kızlar bişe sorcam.
şimdi netteki fiyatlar üzerinden indirim yapıyolarmı yani pazarlık payı warmı?
doğtaşta fln?
Neymis o :bbo:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kıs evlenince bunun avantajını kullanırdın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
beta alca tabi
sora adam demezmi bu yaşına kadar beklemişin bi don almamışın
ama ben 25imde daha bekliom
Ben 26 yasindayim. Abla diin bakkiiim bana len
kaydirigubbakcemile
Ovegcim mümkün olduğunca ayrılıcan bi daha göremicem tür şeyler düşünme ben mümkün olduğunca annemle babamla göz göze gelmemeye çalıştımm öff ne zor bi durum yaa :sinifsinif: Ben hala bile özlüyorumm senağlama
Mhm benimkiler kücük elma türünden ;=)
Ne kadar sürede büyüdüler cnm? Bende ilk paketi bitirdim sayilir.
Şeniz
Evet öyle walla hava çok sıcak insanın ne iş yapası var nede dışarı çıkası 3 gündür evdeyim hiç dışarı çıkmadım dün kayınvalidem geldi niye çıkmıyosun dışarı arada bize gel diye kaydirigubbakcemile3 öff bütün gün evde kestiriyorum iş yapıyorum napim :kedi:
öff altında artıcak diyolar bi azalacak diyolar bizde bozdurucaz borçlara gidicek bakalım :sinifsinif:
ben gittim kampüs kariyere gittim, yargı kitabevinin kursuymuş. Gaziosmanpaşa da yeni şubesi açıldı, o yüzden geç başladık :) martın 2. haftasındaydı sanırım, o yüzden yetiştiremedik dersleri ama tarih ve matematik hocaları 10 numara.. ben meslek lisesi çıkışlıyım ve hiç tarih görmedim ve sayısalcı olduğum için hiçte sevmem ama adam bana tarih sevdirdi :))
kız gram altın çıkmışEvet öyle walla hava çok sıcak insanın ne iş yapası var nede dışarı çıkası 3 gündür evdeyim hiç dışarı çıkmadım dün kayınvalidem geldi niye çıkmıyosun dışarı arada bize gel diye kaydirigubbakcemile3 öff bütün gün evde kestiriyorum iş yapıyorum napim :kedi:
öff altında artıcak diyolar bi azalacak diyolar bizde bozdurucaz borçlara gidicek bakalım :sinifsinif:
gelin bigadamıi ne fabrikası doğtaşın baya indirimki alıolar ordanpeşin parayı görünce % 13 indirim yapıolar bize tanıdık bayi buldukk taa
hayırlısı olsun canım benm :1hug:
ablaaaaaaaaaaaaaaaa lülülülülülü
aaa ne oldu kiiiiiHediye aldım dayanamayıp vermiştim iki hafta önce, bilmiyorum yapıcam işte birşeyler. Bugün canımı sıktı da bişey yapasım yok ona benim o kadar fedakarlıklarıma karşılık...
kız ama yani tepsi gibi böyle elerimi üzerinde kavuşturuyodum falankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne alemsin eda yaa
tamam hatırlarım da bu 440-200 ne yaeda ölçüleri ne yani odanın hepsini ezberledim ben
bizim 440- 200 bişeyler varsa bu ölçülerde bana da haber uçur canımm
yürü git gözüm görmesin seni23 oluorum kaydirigubbakcemile3
:lepi:
zaten siz küçük memişlilerin niye büyütmek istediini hiç anlamadımolmas bişi olmas:)
hehe benimde ufak valla
kız bize verseydin fazlalıkları ya:)
neden sıkıldın canım?
benimde
oh ben de yakim bi taneee
Neyden sikildin cnm? Topikten mi? Konulardan mi?
Ben isten sikildim ve tüttürmeye gidecem simdi
zaten hiç istemiyorum altın takmayıbetam iyiyim valla zaman öldürüyoz burda vakit geçmio yaa sankii
bu yaz günlerinde pek alışverişe de çıkamıoz şu aralar bişey alamıom canım
düğünlere altın basıoz sadece
hahahah çok naturmort olmuşuz canımmmm
bu ayneni bana demen lazımdı yowaynennnnnnnnnn zemuszemus
bayılıyorum seksi çamaşırlara güle güle kullan jülidoş
oktar ya evin çok güzel maşallah
tv ünitenin olduğu duvarında özel duvar kağıdı mı var nedir o yaaa
ben d eöyle bi aksiyon istiyorum duvarımda
kız sen memişleri nasıl küçülttün bende büyütmek istiyorum :çok üzgünüm:ulen yemek takımının lafını açanı bundan sonra ıslak odunla dövcemklava:
dersimi aldım diyorum ucuz koltuk bakıyorum aaaaaaaaaaa
laf yetiştireceğinize akıl verin akıl :mymeka:
pıtırcım memişleri küçülttüm ben canım önümde sehpa gibi duruyorlardı da :roflol:
bende bayıldım ona gittim sordum hatta satıcı bey dediki daha gelmedi elimize sitesinde gördüm bende çok güzel..anam doğtaşta ne güzel şeyler var öyle yaaa
carmen köşe takımına bayıldımmmmm
başvurmadımkıKız böcük seni niye editör yapmıyolar :uhm:
bende biliyorum :kedi::kedi:
maksat hem tanışmak olur hem ufaktan alışveriş şuan param yok biriktiriiimde biri çıkıp düzenlerse bende gelirim inşallah bende kalkiimda evi toparlayayım biras.. öptüm hepinizii opuyorumnanaktan
aaa ne oldu kiiiii
kız ama yani tepsi gibi böyle elerimi üzerinde kavuşturuyodum falan
tamam hatırlarım da bu 440-200 ne ya
bak bizim köşe takımı 360cmye 2buçuk m olmalı
senin de baktıın kadar mı bu
yoksa salonun tamamı mı bu kadar anlamadım ki gerzek ben :roflol:
baksana carmen köşe takımına çok beğendim ben onu yaaa
hemen benimkini aradım
niye gidip bakmıyoruz diye
sanırm çanakkalede de idi yavruu
bizim uzun duvar 440 cm kısa duvar 290 cm aslında ama 90 cm kapı arka açılınca 200 cm kalıo
eda bu bizim oturma odası canım
bu ölçüler arasında arıyoz
evetttt kaydirigubbakcemile3 kocamın kafasına düştü herkes koptu o an :roflol::roflol::roflol:
hayatımcım yaa döktürmüşsün ama bi kerecik şu yüzünüde görseydik sora kaldırırdın olmamı
böle bişi anlayamıoz bea
nie bizi üzüon böle
hee nie(((
songa beni bilion zaten canım, evlilik ve iş olayı olsada bu kış gene kursa gidip sınava gircemm
bıktım özellerden artııkk yalmaz: lmaz:
kızlar doğum kontrol hapını ne zaman kullanmaya başladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?