Neyden sikildin cnm? Topikten mi? Konulardan mi?sizde sıkıldınız mı?
kaydirigubbakcemile3 Al al lazım olacak :jeyyar:çeyizzz:)))))
Hoşbuldum pashminamm nasılsınn ? Senin hazırlıklar ne alemde ?Betaammm canım hoşgeldinn arkadaşımmm
Ovegcim mümkün olduğunca ayrılıcan bi daha göremicem tür şeyler düşünme ben mümkün olduğunca annemle babamla göz göze gelmemeye çalıştımm öff ne zor bi durum yaa :sinifsinif: Ben hala bile özlüyorumm senağlamaselamlar kızlar
sulfat salon avizen çok güzel canım
mandalin resimleri gördüm allahım ya çok tatlı bir gelin olmuşsun maşlallah.
gülçin sende çok güzel olmuşsun maşallah kk gelinlerinin hepsi güzel vallla:)
off gelinliğine üzüldüm canım başlarına çal valla nasıl böyle bişey yaparlar ama canını sıkma boşver
eda takımın çok güzel cnm ama banada biraz fazla geldi fiyatı ama para olsa alınır yani çok şık gerçekten güle güle kullan.
Kızlar benimde evde son 2 günüm cumartesi gidiyorum memlekete düğün için.Çok kötü bir duygu ya bu evde son 3 günüm dün ağladım biraz kardeşlerimden düzenimden ayrılmk çok zor olacak galiba düğünde çok ağlıyıcam
Bugun kına elbisem için ayakkabı alıcam
Dün gelinlik altına giyeceğim jartiyer çorap ve çamaşırını aldım .Üst çamaşırım gelinliğe uygun bir sütyen çok hoş bi görünümü yok ama alt süpper oldu gerçekten taşlı bişey:)
olmas bişi olmas:)
mervebu ben 25in içindeyim
yani beklememem lasım
Mhm benimkiler kücük elma türünden ;=)jülide elma var elma var :roflol:
kimi amasya elması
kimi var na kafam kadar yeşil elma
benimkiler bildiğin diyarbakır karpuzuydu ahahhaha
:roflol:
Ne kadar sürede büyüdüler cnm? Bende ilk paketi bitirdim sayilir.saolun kızlar valla hem ağlarım hem giderim öyle aynen:)
jtoslik benimkide elma kadardı ama yasmin kullanmaya başladığımdan beri bir beden büyüdü valla:)
benimde
haftaya salıda benim doğum günüm :lepi:
aslan burçları el kaldırsın :lepi:
:lepi::lepi: ben tipik aslanım..özelliklerinin nerdeyse hepsini taşıorum saçlarım bile aslan yelesi gibi dalgalııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sigarayı bırakmıştım şimdi askerlik konusu olunca yakasım gelio bi sgra :sinifsinif:
okulu bırakıp gidicek 15 ay ayrı kalcaz :sinifsinif:
ee bende 25de kavusmus olcam :gitme:
aynennnnnnnnnn zemuszemus
anam doğtaşta ne güzel şeyler var öyle yaaa
carmen köşe takımına bayıldımmmmm
betam iyiyim valla zaman öldürüyoz burda vakit geçmio yaa sankii
bu yaz günlerinde pek alışverişe de çıkamıoz şu aralar bişey alamıom canım
düğünlere altın basıoz sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?