Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sulfat ben şimdi gördüm burda ookuyunca farkettim geçmişe döndüm baktım halıların çok modern gerçekten

selam kızlarr.

canım ben hala göremedim netimde de problem var geriye dönüp bakamıyrm hiçbişeye kaçırıyrm da o yüzden herşeyi
sulfat canım güle güle kullan herşeyini.

geçenlerde bende almıştım pijama takımı ve çamaşır fln ama hiç resim çekmiyrm ben paylaşamıyrm o yzden sizlerle
kızlar siz çamaşır fln kaç tane koyuyorsunuz kaçtane olmalı acaba??
bikaç tane bende var bi tanede kayınvaldem almıştı geri kalanını günlük alsam olur herhalde

kızlar iyi akşamlar...

ben de bugün birkaç parça çeyiz aldım az önce ama sanırım kazıklandım tefal clipso kontrol 6 lt düdüklü tencere aldım yanında çay seti hediyeymiş 475 tlye ama ben çay setini almadım yan yan oldugu için teflon tava seeti aldım 179 tl imiş değeri öyle yazıyordu etiketinde..ama nette baktım düdklü aldıgımdn çok daha ucuz var mı alan kaça aldınız?tost makinası aldım bir de tefalin ızgara da olanından 149 tl ye aldım onu da...

bu kapalı hali hepsinin...

kızlar bende size konsolum üzerine koymak için ahşap br kutu aldım içine de kendi yaptığım simli süsleri koydum. kendi fikrim değil ama süsler bu kk de gördüm bir bayan yapmış bende denedim ve oldu.
birde bunun yanına ahşap kedi şeklinde biblolar var büyük onlardan alıcam onlarında resmini gösteririm.

kutunun üzerinde oymalar var ama pek gözükmemiş

Son düzenleme:
tamam canım bir deniyim çay tabaklarım var gümüş çay tabağı ve çay kaşığı gümüş durunca matlaşıyor bende parlak olsun istiyrm suya deydirmeyede korktum ama dışmacununu duymamıştım hiç.
bir deniyim

ben biilekliklerimi falanhep diş macunuyla parlatıorum cnmn bi dene...

aybuer ii günlerde kullan cnm....

sağol cnm ...azcık pahalı aldım ama neyse :sinifsinif:

Gasoline canim, sagol. Ay cantam cok cici olda ya opuyorumnanaktan
Malatyanin neresinden cnm? Biz Akcadagliyiz ;=)
canım ben pek bilmiyorum ya, sadece merkez olduğunu biliyorum ama Akçadağı biliyorum, merkeze bağlıymış galiba orası da hatta oralı bile olabilirim :))) inan bilmiyorum, çok küçükken gitmişim 2 kez, hepsi o. Annem bile 15 yıl aradan sonra ilk defa bu yaz 15 günlüğüne gitti. yani pek tanımıyorum malesef o tarafları. özelden yazsana sen bi soyadın falan ne? merak ettim, akraba çıkarız belkim :))))

kız bak sen beni dinle
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır

ay ben benimki hatalıyken bile neler yapıyorum
zorla bana yalvar yalvar özürler diletiyorum

hem keyfimiz de bozulmamış oluyo

..........
sen var ya tam benim kafadansın. insan bir süre sonra yoruluyo, yok küstümdü trip yaptımdı oooooo, hayat geçiyo ya, kesinlikle tatlı dil şirinlik maymunluk her kilidi açıyo.

sulfaat, oturma odanın halısı çok güzeeell :lepi: güle güle kullan

kızlar iyi akşsamar az önce eve geldim aşkımın doğum günü hediyesi nezamandır alcağım tost makinasını almış opuyorumnanaktan

:asigim:

buarada ayşecim güle güle kullanalım :)

baberko,Gasoline, jtosik nasılsınız kızlar?

saol cnm zemuszemus beni iyiyim ama cok sıcak piştimm

aa sen istiodun epeydirr baharr

içi çıkıomu canım??? plakaları yani yıkamak için

ewt cnmcım :) cok sevindirik oldum kafamdan cıktı plakalarına bakmadım da sanki cıkıyo gibiydi aklımda öyle kaldı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…