baberko hayırlı ömürler canım hayrılı uzun uzun ömürlere inş...
:gitme::gitme::gitme:
takip etmeye çalışıyrum kıslar sizi.arad bir kaç yorum atıyorum.
acaip bir şekilde yoğunum.
uyuz patronum bu karmaşada yarın tatile çıkıyor.ben kara kara düşünüyorum.şu sıralar zaten beni adam yerine koyduğu yok ama ben yılmayacağım.
psikolojim çok bozuk.ama bunlarıda aşacağım inş çünkü RABBİM yanımda .her zamn sol elimi kalbime koyduğumda duyduğum ses onun sesi biliyorum...
:gitme::gitme::gitme:
ablamda şu anda bir operasyona girmek üzere.rahminde bir kitle görüldü.dün akşam bereberdik çok rahattı.inş hayırlı bir şekilde geçer.inş bişiy çıkmaz.dualarınıza ihtiyacım var.
:a015:
Kızlar izin aldım erken çıkıyorum biraz bana dua edin de çabuk gönlünü alıyım arsinin deyimiyle hoşşiiğiiiiin :kedi:
selenay bende tam onu sorcaktım sana.
noldu babanla konuştunuzmu?
anlattıysan kusura bakma cnm ben görmedimde :kedi:
kızlar adet gunlerınzde sızde goguslerınzde muthıs bı agrı duyuynsmu bazen endıse edıyom kanser belrtısımı dıee...
kızlar adet gunlerınzde sızde goguslerınzde muthıs bı agrı duyuynsmu bazen endıse edıyom kanser belrtısımı dıee...
evet canım konuştuk zar zor ikna ettik babamı (ve ilk defa biri istemeye gelecek diye babam istemedi :S ) arada ufak tefek pürüzler olsa da nasipse olacak sözümüz
kızlar akaşam misafirim varmış
ben netcemmm
kızlar akaşam misafirim varmış
ben netcemmm
karalahana
yine diyorum yine diyorum
çalışmak iyi bişey olsaydı
üstüne para vermezlerdi takma kafana yani boşver iş iştir çalışırsın biter gider
ablan için d ebüyük geçmiş olsun
hayırlısıyla atlatsın inşallah
canım benim kıyamam sana bu patronların hepsimi uyuz acabaklava:
ablanada çok çok geçmişler olsun dualrımız sizinler:Saruboceq::Saruboceq:
canım ablan inşallah biran önce sağlığına kavuşur
çok çok geçmiş olsun:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?