatli olunklava:
olduu sonundaa dolapp buu burcucumm sence nasıll bu dolapp arkadaşlarr
boch marka ama içi küçükk gibi geldii kullanışlıı olurmuu fiyatı 3.000 tl
eylulum hepsını cok beğendım cnm renklerı bı harıka sayfalar cok gerıde alıntı yapamadım balım ı gunlerde kullan:1hug:
süpürgede buu fiyatıdaa 1.116 dyson marka
eşiminn almakk istediğiii ,sizcee aldırayımmıı kızlarr
Kızlar sevgililer günü kutuma birşey daha ekliyorum..:1rolleyes:
Kızlar işten çıktım geldim eve yemekti misafirdi anca ama görüyorum ki topic uçmuş şekerler yaa.
Herkes cicilerini iyi günlerde kullansın.
Burcuözgecim kahvaltılıkların çok renkli cıvıl cıvılmış yaa nasıl kombin yapmışın kuşum onları rebrik ederim, iyi sabahların olsun .
Bu arada kızlar en kötü ihtimalle 2010 gelini olcam bende :Saruboceq::sm_cool:bişeyleri zamana bağladı aileler artık çok mutluyum yaa a.s
tamam canım :1hug:lepı sorarım cnm ama suan ıst dışındalar eşı rahatsızda gelınce sorar sana haber ederım
mavrulam ben göremedım resımlerı sımdık catlıycam
sımaer cok tatlılar cnm sen aldın mı
aldo en beğendım nevresımlerden bırını almışsın cnm gule gule kullan
evet evet düzenle görelim :ecrin_bebek:Kızlar resimler görünmüyor...
Herkeste aynı problem var...
Düzenlerim ve size haber veririm bakarsınız ....
tünaydın kızlar,
lepicim ben geçen hafta verdim nevresim takımlarımı ve mutfak takımımı sardırmaya, nevresim takımlarını pamuk saten kumaşa sarıyor 130 lira takımı, mutfak takımının fiyatını bilmiyorum. Aldığımda fotosunu eklerim. Nasıl olacağı konusunda bir şüphem yok uzun yıllardır yapıyor ve akrabımız. Sende işçiliğine bakıpta ver, kar edicem derken zararlı çıkabilirsin.
tamam güzelim eklersen memnun olurum gerçekten. kar amacında değilim
ama şeklen nasıl sarıyorlar onu merak ediyorum bizim burda çok yerde
yokki gezip bakayım herkes hazırcı buarada dantel yapan da saran da pek kişi yok :teselli:
Tatlım resmi göremedim ama fabrika satış mağazası avrupa yakasında deposite alışveriş mağazasının yakınında , sen nerdesin peki?? ona göre net olarak tarif edebilirim sanaşutarafagitti
tamam canım :1hug:
pashmina neresinde depo sitenin bana tarif edermisin canım
tamam güzelim eklersen memnun olurum gerçekten. kar amacında değilim
ama şeklen nasıl sarıyorlar onu merak ediyorum bizim burda çok yerde
yokki gezip bakayım herkes hazırcı buarada dantel yapan da saran da pek kişi yok :teselli:
Burcu özgecim şimdi kontrol paneline mesaj bıraktım nerdesin göremiyorum iyimisin diyee rastlaşamadık kaç gündür
kahvaltı tabakların çok cicoşmuş bitanem iyi kombinlemişssin tebrikler,a.s.
Bende kahvaltı takımı almadiım daha yaa alsammı kızlar ???:uhm:
Yemek takımlarımın pasta tabaklarını fincanlarını kullanırım diye düşünüyodum herkes aldımı peki yokmu benim gibi düşünenler canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?