Canım benimm seninde çok az kaldı heyecan doruktadır :1hug:
Walla şuan güzel gidiyor ama hergün ne yemek yapsam derdi var :sinifsinif:
Daha misafirm gelmedi annemler bile gelmedi senağlama
pratik şeyler yapıcaksın öğreniceksin yada yerimseniben
Biz sana bluruz menüü yerimseniben
yapıyolar walla ne kadar ayıp halbukii takma bişee tebrik eder yeter dimi Çok üzgünüm çoook
Bide takı takanlar kurdelelara isimlerini yazmışlar bak o yöntem çok güzel kim ne takmış bilmiş oldukk hoş ben hep dikkat ettim kim ne taktı diye ama gözden kaçanlarda olmuyor değil kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 Şaka yapıyorm hemen alınmaa Şeniznie pis dion bee
Görsem walla derdim takmasanız daha iyi derdimm kaydirigubbakcemile3buyuk bı cesaret yaptıkları walla bızımkılerde genellıkle ısmını yazıyolar
Bende netten çok çamaşır alıyorum kosmetık urunlerını de.Bir iki kerede ayakakbı almıştım hiç problem çıkmamıştı
:
yapıyolar walla ne kadar ayıp halbukii takma bişee tebrik eder yeter dimi Çok üzgünüm çoook
Bide takı takanlar kurdelelara isimlerini yazmışlar bak o yöntem çok güzel kim ne takmış bilmiş oldukk hoş ben hep dikkat ettim kim ne taktı diye ama gözden kaçanlarda olmuyor değil kaydirigubbakcemile3
ooof 3326 liraymış carmen köşe
buldum ben pınarcım sağol
kaydirigubbakcemile3 Şaka yapıyorm hemen alınmaa Şeniz
Görsem walla derdim takmasanız daha iyi derdimm kaydirigubbakcemile3
ewt kekimi fırına koydumgamzenin kulaklıarı cınlasın :kedi: resimler geliyo kızlar :)
sıkıldımm bgun
pufı uzulme cnm ya o işi yok dıe stres etmıstır kendıne:sinifsinif:senı kırmak ıstememıştır aslında
erkekler öledır iş konusunda cok hassas oldukları kesın
sende ona süprıs et
ellerınle pasta yap
doğum gunu kutlu olsun :lepi:
-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?