sağol canım.şimdi haber aldım 10 dk falan sürmüş.çıkmış hemen.ayıkmış.sadece narkozdan biraz ağlıyormuş.ama iyiyimiş çok şükür...
canım valla uzun mesele
ışıl bi hürriyet gazetesine bak canım netten bulursun iğrenç olayı
baberko hayırlı ömürler canım hayrılı uzun uzun ömürlere inş...
:gitme::gitme::gitme:
takip etmeye çalışıyrum kıslar sizi.arad bir kaç yorum atıyorum.
acaip bir şekilde yoğunum.
uyuz patronum bu karmaşada yarın tatile çıkıyor.ben kara kara düşünüyorum.şu sıralar zaten beni adam yerine koyduğu yok ama ben yılmayacağım.
psikolojim çok bozuk.ama bunlarıda aşacağım inş çünkü RABBİM yanımda .her zamn sol elimi kalbime koyduğumda duyduğum ses onun sesi biliyorum...
:gitme::gitme::gitme:
ablamda şu anda bir operasyona girmek üzere.rahminde bir kitle görüldü.dün akşam bereberdik çok rahattı.inş hayırlı bir şekilde geçer.inş bişiy çıkmaz.dualarınıza ihtiyacım var.
:a015:
ay siz unutulmaz dizisini izlionuzmu
ordada olaylar çok karışık
iki kız kardeş var
büyük olanın sevgilisi
kızın kardeşiyle birbirlerinin kim olduğunu bilmeden bi gece geçiriolar
sora büyük kızla çocuk nişanlanıo
orda görüolar o kardeşle damat birbirlerini
sora kız bide hamile kalıo
sora bilmiom nolcak
canım valla uzun mesele
babam ilk defa istemeye gelecek birini istemedi anneme birsürü mazeret saymış
işte benim mahkemeye para ödemem lazım, yatak odası filan alamam kendi kaç senedir çalışır paralarını napmış, istemiyorum gelmesinler demiş, nerden bulmuş öyle demiş, sanki önceki arkadaşlarından iş çıktı demiş :S (ayrıldığım erkek arkadaşımı biliyordu da babam) annemde kim istemeye geldi de demiş :S
:
sonra COLOR]
kek edicem
dolapta börek var onu pişircem
dünden tatlım var o yeter
ama ben bunları hangi ara edicem 7de evde olurum + evim tozlu yerleri silim evi süpürmem lazımyanlışlıkla öle oldu birden duyunca misafiri panik oldum
olurmu kız bi çay teee nereden geliler kısırmı hiç etmedim :) yivrim ben çalışıyorum :)
7den sonra bunları edersem yarın sabaa anca yetişir ve sabah yeriz
yap bakalım kayınpederciğine:)
arsi ben yemeğe geliler sandım kusura bakma.uçmuşum biraz...
hee yaparım yakın olsaydıkbuaksamda yapcam kayınpedericiğime zemuszemus
canikom ver koçişin eline süpürge faraş sen gir mutfağa zemuszemus
selenay senı anlıyrum..benım bu durumda kızdgım sey daha cok babanın ben kız evlendıremem gıbı masraftan kacınacak lafları dınımızde kız cocgunu evlendrme ısı babanndr..yanı ozman yapmıycaktın beı dımı yane ben calışmak zorunda deılım..işine gelen yerlerde musluman kesılrıler(hanı lafım senın babana deıl ama bu durumlarda genelde bole oluyor)benım babam da anneme demıs butun arkadasları calışırken o neyapıyodu ..al sana cevp okuyodum napım yane...bazen babanda olsa gıcık oluyosun bole bı cvp bole bı tavır beklemeıyosun...olgunca bulmuyrm bu tavırlarını...soguttu benı babamdan bu tavrı..ve hep aklıma gelıyor...
