Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ışıl bi hürriyet gazetesine bak canım netten bulursun iğrenç olayı

teşekkür ederim paşicim okudum Şeniz

Allah sabır versin canım ablanada çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır ağrısız

hay allahımm yarabbim :roflol: :roflol:

canımcım baban işi biraz yokuşa sürmek istemiş ama sebebini anlayamadım görünen o ki sende anlamamışsın
ama kuzucum sevgilin haklı
yani rahat olmak için söz yapıyorsunuz zaten
anlamadım gitti bu durumu ben kafamçokkarıştı

canikom ver koçişin eline süpürge faraş sen gir mutfağa zemuszemus

yap bakalım kayınpederciğine:)

opuyorumnanaktan

bu arada lahanacım kaçırmışım cnm cok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin cnm..
bide selenaycım hayırlısı olsun

hee bide jülicimmm çeyizlerin pek güzel gerçi
sexi olan şeyleri göremedim ama neyse

milk muh muhh a bayıldımmm

arsi ben yemeğe geliler sandım kusura bakma.uçmuşum biraz...

yok anam çaya
kız yemeğe gelselerde edemem onları :))))
o kadar tecrübeli değilim
önceden haberim olsa yine ederim akşamdan hallederimde
daha yeni haberim oldu

hee yaparım yakın olsaydık buaksamda yapcam kayınpedericiğime zemuszemus

nerede oturuon bakim

canikom ver koçişin eline süpürge faraş sen gir mutfağa zemuszemus

koçiş işte ve bu gece geç gelecekti
şimdi biraz daha erken gelmeye çalışacak ama sanmıom tamamen ben sinirlenmim die öle dio

selenay senı anlıyrum..benım bu durumda kızdgım sey daha cok babanın ben kız evlendıremem gıbı masraftan kacınacak lafları dınımızde kız cocgunu evlendrme ısı babanndr..yanı ozman yapmıycaktın beı dımı yane ben calışmak zorunda deılım..işine gelen yerlerde musluman kesılrıler(hanı lafım senın babana deıl ama bu durumlarda genelde bole oluyor)benım babam da anneme demıs butun arkadasları calışırken o neyapıyodu ..al sana cevp okuyodum napım yane...bazen babanda olsa gıcık oluyosun bole bı cvp bole bı tavır beklemeıyosun...olgunca bulmuyrm bu tavırlarını...soguttu benı babamdan bu tavrı..ve hep aklıma gelıyor...

sana katılıyorum..

kızlar sağolun, hayırlısı olur inş

biz babamla mantık olarak hiç anlaşamıyoruz zaten canım, öyle lafları var çocuk etmez o lafları yani

geçenlerde bir başka konuda da tartışırken yine aynı cümelyi sarf etti yüzüme
kaç senedir çalışıyon 5 kuruşunu mu gördük dedi :1shok: ay ben şoklarda yutkunamadım bile, çok şükür şunumu şunumu yaptım kimseyede muhtaç olmadım dedim
ki ben zaten Allahın izniyle çeyizimi düzdüm canım babamlara yük olmamak için ama o daha yatak odasının bile lafını ediyor :umursamaz: baba mecbur susuyorsun canım, ama başkası bu alfı etse canına okumuştum Çok üzgünüm çoook

hayırlısı bakalım

kızlar nasılsınız.sizi takip etmek çok zor oluyor.geçmişi okurken şimdiyi takip edemiyorum.size birşey danışacağım.annem çeyizciye önceden kendi yaptığı kaneviçelerini verdi.onlardan bana pike takımı ve nevresim takımı yaptırcakmış.300 tl pike için 250şer tllilk te nevresim takımları die fiyat vermişler.sizce çok mu pahalı.bilemedimki.genel fiyatlar nedir?

