kızlar zaten nerdeyse aynı zamanlarda evlenicez artık hmileler topiğinede takılırız dimii
lepı sorarım cnm ama suan ıst dışındalar eşı rahatsızda gelınce sorar sana haber ederım
mavrulam ben göremedım resımlerı sımdık catlıycam
sımaer cok tatlılar cnm sen aldın mı
aldo en beğendım nevresımlerden bırını almışsın cnm gule gule kullan
Kızlar sevgililer günü kutuma birşey daha ekliyorum..:1rolleyes:
canikoo sonunda buldum mesajını hayatım...
bu dıştan gayet orjinal ve şık duran dolaplar içinde hiç bir işe yaramıyor canım. üstelik yerde prblem oluyor. bazen buzdolabı için ayrılan bölmelere sığmıyor falan. özel mesajlada cevapladığım gibi hjayatımm kesinlikle önermiyorum. zaten arkadaşlarla yorumlarını yazmışlar bende aynı fikirdeyim. aldğım modeşlide söyledim. ben onu öneririm canımŞeniz kusura bakma geç gcevap verdim. işteydim malum... :1hug:
Esracım nişanlın yaşadı valla neler almışsın böyle valla iyi günlerde kullansın tatlım, daha ben bişey alamadım ama yanında olcam ctesi günü
okurken dugulandım canım çok güzel anlatmışsın. evleneceğiz zaman geçecek sonra hamişler topiklerine bakmaya başlarız. bugünlerimizde güzel hatıra olur. evli olarak çeyizlere bakarız gelin adayları neler alıyor inceleriz.
azelyacım modeli çok güzel boyundan geçiyor üstü taşlı ve pırlantalı eteği kabarık kuyruğu uzun
yaaa ben evlenemiyorummmmmmm ya offfffffffffffffffffffffffffffffff:çok üzgünüm:
sizde hiç kıskanmıyorum ayrıca:dilcikar:
siz doğurun kızalr artık beni falan gösterirsiniz bak çocuum bu tobi teyzen yıl 2009 evlenmeye çalışıyodu hala evlenmeye çalışıyo diye..oda bana üzülme teyze şuda benim düğüne ne kaldı çifte düğün yaparız derkafamçokkarıştı
kızlar zaten nikaha bir gün kala yani 13 mart sabahı allahım kısmet nasip ederse burddan bir isim listesi alacağımm ayakabının altına yazmak için:)) kurşun kalemle yazıcam sonrada ayağımı bol bol sürüye sürüye çıkıcam evden.
kızlar az önce burda çok güzel arkadaşlıklar kurduğumuzu düşündüm:) şuan daha bekarız ama günler geçicek birbirimizin gelinlikli resimlerini görücez inşallah.benim kardeşim yok tek çocuğum isterdim olsaydı bi kardeşim onunla paylaşmak herşeyi oyüzden burda geçirdiğim zamanlar hepimizin evine aldığı cicileri görmek çok güzel bişey. mısracığın evini görüncede çok duygulanmıştım. yüce rabbim hepinize sağlıkla mutluluk dolu yuvalar kurmayı nasip etsin. benim birsürü kardeşim oldu artık:))
kızlarrr dün gelinliğimi aldımmmmm çok güzellll
yaaa ben evlenemiyorummmmmmm ya offfffffffffffffffffffffffffffffff:çok üzgünüm:
sizde hiç kıskanmıyorum ayrıca:dilcikar:
siz doğurun kızalr artık beni falan gösterirsiniz bak çocuum bu tobi teyzen yıl 2009 evlenmeye çalışıyodu hala evlenmeye çalışıyo diye..oda bana üzülme teyze şuda benim düğüne ne kaldı çifte düğün yaparız derkafamçokkarıştı
canikoo sonunda buldum mesajını hayatım...
bu dıştan gayet orjinal ve şık duran dolaplar içinde hiç bir işe yaramıyor canım. üstelik yerde prblem oluyor. bazen buzdolabı için ayrılan bölmelere sığmıyor falan. özel mesajlada cevapladığım gibi hjayatımm kesinlikle önermiyorum. zaten arkadaşlarla yorumlarını yazmışlar bende aynı fikirdeyim. aldğım modeşlide söyledim. ben onu öneririm canımŞeniz kusura bakma geç gcevap verdim. işteydim malum... :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?