Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım 2008 kışında yaptırdı annem pike takımı 250 ytl idi fiyatı bütün kumaşlar ondan kanaviçeler bizdendi

bence de olmaz dee minikk yaa

sağolun kızlar.pike için fiyat hakkındaki yorumlar için.bizdede bütün kumaşlar ondan kaneviçeler bizden olacak.kumaşlar çekmesin diye güzelce yıkayıp ütüleyip öyle yapacakmış.hayırlısı.iyi anlaşmış yani annem.sevindim.çok pahalı gelmiştide gözüme.

ayy allahım ne yapmış o öylee yaaa

canı gerçekten sıkkın demekki yaa varma üzerine biraz zaman

iş edim biraz görüşürüzzz

fazla geç kalma

arsim patitis salatası yap canım akşama

bu erkekler ne kadar uyuz oluyorlar bazen...kötükedihüsokötükedihüso

Ya kızlar akşamında zaten gergindik, gece arkadaşlarıyla dışarı çıktı 12 oldu ilk ben kutlamak istiyorum tabiki gelecekmisin diye mesaj attım hayır sen uyu dedi konusmamız gerek dedim yarın konusuruz dedi. Bende sinirlendim doğum gününü kutlucaktım ......... lanet olsun ne halin varsa gör yazdım. Hiç yapmazdım oyle ama biliyorsunuz çok gerginim ya birden patladım ben gel konusucaz doğum gününü mü kutlucam deyim. O da doğum günüm oldugunu bile unuttum doğru dürüst konusmamız gerek desene dedi mesajla saydı da saydı... Tamam hatalıyım biliyorum ama off aman yaa.. Birşey değil bana vicdan azabı yaşatıyo.

Ay pufilota, zor bir durum. Onunda morali bozuk.
Bence bir süre görüsmeyin, kalbinizi daha fazla kirmayin.
Sen hediyeni posta ile gönder bana sorarsan, ve ona düsünmek icin zaman ver.

ptır nan senınkının bı kanatları eksık

benımkıde hıc anlamaz netten valla bısey demez ama yığenı var cok fena cokkk:mymeka:
sızle konusmayım dıe oturur yerıme kalkmaz kızar
netın fıısnı ceker

pufı vıcdanı onun rahatsız olsun boşver bacımm yaa

Ay pufilota, zor bir durum. Onunda morali bozuk.
Bence bir süre görüsmeyin, kalbinizi daha fazla kirmayin.
Sen hediyeni posta ile gönder bana sorarsan, ve ona düsünmek icin zaman ver.

aaa bıde hedıye mı gondercek gondermesın ... :umursamaz:

Dogum günüymüs ya? Ondan dedim.
Iyi niyetini görsün, sonucta dogum günü :kedi:
Ama ben hikayeyi tam olarak anlamamis olabilirim :kedi:

Doğum gününde huysuzluk yaptım kötü bi söz söyledim diye kızıyor bana,hediyesini zaten iki hafta önce verdim şimdi akşam yemeğini de kabul etmiyor, eski işyerinden çağırmışlar onu işyerine bıraktım ona da bozuk falan da filanda. Yinede dua edin belki yumuşar ama sanmıyorum hiç.

öle valla
ama bizimkininde oğlu fena
ben kalktımmı koltuktan anında oturuo
kaldırıom ama ben:)
ne varsa burda otur sen yap madem işleri dimi ama

DEMEKKı her erkegın huyu bır değil..kımısı hemen yumusar kımsı ofkesını surdurr.bakalım neler olcak hayırlısıyla barısırsınz inşallah..

puficim şimdi sinirinden öyle yapıyodur bencede hem moralide bozukya erkekler biz kızlar gibi değil hemen yumuşamıyolar jülidenin dediği gibi pastayı adresine yollayabilirsin. aama yolladıktan sonra arama o arayana kadar

baberko ya takvımıde mayıs bası ya dugunn acık havada mı yapacan bu mayısat cok yagmur yagdı ya o bakımdan...

selam güzeller bende geldim..geçmişi oku oku bitiremedim yahu şakkıdı

her zmn derım erkeklerın hamuru odundan dıye
onlar bızım düşüduklerımızı dusenemıyo
bız herseyı ayrıntılarına kadr kafaya takarız onlar gezer:mymeka:
yaa sorma güzelim beni deli ediyor inanki dün gece sinirden uyuyamadım bile..senin daha farklı sorumlulukların varken gez dur diye içimden atamadım bu düşüncemi çok içime otuyrdu çok neyse konuştuk bugün sana çok doluyum bi patlicam tam patlicam dedim :umursamaz: yarın geliyo haftasonu görecem onu hiçte niyetim yoktu görüşmeye ama mecburen ailecek gidicez üfff:umursamaz:

Kızlar şu an kocişim uyuyor bende alel acele size foto eklemek için geldim..
günaydın bu arads:)))

canım negüzel biryerdesiniz resimlerinin hepside çokgüzel maşallah..

nısandan sonra küzlükler artıyomu ne bızımde sureklı küslük bugun barsgz nazar degmesın..bakalım nereye kadar... :umursamaz:
yaa niyeyse öle bi durum oluyor nişandan önceki adam gitti yerine başkası geldi he kandırdı beni pis :mymeka:

banada öğretsene Allah aşkına yaaaa:jeyyar::jeyyar: tamam bundan sonra özel bir saat yapcez böcükten işve cilve dersi diye.. ben varım kaydirigubbakcemile5

canımcım yaa ben zaten ona okadar anlayışlı davrandımki tepeme çıkardım :mymeka: evlilikten önce böyle oluyor biliyorumda ince düşünüyorum işte evlilikle ilgili yapmamız gereken birsürü eksik varken keyfi hareket edince sinirlendim ödetcem ona bunları Çok üzgünüm çoook

Pufilota canim, daha fazla üstüne gitme, mesaj filan da atma.
Birak bir nefes alsin, düsüncelerini toplasin.
Neydi o atasözüCADIARZU
TILKININ DÖNÜP DOLASACAGI YER KÜRTCÜ DÜKKANI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…