Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar ya konuyu tam analyamadım ama bide msn sapıklarımı çıktı.aa bu millet manyak:1ninca:

azelyacım modeli çok güzel boyundan geçiyor üstü taşlı ve pırlantalı eteği kabarık kuyruğu uzun

kızlar zaten nerdeyse aynı zamanlarda evlenicez artık hmileler topiğinede takılırız dimii

yaaa ben evlenemiyorummmmmmm ya offfffffffffffffffffffffffffffffff:çok üzgünüm:
sizde hiç kıskanmıyorum ayrıca:dilcikar:
siz doğurun kızalr artık beni falan gösterirsiniz bak çocuum bu tobi teyzen yıl 2009 evlenmeye çalışıyodu hala evlenmeye çalışıyo diye..oda bana üzülme teyze şuda benim düğüne ne kaldı çifte düğün yaparız derkafamçokkarıştı

yok canım almadım.fiyat tuzlu geldi.
ama resmini netten alıp yaptırmayı düşünüyorum

aaa dimplescim benim nikah düğün salonunda olucak nikah memuru oraya gelicek saat 8 de düğün başlıycak ondan yarım saat sonra falan nikah olucak

Kızlar sevgililer günü kutuma birşey daha ekliyorum..:1rolleyes:

çok cici :asigim:
kaldır kıs resmini :1ninca:

ya bende o tarz aldım dolabı
bu siteden önceki yıl evlenen bi arkadaşında aynısında varmış sordum gayet memnunum demişti
benimde evde dolap yerim küçük bende orayı kiler yaptırıp diğer tarafa koyacaktım dolabı
şimdi bu tarz olumsuz mesajları okuyunca karasız kaldım
şimdi benimkine dolabı değiştirelim desem olur dicek ama o zaman mutfaktaki dolap yerini kullanıcaz ve kiler yerim olmayacak
napsamki acaba fikir verirseniz çizim ve resim eklerim :)

Esracım nişanlın yaşadı valla neler almışsın böyle valla iyi günlerde kullansın tatlım, daha ben bişey alamadım ama yanında olcam ctesi günü

senin gitmen yeterli olur bence :asigim:
bu yıl bizim ilk birlikte olacağımız sevgililer günü
aslında pek umursama bu tarz günleri ama olsun sevgilim deilmi ilk defa birlikteyiz bu seferlik kutlayalım :)
önceden her özel günde ayrı olurduk çok üzülürdüm senağlama artık olmıcaz inşallah

benide benideeee al :1hug:

ya bu porlandı online alamıyomuyuz ya sitesinde fotolar çıkmıyo..yeride bana çok uzak...aradım iki kere merkezini bi kız çıkıyo konuşsammı konuşmasammı mıy mıy.dünyadan bi haber utanmasa porland ney diye bana kendi çalıştığı yeri sorcak öle tip yanii..elimde kalcakklava:
arsimanın eklediklerinden almak istiyorum bende

dimplesbenim adımı yaz bölee bak akşam çıkmazsa al eline bezi sil kız

azelyacım modeli çok güzel boyundan geçiyor üstü taşlı ve pırlantalı eteği kabarık kuyruğu uzun

Ayyy kabarık gelinlik bayılırım hihoyyyt Hayırlı olsun Pınarcım a.s.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Yarıldım sayende burda :roflol:

silik silik yaz kaydirigubbakcemile3

Arsima kaldır kız resmini demişsin ya bi koptum ofistekiler döndü baktı yaa.iyiki varsınız.Nişanlım bile ne dio bilionuzmu bişey alcak oluom mesela düşünüom sen git eve kızlara sor dioo ya:)

:1hug:Şeniz

kızlarrr dün gelinliğimi aldımmmmm çok güzellll

ya nasıl olmuş
hazırmı diktirdinmi

:roflol::roflol:
süpersin ya :lepi:

..................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…