inşallah canım görün o günleri -tatlicadiarzu-ay inşallah sinaycım o günleride görürüz
bende size anlatırım:)
Ayy bende evlensemde bıde mısafır derdım olsa...
Ben geldiiiiimmmmmmm opuyorumnanaktan
Son zamanlar artık hiç vaktim yok. Ancak 1-2 günde bir gelişmeleri aktarabiliyorum. Dün gelinliğimi teslim aldım :1rolleyes: Artık evimde giymemi bekliyor düğüne kadar :1rolleyes: Hala bir kına elbisem yok :sinifsinif: Bişey beğenemiyorum kaç mağaza dolaştım allah bilir. Sonunda nişan gibi bi gün önce alcam galiba kaydirigubbakcemile3
Yarın evimi temizlicez, ctesi perdeler geliyor. Pazar görümcemler ve kayınvalidem gelicek şehirdışından. Ptesi de evim nihayet yerleşcek alkisalkisalkis
güle güle kullan halıları az toz çıkarsınlar inşallah
bittimi gelinlik bizde göreydik :lepi:
şükür davetiyede hallolmuş süpersin kısçem
salon avizeside çok değişik ama güzelmiş şeker
ayakkabılarda hoş umarım canını acıtmazlar hiç
şeker süperrrrrrrr
ablamda şu anda bir operasyona girmek üzere.rahminde bir kitle görüldü.dün akşam bereberdik çok rahattı.inş hayırlı bir şekilde geçer.inş bişiy çıkmaz.dualarınıza ihtiyacım var.
:a015:
hoşgeldinnnnn.....
zaman azaldıkça mecburen beğenirsin bi tane kaydirigubbakcemile3
gelinliğinide almışsınnn
Evet aldım canım :1rolleyes: Kıyafete de ancak salı günü bakcam yine bulurum yaa mutlaka. Aslında bi tane beğedim ama yine de göz atıyorum. Hepsi sahne kıyafeti gibi şatafatlı kaydirigubbakcemile3
Kızlar yaaa ben sokaklarda amele gibi yandım. Denize gitme fırsatım yok malesef, eeee solaryumu da hiç istemiyorum. Gelinlikçim vücut makyajı yaptır yani brozlaştırıcı sprey pudra vs. kullan dedi. Varmı bildiğiniz iyi bişey
Bugün cici çamaşırlar gecelikler aldım :kedi: Uygun olduğum bi zamanda fotoları çekip eklerim
Bugün cici çamaşırlar gecelikler aldım :kedi: Uygun olduğum bi zamanda fotoları çekip eklerim
sen bu ilk halını ilk eklediğinde ne olduğunu anlamamıştım bu ip resimlerini deli kız neden ekledi demiştim
ne cahilmişimmm :kedi:
EKLE EKLE
EKLE
EKLE
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hehe ekle ekle
bende bu akşam eklicem
halılarında çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?