Yok canımın içi bu son hediyeydi ayrıntı düşünmekten pilim bitti :) Hemde çk şımarmasın biliyorsun yerimsenibeneee başka ne kaldı esracım :))) buda güzel olmuş 14 şubata kadar tutabilecekmiyiz seni bu kadarla :)))
Teşekkür ederim canım beğenmene sevdim.a.s.esracım çok tatlı güzel bir ayrıntı olmuş cnmhihoyyyt
Esracım nişanlın yaşadı valla neler almışsın böyle valla iyi günlerde kullansın tatlım, daha ben bişey alamadım ama yanında olcam ctesi günü
oyy tatlişim gördüm bende cevap yazdım az önceŞeniz
canikosumm ben ayrıca kahvaltı takımlarını gereksiz bulduğumdan böyle bir şey yaptım...
gündelik yemek takımımın servis yada pasta tabaklarını kullanırım diye düşündüm. tabi misafir yemek takımınkilerde olur ama basna bunlar kahvaltı için daha sevimli geldi...
altlarına hasır american servisler aldım ikea dan ben süper olacaklarını düşünüyorum...
yani 200 lira vermek yerine biraz yaratıcılığımızı kullansak daha güzel olmaz mı?
ben tanesi 1 liradan o minik tabaklardan 3 seri düzdüm pembe mavi ve yeşil...
yani aynı kişi iki kere geldiğinde aynı servisi sonmaktansa böylesi daha cici geldi bana...yerimseniben herkesin kişisel düşüncesi tabi..gündelik içinde kapaklı 5 li setler oluyorya onlardan alıcam bir tane. geçenlerde biri eklemişti buraya kelebekli bir modeldi.aklım onda kaldı arıyorum bakalım şakkıdı
tubiş saol yavrum ben dahil herkes görmüş olur böylece:)
pashima ben de bir ara alayım dedim sonra da gerek yok dedim vazgeçtim şimdiilik alma taraftarı değilim kendi setini kendinde yapabilirsin hemde kullanmayacağın parçaları da çıkarırsın aradan
ben size başıma gelen bişeyi anlatayımda olayın ciddiyetini kavrayın.
ben uçuş hostesliği yaptım uzun süre kızlar. profilime reimlerimi koydum. kızın teki diorum çünkü profilden öle görünüo. mesaj attı ya dedi bende çok istiyorum bana anlatırmısın msn versem nasıl giriliyor neler lazım flan. ahh eşşek kafam iyilik yapayım dedim. tamam dedim kıza msnden anlatıorum işte şöyle oluyo falan die kız dediki benim bi arkadaşmda konuşmak istio senle onuda davet edeyimmi olur dedim geldi selam güelim dedi ve işin rengi değişti. ben hemen engelledim ve sildim. aman diorum kızlar dikkatli olunklava:
esracık anahtarlığı şimdi gördüm kuşum çok cici olmuş...
zaten hem çeyize katkı hem sevgililer günü hediyesi topiğinde de söylemiştim. şekerlerinin şimdiki kutusunu daha çok beğendim diye gördün mü onuda canım?:)))))))
Canım yeni gördüm,gecikmelide olsa cvp yazmak istedim.Bu dolapları yakından gördüm kesinlikle hiç kullanışlı değil.Normal buzdolabı kısmı sağ taraf,bir rafa ancak küçük bir tencere sığar o kadar.Kesinlikle düşünme derim cnm.
esracııım nişanlın çook şanslı yaa. . .
vereceğin kutunun içinde neler var neleeeeer... hihoyyyt
Kızlar bende yatak odama sizin buraya koyduğunuz bu saatten koyacağım. Bir sitede buldum 35 TL.
kızlar az önce burda çok güzel arkadaşlıklar kurduğumuzu düşündüm:) şuan daha bekarız ama günler geçicek birbirimizin gelinlikli resimlerini görücez inşallah.benim kardeşim yok tek çocuğum isterdim olsaydı bi kardeşim onunla paylaşmak herşeyi oyüzden burda geçirdiğim zamanlar hepimizin evine aldığı cicileri görmek çok güzel bişey. mısracığın evini görüncede çok duygulanmıştım. yüce rabbim hepinize sağlıkla mutluluk dolu yuvalar kurmayı nasip etsin. benim birsürü kardeşim oldu artık:))
kızlar az önce burda çok güzel arkadaşlıklar kurduğumuzu düşündüm:) şuan daha bekarız ama günler geçicek birbirimizin gelinlikli resimlerini görücez inşallah.benim kardeşim yok tek çocuğum isterdim olsaydı bi kardeşim onunla paylaşmak herşeyi oyüzden burda geçirdiğim zamanlar hepimizin evine aldığı cicileri görmek çok güzel bişey. mısracığın evini görüncede çok duygulanmıştım. yüce rabbim hepinize sağlıkla mutluluk dolu yuvalar kurmayı nasip etsin. benim birsürü kardeşim oldu artık:))
kızlarrr dün gelinliğimi aldımmmmm çok güzellll
istediğim gibi olmuş ama beli sanki biraz sıkıyor gelinliğin o biraz canımı sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?