Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tubiş saol yavrum ben dahil herkes görmüş olur böylece:)
pashima ben de bir ara alayım dedim sonra da gerek yok dedim vazgeçtim şimdiilik alma taraftarı değilim kendi setini kendinde yapabilirsin hemde kullanmayacağın parçaları da çıkarırsın aradan

eee başka ne kaldı esracım :))) buda güzel olmuş 14 şubata kadar tutabilecekmiyiz seni bu kadarla :)))
Yok canımın içi bu son hediyeydi ayrıntı düşünmekten pilim bitti :) Hemde çk şımarmasın biliyorsun yerimseniben

esracım çok tatlı güzel bir ayrıntı olmuş cnmhihoyyyt
Teşekkür ederim canım beğenmene sevdim.a.s.
Esracım nişanlın yaşadı valla neler almışsın böyle valla iyi günlerde kullansın tatlım, daha ben bişey alamadım ama yanında olcam ctesi günü

Sağol canım benim..a.s.

esracık anahtarlığı şimdi gördüm kuşum çok cici olmuş...
zaten hem çeyize katkı hem sevgililer günü hediyesi topiğinde de söylemiştim. şekerlerinin şimdiki kutusunu daha çok beğendim diye gördün mü onuda canım?:)))))))

Bende öyle yapcam canım annem le öyle düşünmüştük bu vakte kadar o yüzden tam takım almadım, saklama kapları alırım heralde yerimseniben

Tatlım dediğn gibi yaa öyle düşünüyoz beyaz benim yemek takımımrenkli zeytinlik reçellik alarak kombinleyim bende .

Kuşlar teşkür ederim fikirleriniz içina.s.

ayyy inanmıorum dimplesciim yaa..
Allah nazarlardan saklasın evini
canım çook haklısın vallahi resim falan eklememek lazım.

Teşekkür ederim canım. Hem evliliğe katkı hem sevgiller hemde bizim tanışma yıldönümümüz canım..Gördüm canım görmezmiyim kızz yoksa yorum yapmadımmı :1shok:

esracııım nişanlın çook şanslı yaa. . .
vereceğin kutunun içinde neler var neleeeeer... hihoyyyt

tamam canımm bende öyle yaptımm teşekkür ederimmm

benide alırmısın kardeşliğe fazla muhabetimiz yok ama ALLAH seni cok mutlu etsin her bi istediğin yerine gelsin

okurken dugulandım canım çok güzel anlatmışsın. evleneceğiz zaman geçecek sonra hamişler topiklerine bakmaya başlarız. bugünlerimizde güzel hatıra olur. evli olarak çeyizlere bakarız gelin adayları neler alıyor inceleriz.

Çok haklısın.Benim de kardeşim yok.Annem,sözlüm haricinde sizlerle aldıklarımı paylaşmak çok hoşuma gidiyor.Aramızdan birileri sırası gelip evlendiğinde evini görmek çok zevkli oluyor hihoyyyt Keşke imkanımız olsaydı hepimiz buluşsaydık.İstanbulda olsam kesin bi organizasyon yapmıştım..Hepimiz maaşlarımızı alınca çeyiz alışverişine giderdik topluca kaydirigubbakcemile5 Satış elemanlarının vay haline o zaman :roflol:
İyiki hepinizle tanışmışım.Her mesaja tek tek yetişemiyorum kızlar ama herkesin aldığını yakından takip ediyorum.
Bi kere daha demiştim bi daha diyorum.Kıslar ayakkabılarınızın altına azelya55 yazın :jeyyar:

Esra ne aldın kız nişanlına neysem bakcam şimdi ama anahtarlık süper hoş olmuş arkadasımm..
Ayyy bide şu kadın profilinden erkek olayına koptum ya bu ne karaktersizlik ayıp ya:)

istediğim gibi olmuş ama beli sanki biraz sıkıyor gelinliğin o biraz canımı sıkıyor

Düğün ne saman? Belki o zamana kadar 1-2 kilo verirsin,içinde rahat edersin.Ay kıs anlatsana modeli nasıl delikafadulden

dimples gerçek adım Tuğçe sengözlerimebaksanab Unutmassan yaz emi a.s. Ya sevgilisi olmayanlar mı yazılıyordu yoksa olupta henüz evlenmemiş olanlar mı mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…