Evde olmak beni sıkmıyor..Seviyorum evde kalmayı zemuszemush.sonları kocişle gezersiniz ama tıkılma evde annene falan git azcık betamm bunaltma kendinii
varya o altınlardan ne kazandım geçen sene 18 tane altın yapmıştık günde en pahalı 65 di
65 oldu gün bitti altın uçtuu şimdi valla
bizde dokunmadık duruolar hala evlendiğimizde kullanırız acil bişeye
pis pıtırcık lülülülülülükız gram altın çıkmış
ben bundan sora öle yapıcam
veremem valla 80 lira
gelin bigadamıi ne fabrikası doğtaşın baya indirimki alıolar ordan
saol canım
ben 1 senedir kullanıyorum garanti olsun die kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ben 26 yasindayim. Abla diin bakkiiim bana len
sus terbiyesiz ben ne olcam sen abla oluncaklava:
kaydirigubbakcemile
hadi yaa anaa seir üretim tabi di mieda ölçü diom anam sizin odanın ölçüleri ne yavru???
çok güzel hepside ölçü tutmuooo iştee sorun orda
aaa e süpeeer bayi dediin ben baktımpeşin parayı görünce % 13 indirim yapıolar bize tanıdık bayi buldukk taa
bak abla diyo çarpcam aazınızın ortasınahayırlısı olsun canım benm :1hug:
ablaaaaaaaaaaaaaaaa lülülülülülü
duvarkağıdı bu fatihin altında bi çarşı varya bende tv ünitesi bölümüne duvarkağıdı istiyorum çokhoş oluyor ama nerden bakılıyor acaba onlar?
kız sen memişleri nasıl küçülttün bende büyütmek istiyorum :çok üzgünüm:
bende bayıldım ona gittim sordum hatta satıcı bey dediki daha gelmedi elimize sitesinde gördüm bende çok güzel..
kızlar internetten nasıl çamaşır siparişi veriyosunuz ya istediğiniz gibi geliyomu peki memnunsunuz dimi? kargo ücreti fln içindemi oluyo
abaavvv 3 ay önce başlayın diolardı bi yerdekızlar doğum kontrol hapını ne zaman kullanmaya başladınız?
ee ben bilmem ablaaa bak burda evli ablalarımız waa kaydirigubbakcemile3lülülülülülü
Neymis o :bbo:
Cagal kaldim mi ne?
ha eda ha merve ne farkeder dimi laelaelaelaelaeAy ben mervebu ve bunebu 'yu hep karistirdim. Ayni kisi oldugunuzu düsündüm ;=)
Bende diyom, bu kiz neden durmadan avatar degistiriyor sırnaşık şey
aaa ne oldu kiiiii
kız ama yani tepsi gibi böyle elerimi üzerinde kavuşturuyodum falan
zaten siz küçük memişlilerin niye büyütmek istediini hiç anlamadım
şimdi benimkiler de elma kadar
hiiiç şikayetim yok vallaaa
hahahah çok naturmort olmuşuz canımmmm
ama benimkiler de artık elma lüffen lüffennn
aboowww sen naptın öle yaa :1shok:ben 1 senedir kullanıyorum garanti olsun die kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kızlar koptum gülmekten
ben tedavi amaçlı kullanıyorum canlarım
korunmak için iki ay önce başlanıyo diye biliorum..
Canım benimm seninde çok az kaldı heyecan doruktadır :1hug:betaaaaa naıl gidiyor toprağım misafirler başladımı gelmeye ben şuan onu düşünüyorum biliyormusunuz gelen olsa ne yaparım diye:kedi:
yapıyolar walla ne kadar ayıp halbukii takma bişee tebrik eder yeter dimi Çok üzgünüm çoookayyy betacım abım ewlendıgınde bızde de ıgne takılı ama içinde ceyrek yoktuu
ay canım bi tek benimkinimi okudun:):roflol:
arkadaşlar sizden rica ediyorum. lütfen artık koyduğum fotolarda yüzümü sormayın. önemli olan yüzüm mü, giydiklerim mi? en ince ayrıntısına kadar her şeyi birlikte paylaştığımız için ki ben de sizin kınanızı, gelinliklerinizi merak ettiğim için ben de sizlerle mutluluğumu paylaşmak istiyorum. Ama benim de bi sebebim var ki yüzümü koymuyorum. Ben koyacağım resimleri yüzüm olmadan koyacağım. Eğer ben böyle bakmak istemiyorum ve yorum yapmak istemiyorum diyin olursa saygı duyarım. kızmayın bana
ve bundan geri kalanına bakamadım. çünkü işe geç geliyorum ve siz resmen uçuyorsunuz sayfalarda...
yuh çok erken başlamışın:)ben 1 senedir kullanıyorum garanti olsun die kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
öö dur kızım daha saat kaçkıslar ya cok sıkıldım ben akşam olsada eve gitsek üfff
nie pis dion beeEvde olmak beni sıkmıyor..Seviyorum evde kalmayı zemuszemus
Altınları bozdurmamk lazım ama mecburuz bi kısmını bozdurucaz artık..
İnşallah işinize yaracağı zaman daha çok para eder canımm Şeniz
pis pıtırcık lülülülülülü
Ben takılara baktım 1 tane sahte altın çıktı utanmazlar nasıl taktıysılar onuu
ya bende tv ünitesi bölümüne duvarkağıdı istiyorum çokhoş oluyor ama nerden bakılıyor acaba onlar?
kız sen memişleri nasıl küçülttün bende büyütmek istiyorum :çok üzgünüm:
bende bayıldım ona gittim sordum hatta satıcı bey dediki daha gelmedi elimize sitesinde gördüm bende çok güzel..
kızlar internetten nasıl çamaşır siparişi veriyosunuz ya istediğiniz gibi geliyomu peki memnunsunuz dimi? kargo ücreti fln içindemi oluyo
hadi yaa anaa seir üretim tabi di mi
tüh
neyse benimkinde tam ölçüler var koltuk 360a 250 mi ne olaca işte
aaa e süpeeer bayi dediin ben baktım
modokoda var kartalda bi de küçükyalıda var
ay biz bi gidelim bakalım ya bu h.sonu
heyecanlandım ha
bak abla diyo çarpcam aazınızın ortasına
bana da teyze diin olmadıklava:
duvarkağıdı bu fatihin altında bi çarşı var
imç
orada envai çeşit var canım
ben bi mobilyaları halledeyim gidip bakcam
bi topu yaklaşık 5 m2 alana yetiyor ve ortalama 65 eur civarında fiyatları
walla memişleri küçültmeye niyetim vardı zaten ezelden
sonra işte benim sevgilim geçen yaz solar beachte görünce şoka girdi anam bunlar çok büyük falan
anladım ki o da sevmiyo
sonra doktor buldum sonra işte bu siteyi buldum
sonra fikir falan aldım 1 haftada karar verdim ve oldum bitti gitti
herhalde hayatımda verdiim en iyi kararlardan biriydi allah utandırmasın
:
yapıyolar walla ne kadar ayıp halbukii takma bişee tebrik eder yeter dimi Çok üzgünüm çoook
Bide takı takanlar kurdelelara isimlerini yazmışlar bak o yöntem çok güzel kim ne takmış bilmiş oldukk hoş ben hep dikkat ettim kim ne taktı diye ama gözden kaçanlarda olmuyor değil kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?