pamuk saten
bunun moru canım resmini bulamadım (aslında bunun modelini tamda hatırlayamıyorumCADIARZU)
bende görmedim canım, geriyede abktım biraz ama göremedim.
pashmina da beni görmüyor önceki sayfalarda banyo için halı gibi şeyler vardı adını unuttum ama depo sitenin orda demiş bilen varmı, lepi sen öğrendinmi yeri. sayfaları arıyım en iyiside adına bakıp neten aratayım kızlardan ses çıkmıcak
pamuk saten
nevresim takımlarım
bunun moru canım resmini bulamadım (aslında bunun modelini tamda hatırlayamıyorumCADIARZU)
ama işte şöyle bi sıkıntı var
eğerki o dolabı almazsam mutfağım kiler dolabı olmayacak
ama o dolabı alırsam dolap yeri boş kaldığı için oraya mecbur kiler yapacaktık
şimdi desem ona dolabı değişelim normal alalım karşıyada kiler yapalım ebbedi yapmaz
o diğer fikire alıştırana kadar bile canım çıktı
anlatabildim mi bilmem anlatamadıysam çizeyim
mandilin teşekkür ederim. mısır patlatma markası scarlett (dandik ama olsun)
kızlar tesadüfen girdiğim bir züccaciyede bugün bunları aldım.ister bu şekilde kullanılıyor.ister ters çevriliyor.bu şekilde kullanınca içine peynir,tereyağ falan konulabilir,ters çevirince de zeytin koyabiliyorsunuz.
kızlar tesadüfen girdiğim bir züccaciyede bugün bunları aldım.ister bu şekilde kullanılıyor.ister ters çevriliyor.bu şekilde kullanınca içine peynir,tereyağ falan konulabilir,ters çevirince de zeytin koyabiliyorsunuz.
ya var ya tatlişim bu gün burası öyle hızlı ilerlediki bende eklediğin şeyleri bulup bakıcam diye canım çıktı :roflol: set üstü bencede bosch kaliteli marka sorun çıkacağını sanmam iyi günlerde kullan. mısır patlatma makinasında da canım marka önemli değil zaten bizim evde de var markası belli değil ama varya canavar gibi patlatıyor.. sadece yağlı patlatmıyor işte. tek sorun o bende mısırı yağlı ve tuzlu severim... :1rolleyes:
güseller güle güle kullan canım.plastik mutfak gereçlerini pek sevmiyorum ama onlarda gerekli a.s
tobicim çok haklısın, bir ablam var onun sayesinde buraya gelmiştim zaten o önceden söylemişti bana erkeklerde var belli olmuyor kadın gibi dolanıyorlar diye.
sevgili pashmina, sanırım görmedin depositenin orada adını unuttum banyo halısı diyim yer tarif etcektin lepiye bende istediydim ama senden ses çıkmadı şekerim rica etsem banada söylesen de bakıversem Şeniz
pamuk saten
nevresim takımlarım
bende görmedim canım, geriyede abktım biraz ama göremedim.
pashmina da beni görmüyor önceki sayfalarda banyo için halı gibi şeyler vardı adını unuttum ama depo sitenin orda demiş bilen varmı, lepi sen öğrendinmi yeri. sayfaları arıyım en iyiside adına bakıp neten aratayım kızlardan ses çıkmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?