Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yaa güzelim banada bişiler sölesene benim odunuda yola getircek bişiler böcüğümede dediim bana ders vercek sende de bişiler yoksa ben kafayı yicem :1closedeyes::1closedeyes: o tatlı mesaşlardan banada de :jeyyar:

Taktiğe bak anaamm :lepi:

daha gelmed kocacıkk gelsin giyinip süslenicemm..
her gün cici cici giyiniyorummm
hihi
buda dün gece odamızın önüüüü
hatıra diye çektikk
canım çok hoşsunuz gerekten Allah nazardan saklasın .. resimlerini bekliyorus 4 gözle..

aman bende öleyim yaa dönemim gelince ayrı bi ruh geliyo sanki bana böle bi hüzünlü bazen neşeli ne yapacağını bilmeyen bi hal.. dengesizlik çöküyo..

ayyy canımbenim Allahtamamına erdirsin negüzel heyecanlar bunlar cicilerinide koy he:jeyyar:

olur canım fantezi gecelikleri artırıp eksiltmek sana kalmış günlüklerde gerekli oluyo kayınvalidem banada 1 takım aldı ama diğere seksü çamaşırları kendim alıyorum elimde oldukça günlükte kışlık yazlık alırsın işte..

kızlar iyi akşamlar...

iyiakşamlar canım aldıklarını iyigünlerde kullan hepsi çokgüzel

buarada kek yapmadım çok üsendim başka zaman yaparım :kedi: iyi vaktin zamanı geçmez dimi ama kaydirigubbakcemile3

kızlar iyi akşsamar az önce eve geldim aşkımın doğum günü hediyesi nezamandır alcağım tost makinasını almış opuyorumnanaktan

:asigim:

buarada ayşecim güle güle kullanalım :)

canım benım aslandaşımmmmm ben sana ne dedımmm bak ıı gunlerde kullan ay çok sewındımm :teytey::teytey::teytey:

kızlar öldüm gülmekten yaaaa gecegece :roflol: nekadar küçük olaylar büyümüş nerde kaldı sevgi saygı hoşgörü anlayış bu olayda hiçbirini göremedim ne diyim Allahmutluluk versin bu byana..

kızlar iyi akşsamar az önce eve geldim aşkımın doğum günü hediyesi nezamandır alcağım tost makinasını almış opuyorumnanaktan

:asigim:

buarada ayşecim güle güle kullanalım :)
canım güle güle kulllan

pıtırcııkk ekle ekle sende
öff çekemedim ya

tamam canım

evt evt ekleeeee

ya kardeşimle aynı odada kalıoz biz
uyumadı
bide onlar bi kutunun içinde dolabın taa köşesinde
çıkartamadım
çekicem ama bi kere koycam dedim

pıtırcık hoşgeldin gülüm sende gecekusu oldun yaa resim ekleyememişsin neyse söz verdin bikere artık nezamana olursa ekle he a.s.a.s.

günaydınnnn hayırlı cumalar herkese

böcüğüm cilvenazım gelsin duamızı etsin bizde amin diyelim:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…