Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar akaşam misafirim varmış
ben netcemmm

git tavukçudan şinitzel al,yanın apatates kızart,güzel bir pilav döktür,yazın sıcak ama sen yinede çorba yap...
bide yyanına közlenmiş patlıcan salatası,yada havuç salatası yada az az böle salata çeşitleri yap.
hem tavuk kolay olur hemde yazın en güzel şey böle salatalar...

ya yemeğemi gelcekler
yemekten sora oturmaya mı:)

dua et
gelemesınler :lepi:

evet bu iyi fikir

ayy burda bı amca varr malatyalı
sureklı bana kayısı getırıyo
patronları sevmıyo verme onlara dıo
80 kişiden bı tek benı sevıyo:kedi:
akşama gorumceme goturemde yıyek bırlıkte/B]

arsi patates kızartmasıyla uğraşamam dersen kalın dilimler halinde fırına koy patatesleri.sen diğerlerini hazırlayana kadar olurlar zaten...

ay hakket selenay naptın babanın işini
hadi pufi bol şans
jülide kızım ben çamaşırları görmedim yaaaaaaaaaaaaaaaa

canım valla uzun mesele
babam ilk defa istemeye gelecek birini istemedi anneme birsürü mazeret saymış
işte benim mahkemeye para ödemem lazım, yatak odası filan alamam kendi kaç senedir çalışır paralarını napmış, istemiyorum gelmesinler demiş, nerden bulmuş öyle demiş, sanki önceki arkadaşlarından iş çıktı demiş :S (ayrıldığım erkek arkadaşımı biliyordu da babam) annemde kim istemeye geldi de demiş :S

benim moral bozuldu tabi neyse aradan 2 gün geçti, sordum babama fikrin ne diye, yine dedi mahkemeyi kaybettim bak para ödicem ben şu an düğün nişan bişey yapamam dedi, dedim baba bizde istemiyoruz, sadece söz olacak dedim. istemiyorum ben dedi, dedim sebep ne? sebebi ben istemiyorum öyle dedi. karadenizlileri sevmiyorum dedi (sebebe bak :S ) neyse sonra açtı ağzını taaa ordulu istanbuldan birini nerden bulun bilmem ki dedi. istanbulda yetişen şurda kalsın dedi :çok üzgünüm:

sonra durdu durdu iyi gelsinler dedi ama ben sözlüm diye zırt pırt gelmeyecek, yalnız kalmayacaksınız, yalnız bi yere gitmeyeceksiniz dedi Çok üzgünüm çoook neyse tamam dedim sen istemeye geldiklerinde söylersin napıyım ben dedim. iyi izin aldım ben derken...

aşkıma dedim babam bu şartla kabul ediyo (detaylı anlatmadım) ne demek kaçıncı yüzyıldayız, biz biraz daha rahat olalım diye söz takıyoruz nye gelip gitmicem, iyice uçtu, tabi arada kalanda ben :çok üzgünüm:
şimdi o durumu biraz atlattık gibi ama bilemiyorum :a015:

Son düzenleme:
kızlar adet gunlerınzde sızde goguslerınzde muthıs bı agrı duyuynsmu bazen endıse edıyom kanser belrtısımı dıee...

hemde nasıl
üstüne bile yatamam
bazen öle bi olurki yürürken canım acır

kek et kaydirigubbakcemile3

kek edicem
dolapta börek var onu pişircem
dünden tatlım var o yeter
ama ben bunları hangi ara edicem 7de evde olurum + evim tozlu yerleri silim evi süpürmem lazım

arsi Allah aşkına azcık koyu renklerle yaz bacım
işkence çekiyorum okumak için laelaelaelaelae

akşama misafirin warsa çay içiriri yollarsın boşver :lepi:

yanlışlıkla öle oldu birden duyunca misafiri panik oldum
olurmu kız bi çay teee nereden geliler

bıde kısır etttt bıde tavuk gogsu tatlısı alsana aksam mısafırı ıcın ıkram lıstesı yesınler gıtsınler daha ne ıstyolar calışan bayansınn:..

kısırmı hiç etmedim :)

yivrim ben çalışıyorum :)
7den sonra bunları edersem yarın sabaa anca yetişir ve sabah yeriz

dua et
gelemesınler :lepi:

Şeniz

:lepi:

don' panic, be relax zemuszemus zemuszemus

Kızlar izin aldım erken çıkıyorum biraz bana dua edin de çabuk gönlünü alıyım arsinin deyimiyle hoşşiiğiiiiin :kedi:

hadi marş marşşşş

Ama ic camasirida çeyize ait ;=)
Size yarin tabak canakda eklerim ;=)

olur olur valla keyifle bakarızz opuyorumnanaktan

kızlar adet gunlerınzde sızde goguslerınzde muthıs bı agrı duyuynsmu bazen endıse edıyom kanser belrtısımı dıee...

sorma adetliyken her aymı ağrır yaa çürük gibiii oluyolar canım benimde

ben doktora ordum ağrıyan memeden korkma dedi bana

için rahat olsun

evet canım konuştuk zar zor ikna ettik babamı (ve ilk defa biri istemeye gelecek diye babam istemedi :S ) arada ufak tefek pürüzler olsa da nasipse olacak sözümüz

bende babamı zor ikna etmiştim 2.sene üst üste aramışlardı 2. ye kabul ettik ama babam vermedi gene o ayrıı, siz de söz olcak hiç olmazsa

seninde mi canım elleyemiorum ben çürümüş gibi ağır bi ağrıı oluoo

ayy burda bı amca varr malatyalı
sureklı bana kayısı getırıyo
patronları sevmıyo verme onlara dıo
80 kişiden bı tek benı sevıyo:kedi:
akşama gorumceme goturemde yıyek bırlıkte/B]

Ay bende Malatyaliyim :lepi:

sağol canım.şimdi haber aldım 10 dk falan sürmüş.çıkmış hemen.ayıkmış.sadece narkozdan biraz ağlıyormuş.ama iyiyimiş çok şükür...
Hadi gecmis olsun cnm...

jtosikhepsi güzelde muh muhh çok güzelmiş..güle güle kullan
Sagol kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…