ya bu porlandı online alamıyomuyuz ya sitesinde fotolar çıkmıyo..yeride bana çok uzak...aradım iki kere merkezini bi kız çıkıyo konuşsammı konuşmasammı mıy mıy.dünyadan bi haber utanmasa porland ney diye bana kendi çalıştığı yeri sorcak öle tip yanii..elimde kalcakklava:
arsimanın eklediklerinden almak istiyorum bende
dimplesbenim adımı yaz bölee bak akşam çıkmazsa al eline bezi sil kız
canım bu süpürgene oldukça iyi bir marka...
bana o akdar detaylı yazmamıştın eşinin ucuza getireceğini. madem öyle kesinlikle almışken iyisini alsın... bence bu süpürge harika...yerimseniben
Arsima kaldır kız resmini demişsin ya bi koptum ofistekiler döndü baktı yaa.iyiki varsınız.Nişanlım bile ne dio bilionuzmu bişey alcak oluom mesela düşünüom sen git eve kızlara sor dioo ya:)
sağol canım bende çok sevdim gelinliğimide işte azıcık sıkıyo o canımı sıktı
Dyson Süpürge bencede harika.hatta geçen aylarda yazmıştım 1500 milyar lira dediler bana fiyatını.eğer keseme uygun olsa hiç düşünmeden alcaktım ama malesef benim bütçem bunun için çok dar
senin gitmen yeterli olur bence :asigim:
bu yıl bizim ilk birlikte olacağımız sevgililer günü
aslında pek umursama bu tarz günleri ama olsun sevgilim deilmi ilk defa birlikteyiz bu seferlik kutlayalım :)
önceden her özel günde ayrı olurduk çok üzülürdüm senağlama artık olmıcaz inşallah
tobi tut kolundan götür onu nikah dairesinekaydirigubbakcemile
ay hiç sorma şekercim
bende sitesine girdim ürünü seepete ekliyorum ama alamıyorum online alışverişe tıklıyorum eski siteye yönlendiriyor
ordada resimler X olarak görünüyor
isimlerden buldum sectim sepete ekliyorum bi ürünü diğerini ekleyince ilk eklediğim gidiyor deli oldum akşam
en sonunda bi mağazasını aradım sorun olduğunu söylediler mağazaya bana kargolayın ödemeyi havale edim dedim kargoda kırılır dedi
mecbur gidip alacam
kızlar ya ay nişanlımla şuan olan bi dialoğu yazıyrum size..ay çatladım gülmekden sizlerle paylaşıyım istedim..
msj attım..ya aşkım offff biz ne zaman evlencez yaa diye..bu zaman geçene kadar ben kafayı yerim düğünüde bakırköyde yaparız artık dedim..ne güzel herkes evleniyo dedim
oda bana. sen yine o kadınlar sitesinimi okudun.yasaklıycam valla sana o siteyi yazmış sırnaşık şey
yok be nerden çıkardın aklıma geldi dedim:roflol::roflol:
kızlar az önce burda çok güzel arkadaşlıklar kurduğumuzu düşündüm:) şuan daha bekarız ama günler geçicek birbirimizin gelinlikli resimlerini görücez inşallah.benim kardeşim yok tek çocuğum isterdim olsaydı bi kardeşim onunla paylaşmak herşeyi oyüzden burda geçirdiğim zamanlar hepimizin evine aldığı cicileri görmek çok güzel bişey. mısracığın evini görüncede çok duygulanmıştım. yüce rabbim hepinize sağlıkla mutluluk dolu yuvalar kurmayı nasip etsin. benim birsürü kardeşim oldu artık:))
mecbur öle yapcaz o zaman cnm ya...du bende arayım paramızla reziil ettiniz bizi be diyimsırnaşık şey
kızlar zaten nikaha bir gün kala yani 13 mart sabahı allahım kısmet nasip ederse burddan bir isim listesi alacağımm ayakabının altına yazmak için:)) kurşun kalemle yazıcam sonrada ayağımı bol bol sürüye sürüye çıkıcam evden.
sen almışsınn madenn değiştirme derimmm
çok cici :asigim:
kaldır kıs resmini :1ninca:
ya bende o tarz aldım dolabı
bu siteden önceki yıl evlenen bi arkadaşında aynısında varmış sordum gayet memnunum demişti
benimde evde dolap yerim küçük bende orayı kiler yaptırıp diğer tarafa koyacaktım dolabı
şimdi bu tarz olumsuz mesajları okuyunca karasız kaldım
şimdi benimkine dolabı değiştirelim desem olur dicek ama o zaman mutfaktaki dolap yerini kullanıcaz ve kiler yerim olmayacak
napsamki acaba fikir verirseniz çizim ve resim eklerim :)
sen almışsınn madenn değiştirme derimmm
kızlar ya ay nişanlımla şuan olan bi dialoğu yazıyrum size..ay çatladım gülmekden sizlerle paylaşıyım istedim..
msj attım..ya aşkım offff biz ne zaman evlencez yaa diye..bu zaman geçene kadar ben kafayı yerim düğünüde bakırköyde yaparız artık dedim..ne güzel herkes evleniyo dedim
oda bana. sen yine o kadınlar sitesinimi okudun.yasaklıycam valla sana o siteyi yazmış sırnaşık şey
benide benideeee al :1hug:
Bitaenm hayırlı olsun yaaazelyacım modeli çok güzel boyundan geçiyor üstü taşlı ve pırlantalı eteği kabarık kuyruğu uzun
Arsima kaldır kız resmini demişsin ya bi koptum ofistekiler döndü baktı yaa.iyiki varsınız.Nişanlım bile ne dio bilionuzmu bişey alcak oluom mesela düşünüom sen git eve kızlara sor dioo ya:)
ne kartı paşmina
duyanda 40 yaşında zannedecek :roflol:
(bide 39 yaşındaymışsın :roflol:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?