Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay inşallah sinaycım o günleride görürüz
bende size anlatırım:)
inşallah canım görün o günleri -tatlicadiarzu-
Ayy bende evlensemde bıde mısafır derdım olsa...

olmasın bence kocişinle otur her akşam :mymeka:

neyse sinay kaçar
akşam kuzenime gidioz
kk üyesi o da prenses peri nicki yeni evli en azından onlarda sıkılmıyom
dün akşam ki misafirlerden sonra iyi gelecek bana -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kızlar ben eklenen düğün nişan resimlerini bulamadım hangi sayfaya ekleniyor bunlar yaa biri bana yardım etsin yani ((

mawro çok şanslısın senin duygular o dönemde gayet güzel oluyormuşş bende tam tersi sinirli olurumm gergin olurummm hatta bazen ağlarımm ((

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KK Pro ÜyePashmina

bi ben bide misafir kimsecik yok

Ben geldiiiiimmmmmmm opuyorumnanaktan

Son zamanlar artık hiç vaktim yok. Ancak 1-2 günde bir gelişmeleri aktarabiliyorum. Dün gelinliğimi teslim aldım :1rolleyes: Artık evimde giymemi bekliyor düğüne kadar :1rolleyes: Hala bir kına elbisem yok :sinifsinif: Bişey beğenemiyorum kaç mağaza dolaştım allah bilir. Sonunda nişan gibi bi gün önce alcam galiba kaydirigubbakcemile3

Yarın evimi temizlicez, ctesi perdeler geliyor. Pazar görümcemler ve kayınvalidem gelicek şehirdışından. Ptesi de evim nihayet yerleşcek alkisalkisalkis

hoşgeldinnnnn.....

zaman azaldıkça mecburen beğenirsin bi tane kaydirigubbakcemile3
gelinliğinide almışsınnn

Halılarımdan ancak mutfak halısı toz çıkarır kaydirigubbakcemile3 Zaten hepsi açık renk ne halt etcem bilmem :bbo: Gelinliğim bitti dün akşam teslim aldım, siz tabiki görceksiniz ama düğünde saçım makyajımla bir bütün olarak yerimseniben Davetiyemi de yarın tarayıp eklerim profilime. Nette bulamadım modelini

Umarım ayakkabı acıtmaz yanımda yedek olcak zaten kaydirigubbakcemile3 Nikah şekerini de beğendiğine sevindim aşkım illa bu olsun dedi. Ben de çok beğenince tamam dedim

ablamda şu anda bir operasyona girmek üzere.rahminde bir kitle görüldü.dün akşam bereberdik çok rahattı.inş hayırlı bir şekilde geçer.inş bişiy çıkmaz.dualarınıza ihtiyacım var.
:a015:

Allah kötü bişey göstermesin canım. Sağlığına kavuşsun tez zamanda. Çok geçmiş olsun

hoşgeldinnnnn.....

zaman azaldıkça mecburen beğenirsin bi tane kaydirigubbakcemile3
gelinliğinide almışsınnn

Evet aldım canım :1rolleyes: Kıyafete de ancak salı günü bakcam yine bulurum yaa mutlaka. Aslında bi tane beğedim ama yine de göz atıyorum. Hepsi sahne kıyafeti gibi şatafatlı kaydirigubbakcemile3

Kızlar yaaa ben sokaklarda amele gibi yandım. Denize gitme fırsatım yok malesef, eeee solaryumu da hiç istemiyorum. Gelinlikçim vücut makyajı yaptır yani brozlaştırıcı sprey pudra vs. kullan dedi. Varmı bildiğiniz iyi bişey

ben kullanmadım ama burcu bahsediyordu canım dove bronzlaştırıcı krem varmış çok iyimiş
bi sor kozmetikçilere istersen

Halılarımı ekliyim size

Salon

Koridor

Oturma odası

Mutfak

Yatak odası halımı ekleyemiyorum eklesem de görünmicek kaydirigubbakcemile3 Kemik rengi düz peluş olanlardan

Bugün cici çamaşırlar gecelikler aldım :kedi: Uygun olduğum bi zamanda fotoları çekip eklerim

sen bu ilk halını ilk eklediğinde ne olduğunu anlamamıştım bu ip resimlerini deli kız neden ekledi demiştim
ne cahilmişimmm :kedi:

sen bu ilk halını ilk eklediğinde ne olduğunu anlamamıştım bu ip resimlerini deli kız neden ekledi demiştim
ne cahilmişimmm :kedi:

:roflol::roflol::roflol: Benim halı da benim gibi tuhaf işte

EKLE EKLE
EKLE
EKLE

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Uygun bi zamanda eklicem canım, makinem yok şuan

hehe ekle ekle
bende bu akşam eklicem

halılarında çok güzel

Teşekkür ederim canım Şeniz Ekle sen :jeyyar: Ben çeyiz yerleşince dkerim her bişeyi ortaya kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…