Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar ya ay nişanlımla şuan olan bi dialoğu yazıyrum size..ay çatladım gülmekden sizlerle paylaşıyım istedim..
msj attım..ya aşkım offff biz ne zaman evlencez yaa diye..bu zaman geçene kadar ben kafayı yerim düğünüde bakırköyde yaparız artık dedim..ne güzel herkes evleniyo dedim
oda bana. sen yine o kadınlar sitesinimi okudun.yasaklıycam valla sana o siteyi yazmış sırnaşık şey
yok be nerden çıkardın aklıma geldi dedim:roflol::roflol:

ay hiç sorma şekercim
bende sitesine girdim ürünü seepete ekliyorum ama alamıyorum online alışverişe tıklıyorum eski siteye yönlendiriyor
ordada resimler X olarak görünüyor
isimlerden buldum sectim sepete ekliyorum bi ürünü diğerini ekleyince ilk eklediğim gidiyor deli oldum akşam
en sonunda bi mağazasını aradım sorun olduğunu söylediler mağazaya bana kargolayın ödemeyi havale edim dedim kargoda kırılır dedi
mecbur gidip alacam

canım bu süpürgene oldukça iyi bir marka...
bana o akdar detaylı yazmamıştın eşinin ucuza getireceğini. madem öyle kesinlikle almışken iyisini alsın... bence bu süpürge harika...yerimseniben

.................................................................

Son düzenleme:
Arsima kaldır kız resmini demişsin ya bi koptum ofistekiler döndü baktı yaa.iyiki varsınız.Nişanlım bile ne dio bilionuzmu bişey alcak oluom mesela düşünüom sen git eve kızlara sor dioo ya:)

benimkide yanımdaysa eğer ne yapıyorum diye önce bakar sonra kadınlar klubü diye bakmıyor :roflol:

sağol canım bende çok sevdim gelinliğimide işte azıcık sıkıyo o canımı sıktı

ya gelinlikçine söylesen vardır bi formülü acar fln
yada ara bi hafta kala gelsem bi baksak de daraltma yada acma yapabilrmiyiz

Dyson Süpürge bencede harika.hatta geçen aylarda yazmıştım 1500 milyar lira dediler bana fiyatını.eğer keseme uygun olsa hiç düşünmeden alcaktım ama malesef benim bütçem bunun için çok dar

..........................................

Son düzenleme:

[
COLOR="Red"]Arsima [/COLOR]cım bizimde ilka defa olcak biliyomusun 6 sene sonunda ilk defa görüşcez sevgililer gününde birtürlü denk gelmez di tatlım bize de,
Ama bu sefer farklı kutlıycaz bizde​
:lepi:

tobi tut kolundan götür onu nikah dairesinekaydirigubbakcemile

AHH cnm ahh nişanlım öğrenci daha benim yaa sorma valla okulu bekliyoruz..kızyolar bana öğrenci adamla nişanlandın diye genelde sitedeki bazı arkadaşlar ama..mesafe vardı ee 2 yılımı vermişim,,babamda dışarı çıkaryan bi tip beni..çocuk efendi.aile ii..banada ya yalan dolanla görüşmeyelim yakalanırsak daha kötü olur.benim niyetim ciddi beklerim dersen gönderiyim ailemi dedi..bende tamam dedim :))) 7 aydır nişanlıyız cnm..
şaka bi yana tabide herşeyin hayırlısı be cnm...sizlere özenmiyo değilim ama benimde o zamanlarım gelcek inş...istanbula gelin gelcem kısmetse...kaydirigubbakcemile5

mecbur öle yapcaz o zaman cnm ya...du bende arayım paramızla reziil ettiniz bizi be diyimsırnaşık şey

koptuuuum yaa :roflol::roflol::roflol::roflol:
benim nişanlımda kk yüzünden geçenlerde isyan bayrağını çıkardı bana.

Dimplescim doğru söylüyosun valla ne güzel yazmışsın içinden geçenleri burda birimiz tuzluk alsa bile basıl seviniyoruz allahh bide gelinlik fotoları evleri beni iyice duygulandırıyo kendime olmuş gibi seviniyorum herkesin mutluluğunu paylaşıyorum inanın buna kızlar:enbuyukkk:

tobi geçen yıl bende sen gibiydim
topicteki her kısçe birbir evleniyordu
bende başladını bekliyordum :roflol:
nasıl içim giderdi bende isterdim böle hiç evlenemicekmişim gibi gelirdi bana
ama şükür zaman geçiyor ve zamanı gelince bizde sıraya giriyoruz

mecbur öle yapcaz o zaman cnm ya...du bende arayım paramızla reziil ettiniz bizi be diyimsırnaşık şey

hani kaya maya hikayesi varya
bende onun gibi tubi mamu hikayesi yazcam
hediye paketimin içeriğinde bulunan herşeyim hazır olacak
almaya gittiğim yere mecbur nişanlımla gidicem ondan 5 dak. lavabo müsadesi isticem direk porlanda :jeyyar:
alacam ordan paketlerken içine notları flnda koycam sonra elimde onlarla döncem
belki 14 şubatta veremeyip 12 13 15 şubat olacak ama olsun
maksat bunları almak :roflol:

Ayyy beni yaz güzelim lütfen 2010 a kalmayayım kart gelin olmak istemiyorum da :çok üzgünüm:

sen almışsınn madenn değiştirme derimmm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu arada tobi benimde zamanım çok.Hep beraber çeyiz düzmeye devam ederiz burda kaydirigubbakcemile3 Bir yandan da evlenen arkadaşlarımızın evlerini gezeriz hayal kurmaya devam ederiz :CüvCüv:

benide benideeee al :1hug:

tobi çok sessiz iş ortamımda kıkırdamamı sağladığın için teşekkür ederim :teytey:

ben ve arkadaşımda dışarıda konuşurken nişanlım ve onun eşi ney o falan dedinde hiç kk diyoruz, sonuç napıyonuz orda nelerle uğraşıyonuz, evlere bakıp fikir değiştiriyoruz sonrada biraz gürültü oluyor :dance:

azelyacım modeli çok güzel boyundan geçiyor üstü taşlı ve pırlantalı eteği kabarık kuyruğu uzun
Bitaenm hayırlı olsun yaa

Arsima kaldır kız resmini demişsin ya bi koptum ofistekiler döndü baktı yaa.iyiki varsınız.Nişanlım bile ne dio bilionuzmu bişey alcak oluom mesela düşünüom sen git eve kızlara sor dioo ya:)

Ayyy aynı benim ki valla koptumm canım sen yazınca

ne kartı paşmina
duyanda 40 yaşında zannedecek :roflol:

(bide 39 yaşındaymışsın :roflol:)

Kuşum ben 1982 doğumluyum da çıtır olmak istiyorum bitanem:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…