Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

olur gızlar ıkınızede gelırım amme bı şartlan ayakkabınızın altına kursun kalemle kucucuk hemde en önce sılıncek yerıne adımı yazarsanız bakın unutmam sızı resıl ederım kaldırır bakarım ayakkabıya hemde düğünun ortada tam damat duakı açıp sızı öperkene:roflol:

pınar bılmem hıc öle bısey olmadı bana yalnız nışanıma 1 ay kala yaşamıstım öle bıseyı

tugış boşver cnm ozmn şöle dıyım gökkuşağı marketı bılın mı

pınar bılmem hıc öle bısey olmadı bana yalnız nışanıma 1 ay kala yaşamıstım öle bıseyı

tugış boşver cnm ozmn şöle dıyım gökkuşağı marketı bılın mı

yok canım ya semt olarak aynı yerde oturmadğım için bilmiyorum, sen biliyorsan beklerim canım vaktin olduğunda davetiye bakma gelirsin elbet

canım yaklaşık 2 - 2,5 ay önce ben sarev nevresim aldım 55 tl ye kampanya felanda yoktu sarevin normal nevresim fiyatı saten o kadar ben 6 taksitle aldım

saten nevresiminide 85e almıştım bilgine..

arkadaslar biliyorum konu dısı hepinize soruyorum,az once ogrendim %25 kapora istiyormus her yer!!! (düğün için)sizin de mi oyle oldu?ya çok muş yaaaaa!ben de 500 falan vericez zannediyordum!kızlar noolur acil cevap (

Son düzenleme:
tugış once koca bulam söz yanına gelcem ozmna kadar emeklı olmazsan:)

tmm dımples esra kontrol etcem genede ınş gelırım bu arada baya uzak bana ınş gelırm

böcük sana hayırlı bir kısmet bulmak lazım önce desene sen ya, etrafta varmı araştırma yapam hehe

yok canım düğün,yemek vs. yapılacak yerler.. ya bıktım artık yaaaaaa!!!!!!! herseyle ben ve nişanlım ve benim ailem ilgileniyoruz,yok arastır yok konus!anladık uzaktalar,baska sehirdeler ama valla sıkıldım bıktım yaaaaaaaaaa!!!!!!!! istemiyorum düğün müğün!olsun bir nikah! olsun bitsin,kim misafirini nasıl agırlarsa agırlasın!!dayanamıyorum artık bu strese ya!!!!!!!!!!!!!!!! yok para yetti yok yetmedi!herkes uzakta pek bir rahat!!!(((((((((((((((((((((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…