arsıma gecen gun iş bankasına gıttım gısedekı kızı sana bensettım..yok dedım ıcımden o istanbuldaydı..zemuszemus

selenaycım ben babamdan hıc bısı ıstemıyorum her seyımı kendım alıyorum zaten...yatokdasını nısanlım aldı ben yatagını bazasını halı perdesını alacam zaten oda bı yatk odası parası eder bul makına ve mutfak esyalarını alıyom bıde dıger ıvır zıvrı perde banyo paspas ütü mutfak masa falan...

kızlar çok kötü bi durumda kaldım bi akıl verin ne olur.......

annemin yakın arkadaşının bi akrabası var oğullarını evlendirmek istiyolar hollanda da yaşıyorlar o da beni söylemiş
resimlerimi bile göstermişler facebooktan ve sevgilim olduğunu da biliyo
bana sordu istemedim olmaz dedimm yok bi kere gör ne olcak diyo
ne yapıcam ben mafoldumben

keki pişir bin metrobüse gel :)

gelll
nası ağlamim insan dünden der bişe eder yani kimse anlami beni yaaa
ben eve gidince evin temizliğinemi yetişim yoksa ikramamı

uff habersiz misafirmi olurmuş.hadi gün boyu evde olsan neyse.canım benimde aklıma takıldı.düğünün için nasıl ve ne kadar izin aldın.düğünden 1 hafta önce ve sonrası içinmi aldın.çok merak ediyorum.hem çalışıp hem evlenmek çok zor ya.mafoldumben

ablamda şu anda bir operasyona girmek üzere.rahminde bir kitle görüldü.dün akşam bereberdik çok rahattı.inş hayırlı bir şekilde geçer.inş bişiy çıkmaz.dualarınıza ihtiyacım var.
:a015:
çook geçmiş olsun kuşum :teselli:

anacıım oktar hariç hepücüğünüz kardeşimmişsiniz ya beniimm :))

ya pıtır antalyadaki olayla ilgili neye şaşırıyosunuz ki
hani herkesin türk aile yapısına aykırı o bu diye kestiği ahkamlar var ya
hepsi yalan

.........
benim bu konuya bakışım bu kadar sert hatlarla olmasa da temelinde haklısın bacım ama ben bizde veya onlarda (türk-yabancı) gözüyle pek bakmıyorum, her yerde var zaten bunlar, yeni olan birşeyde değil, internet sayesinde artık her halttan hepimizin heran haberi oluyor, biz de zannediyoruz ki insanlar yeni yeni sapıtıyo, ilgisi yok zaten hep böyleydi, ama tabi zaman geçtikçe artacak çünkü bu tarz yayınlar vesilesiyle eşeğin de aklına karpuz kabuğu düşürüyolar, yani aklında olmayanın da aklına getirip yazık ediyolar.. ama dediğim gibi özünde haklısın bacım!

Begendiginize sevindim kizceler opuyorumnanaktan
hepsi çok güzel ama çantaya özellikle bayıldım, ellerine sağlık kaydirigubbakcemile5

evet canım konuştuk zar zor ikna ettik babamı (ve ilk defa biri istemeye gelecek diye babam istemedi :S ) arada ufak tefek pürüzler olsa da nasipse olacak sözümüz
hadi hayırlısı, güzel geçecek inş., gelip anlatıcaksın benim gibi daha yüzük bile takamamış garibanlar da salyaları aka aka dinlicek anlattıklarını :roflol:
şimdiden tebrik ederim canım :)

kızlar akaşam misafirim varmış
ben netcemmm
ben gelip kış kışlicam haaaa

dua et
gelemesınler :lepi:
:lepi: :roflol: :lepi: :roflol:

ayy burda bı amca varr malatyalı
sureklı bana kayısı getırıyo
patronları sevmıyo verme onlara dıo
80 kişiden bı tek benı sevıyo:kedi:
akşama gorumceme goturemde yıyek bırlıkte/B]

Ay bende Malatyaliyim :lepi:

ben deeeeeeeee:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…