kızlar ya ben bunu çok beğendim ama internette tükenmiş
ben para yollasam bana alabilcek olan varmıdır?
söyle şekerim nerde satılıyomuş bakalım bisde kaydirigubbakcemile5
kızlar nasılsınız.sizi takip etmek çok zor oluyor.geçmişi okurken şimdiyi takip edemiyorum.size birşey danışacağım.annem çeyizciye önceden kendi yaptığı kaneviçelerini verdi.onlardan bana pike takımı ve nevresim takımı yaptırcakmış.300 tl pike için 250şer tllilk te nevresim takımları die fiyat vermişler.sizce çok mu pahalı.bilemedimki.genel fiyatlar nedir?
,iyi geldi bana geçenlerde annmelen konuşurken bu fiyatları söylemişti
keki pişir bin metrobüse gel :)
gelll
nası ağlamim insan dünden der bişe eder yani kimse anlami beni yaaa
ben eve gidince evin temizliğinemi yetişim yoksa ikramamı
ya onların düşüncesizliği canım ne buldularsa onu yiycekler
ben olsam ne kadar marifetli olarsam olayım
hazır bişiler alır koyarım önlerine kötükedihüso
arsıma gecen gun iş bankasına gıttım gısedekı kızı sana bensettım..yok dedım ıcımden o istanbuldaydı..zemuszemus
kızlar çok kötü bi durumda kaldım bi akıl verin ne olur.......
annemin yakın arkadaşının bi akrabası var oğullarını evlendirmek istiyolar hollanda da yaşıyorlar o da beni söylemiş
resimlerimi bile göstermişler facebooktan ve sevgilim olduğunu da biliyo
bana sordu istemedim olmaz dedimm yok bi kere gör ne olcak diyo
ne yapıcam ben mafoldumben
annemin yakın arkadaşının bi akrabası var oğullarını evlendirmek istiyolar hollanda da yaşıyorlar o da beni söylemiş
uff habersiz misafirmi olurmuş.hadi gün boyu evde olsan neyse.canım benimde aklıma takıldı.düğünün için nasıl ve ne kadar izin aldın.düğünden 1 hafta önce ve sonrası içinmi aldın.çok merak ediyorum.hem çalışıp hem evlenmek çok zor ya.mafoldumben
ben gelip kış kışlicam haaaa
ya onların düşüncesizliği canım ne buldularsa onu yiycekler
ben olsam ne kadar marifetli olarsam olayım
hazır bişiler alır koyarım önlerine kötükedihüso
selenaycım ben babamdan hıc bısı ıstemıyorum her seyımı kendım alıyorum zaten...yatokdasını nısanlım aldı ben yatagını bazasını halı perdesını alacam zaten oda bı yatk odası parası eder bul makına ve mutfak esyalarını alıyom bıde dıger ıvır zıvrı perde banyo paspas ütü mutfak masa falan...
bence kestirip at
görme bile
aynı şeyin sevgilin etse ne hissedersin bunu düşün ve sana yapılmasını istemicen bişeyi sen yapma
anaaa
zor bi durum ama
tavrını koy canım
banada sölüolar bazen
ısrar ediolar gör die
istemeyince zorlamı be diom
bi daha demiolar
ama allahtan annem yada babam bi kere dememiştir şununla görüş
yada bi kere tanış
babam demez zatende annemde demio kadıncaz
:)
istemiyorum de olsun bitsin zorla olacak değil ya
kızlar nasılsınız.sizi takip etmek çok zor oluyor.geçmişi okurken şimdiyi takip edemiyorum.size birşey danışacağım.annem çeyizciye önceden kendi yaptığı kaneviçelerini verdi.onlardan bana pike takımı ve nevresim takımı yaptırcakmış.300 tl pike için 250şer tllilk te nevresim takımları die fiyat vermişler.sizce çok mu pahalı.bilemedimki.genel fiyatlar nedir?
Gittiğim gibi geldim, çok kızgın. Akşama yemeğe çıkalım rezarvasyon yaptırdım dedim tabiri caizse yalvardım ikna edemedim hiçbir şekilde doğum günü kutlanmayacakmış, ben haksız yere ondan daha gerginmişim bunun da cezasını çekecekmişim, ben olsam dayanamazdım işte ne kadar katı ağlattı beni hala sinirden titriyorum keşke daha fazlasını deseymişim nefret ediyorum ya durdum biraz dur bişey daha diycem dedim pat diye arabadan indi gitti eğer şu durumda olmasaydı gününü görürdü ama yapacak bişey yok. Benim hatam olabilir ama kırk defa özür diledim. Neyse kızlar moralim çok bozuldu kendimi işe vereyim bari...
Gittiğim gibi geldim, çok kızgın. Akşama yemeğe çıkalım rezarvasyon yaptırdım dedim tabiri caizse yalvardım ikna edemedim hiçbir şekilde doğum günü kutlanmayacakmış, ben haksız yere ondan daha gerginmişim bunun da cezasını çekecekmişim, ben olsam dayanamazdım işte ne kadar katı ağlattı beni hala sinirden titriyorum keşke daha fazlasını deseymişim nefret ediyorum ya durdum biraz dur bişey daha diycem dedim pat diye arabadan indi gitti eğer şu durumda olmasaydı gününü görürdü ama yapacak bişey yok. Benim hatam olabilir ama kırk defa özür diledim. Neyse kızlar moralim çok bozuldu kendimi işe vereyim bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?