canım 2008 kışında yaptırdı annem pike takımı 250 ytl idi fiyatı bütün kumaşlar ondan kanaviçeler bizdendi
bence de olmaz dee minikk yaa
Gittiğim gibi geldim, çok kızgın. Akşama yemeğe çıkalım rezarvasyon yaptırdım dedim tabiri caizse yalvardım ikna edemedim hiçbir şekilde doğum günü kutlanmayacakmış, ben haksız yere ondan daha gerginmişim bunun da cezasını çekecekmişim, ben olsam dayanamazdım işte ne kadar katı ağlattı beni hala sinirden titriyorum keşke daha fazlasını deseymişim nefret ediyorum ya durdum biraz dur bişey daha diycem dedim pat diye arabadan indi gitti eğer şu durumda olmasaydı gününü görürdü ama yapacak bişey yok. Benim hatam olabilir ama kırk defa özür diledim. Neyse kızlar moralim çok bozuldu kendimi işe vereyim bari...
iş edim biraz görüşürüzzz
Gittiğim gibi geldim, çok kızgın. Akşama yemeğe çıkalım rezarvasyon yaptırdım dedim tabiri caizse yalvardım ikna edemedim hiçbir şekilde doğum günü kutlanmayacakmış, ben haksız yere ondan daha gerginmişim bunun da cezasını çekecekmişim, ben olsam dayanamazdım işte ne kadar katı ağlattı beni hala sinirden titriyorum keşke daha fazlasını deseymişim nefret ediyorum ya durdum biraz dur bişey daha diycem dedim pat diye arabadan indi gitti eğer şu durumda olmasaydı gününü görürdü ama yapacak bişey yok. Benim hatam olabilir ama kırk defa özür diledim. Neyse kızlar moralim çok bozuldu kendimi işe vereyim bari...
ayy bende çalışım dıom ama sızıde bırakamıyomm
nolcak yaa:sinifsinif:
Ay pufilota, zor bir durum. Onunda morali bozuk.
Bence bir süre görüsmeyin, kalbinizi daha fazla kirmayin.
Sen hediyeni posta ile gönder bana sorarsan, ve ona düsünmek icin zaman ver.
Dogum günüymüs ya? Ondan dedim.aaa bıde hedıye mı gondercek gondermesın ... :umursamaz:
Dogum günüymüs ya? Ondan dedim.
Iyi niyetini görsün, sonucta dogum günü :kedi:
Ama ben hikayeyi tam olarak anlamamis olabilirim :kedi:
ptır nan senınkının bı kanatları eksık
benımkıde hıc anlamaz netten valla bısey demez ama yığenı var cok fena cokkk:mymeka:
sızle konusmayım dıe oturur yerıme kalkmaz kızar
netın fıısnı ceker
pufı vıcdanı onun rahatsız olsun boşver bacımm yaa
yaa sorma güzelim beni deli ediyor inanki dün gece sinirden uyuyamadım bile..senin daha farklı sorumlulukların varken gez dur diye içimden atamadım bu düşüncemi çok içime otuyrdu çok neyse konuştuk bugün sana çok doluyum bi patlicam tam patlicam dedim :umursamaz: yarın geliyo haftasonu görecem onu hiçte niyetim yoktu görüşmeye ama mecburen ailecek gidicez üfff:umursamaz:her zmn derım erkeklerın hamuru odundan dıye
onlar bızım düşüduklerımızı dusenemıyo
bız herseyı ayrıntılarına kadr kafaya takarız onlar gezer:mymeka:
Kızlar şu an kocişim uyuyor bende alel acele size foto eklemek için geldim..
günaydın bu arads:)))
yaa niyeyse öle bi durum oluyor nişandan önceki adam gitti yerine başkası geldi he kandırdı beni pis :mymeka:nısandan sonra küzlükler artıyomu ne bızımde sureklı küslük bugun barsgz nazar degmesın..bakalım nereye kadar... :umursamaz:
mawro pufı densem nan azcık naz azcık cılve edınn:jeyyar:
bız mı öğretcez herseyıı
ben öle bı naz edıyomkı her gorduğunde gıtme kal dıo hemen evlenek dıo gorunuyonus:jeyyar: ama havasını alır
bi de erva dün bişilere canın sıkılmış canım
hiç moralini bozma
ben de tatile çıkcaktım
bodruma gidecektim düğün öncesi o bu
walla kafa dinlemem lazım
stres atmam lazım
ama sonra babam izin vermeyince mecbur kendi yazlıımıza gidiyorum
ama insanların bazen kaçışa ihtiyacı oluyo
beş param yok
ama o tatili yine de yapacaktım
ve sevgilim farkında ne kadar ihtiyacım olduğunu
o yüzden çok destekledi beni
ve ben bu hareketiyle onu daha daha daha çok sevdim
bence sen de anlayışla karşılamalısın
öptüm
kızlar adet gunlerınzde sızde goguslerınzde muthıs bı agrı duyuynsmu bazen endıse edıyom kanser belrtısımı dıee...
bendede özellikle göğüs bölgemde oluyor adetim yaklaşınca canım merak etme herkeste oluyor..
kızlar çok kötü bi durumda kaldım bi akıl verin ne olur.......
annemin yakın arkadaşının bi akrabası var oğullarını evlendirmek istiyolar hollanda da yaşıyorlar o da beni söylemiş
resimlerimi bile göstermişler facebooktan ve sevgilim olduğunu da biliyo
bana sordu istemedim olmaz dedimm yok bi kere gör ne olcak diyo
ne yapıcam ben mafoldumben
canım açıkaçık konuş istemediğini belirt görüştüğüm ciddi düşündüğümüz biri var zaten fln de.
Bunların hepsinin topunu asmak lazımgıcıklar işte nolcak onlar bi hata edince bi iki kelimeye yumuşuyoruz işte bende bu huyuma gıcık oluyorum.. her kızda böyle üff onlar bi halt yiyince öle olmuyo ne bu ya
sinaycım bu arada balayı resimlerine baktım çokgüzelsiniz Allahnazardan saklasın canım..
BAberko ve bugün doğumgünü olan diğer arkadaslar doğumgününüzü kutluyorum Allah hayırlı sağlıklı bir ömüğr versin..
pufilota canim, daha fazla üstüne gitme, mesaj filan da atma.
Birak bir nefes alsin, düsüncelerini toplasin.
Neydi o atasözücadıarzu
tılkının dönüp dolasacagı yer kürtcü dükkanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?