mafoldumben
selenay senı anlıyrum..benım bu durumda kızdgım sey daha cok babanın ben kız evlendıremem gıbı masraftan kacınacak lafları dınımızde kız cocgunu evlendrme ısı babanndr..yanı ozman yapmıycaktın beı dımı yane ben calışmak zorunda deılım..işine gelen yerlerde musluman kesılrıler(hanı lafım senın babana deıl ama bu durumlarda genelde bole oluyor)benım babam da anneme demıs butun arkadasları calışırken o neyapıyodu ..al sana cevp okuyodum napım yane...bazen babanda olsa gıcık oluyosun bole bı cvp bole bı tavır beklemeıyosun...olgunca bulmuyrm bu tavırlarını...soguttu benı babamdan bu tavrı..ve hep aklıma gelıyor...
arsicilk avrupa yakası bahçelievlerde oturuyorum kaydirigubbakcemile5
canım ağlama sen ben sana yardıma gelirim :teselli:
keki pişir bin metrobüse gel :)
gelll
nası ağlamim insan dünden der bişe eder yani kimse anlami beni yaaa
ben eve gidince evin temizliğinemi yetişim yoksa ikramamı
çook geçmiş olsun kuşum :teselli:
ablamda şu anda bir operasyona girmek üzere.rahminde bir kitle görüldü.dün akşam bereberdik çok rahattı.inş hayırlı bir şekilde geçer.inş bişiy çıkmaz.dualarınıza ihtiyacım var.
:a015:
anacıım oktar hariç hepücüğünüz kardeşimmişsiniz ya beniimm :))bunebu - 19??
oktar - 1976
karalahana - 1982
elisaa - 23.03.1982
Pashmina - 1982
jtosik - 28.01.1983
minik - 03.01.1984
pıtırcık85-14.01.1985
dkb - 27.02.1985
Arsima - 12.12.1985
psoriaris - 23.06.1984
densem - 28.07.1986
pnr - 15.08.1986
böcuk - 10.04.1987
mervebu - 24.07.1987
DarkAngel - 28.07.1988
benim bu konuya bakışım bu kadar sert hatlarla olmasa da temelinde haklısın bacım ama ben bizde veya onlarda (türk-yabancı) gözüyle pek bakmıyorum, her yerde var zaten bunlar, yeni olan birşeyde değil, internet sayesinde artık her halttan hepimizin heran haberi oluyor, biz de zannediyoruz ki insanlar yeni yeni sapıtıyo, ilgisi yok zaten hep böyleydi, ama tabi zaman geçtikçe artacak çünkü bu tarz yayınlar vesilesiyle eşeğin de aklına karpuz kabuğu düşürüyolar, yani aklında olmayanın da aklına getirip yazık ediyolar.. ama dediğim gibi özünde haklısın bacım!ya pıtır antalyadaki olayla ilgili neye şaşırıyosunuz ki
hani herkesin türk aile yapısına aykırı o bu diye kestiği ahkamlar var ya
hepsi yalan
.........
hepsi çok güzel ama çantaya özellikle bayıldım, ellerine sağlık kaydirigubbakcemile5Begendiginize sevindim kizceler opuyorumnanaktan
hadi hayırlısı, güzel geçecek inş., gelip anlatıcaksın benim gibi daha yüzük bile takamamış garibanlar da salyaları aka aka dinlicek anlattıklarını :roflol:evet canım konuştuk zar zor ikna ettik babamı (ve ilk defa biri istemeye gelecek diye babam istemedi :S ) arada ufak tefek pürüzler olsa da nasipse olacak sözümüz
ben gelip kış kışlicam haaaakızlar akaşam misafirim varmış
ben netcemmm
:lepi: :roflol: :lepi: :roflol:dua et
gelemesınler :lepi:
ayy burda bı amca varr malatyalı
sureklı bana kayısı getırıyo
patronları sevmıyo verme onlara dıo
80 kişiden bı tek benı sevıyo:kedi:
akşama gorumceme goturemde yıyek bırlıkte/B]
ben deeeeeeeee:lepi:
Ay bende Malatyaliyim :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?