Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben banyo halısı sormadım ki güzelim saati sormuştum okadar onu istersen atayım sana saatin adresini:1rolleyes:

buarada hayatım aldıklarını güle güle kullan filmli akşamlar mısırlarla sizi bekliyor anlaşılan:)

hayatım, çıkmadan son yorumumu yapiyim, güle güle kullan yeni cicilerini.
buarada bosch zaten iyi bi markadır :) mısır patlatma mak. markasını göremedim canım?

oh çok şükür lepi:teytey: nihayet biri gördü beni

teşekkür ederim, evet film izlemeye de bayılırım. lepi gel bi sarimm seni:1hug:

ben de çıkıyorum işten yarın görüşürüz herkesle. buraya bakmaktan iş yapamıyorum, bu krizde kovulmazsam iyidir

yyaa kızlar hafta sonundan beri aldıklarınıza bak bak bitiremedim.Maşallah herkes ne güzel şeyler almış.Hepiniz iyi günlerde kullanın..

dimples canım koltuklarınıda gördüm bu arada tek kelimeyle :lepi: birde 41 kere

darkangel canım 1.nevresimi bende almayı çok istiyorum.Kampanya olsun diye bekliyordum en kısa zamanda edinmem lazım kaydirigubbakcemile3 ist.olsam 2 tanesini ben alırdım benim beğendiğim 3 nevresim var çünkü kafamçokkarıştı

diğer ismini sayamadığım tüm arkdaşlar aldıklarınızı mutlu huzurlu yuvanızda iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...:1hug:

canım kusura bakmada tatlişimmm yani kiler dolabın olsun diye kalkıpta 2500 lira nın üstünde bir para hiybe edilir mi :mymeka: akıl var mantık varrr....klava: buzdolabını al kiler dolabı için ikna kabiliyetini kullan :jeyyar:

mandilin teşekkür ederim. mısır patlatma markası scarlett (dandik ama olsun)

ya var ya tatlişim bu gün burası öyle hızlı ilerlediki bende eklediğin şeyleri bulup bakıcam diye canım çıktı :roflol: set üstü bencede bosch kaliteli marka sorun çıkacağını sanmam iyi günlerde kullan. mısır patlatma makinasında da canım marka önemli değil zaten bizim evde de var markası belli değil ama varya canavar gibi patlatıyor.. sadece yağlı patlatmıyor işte. tek sorun o bende mısırı yağlı ve tuzlu severim... :1rolleyes:

canım çok şekerler iştah kabartıcı vallahiii :roflol:

danrk angelcim sarevin zaten çizgisi modelleri çok harika. dediğin gibi ilk modelide bir idol nerdeyse:roflol: arabic di adıda sanırım bende gördüm bunu. güle güle kullan canikom can sağlığıyla inşallah....Şeniz

güseller güle güle kullan canım.plastik mutfak gereçlerini pek sevmiyorum ama onlarda gerekli a.s

güzelim ben patlamış mısırı mikrodalga fırında yapıyorum.küçük boy veya orta boy kapaklı borcamın içine mısırı koy,biraz yağ,biraz tuz koy.borcamın ağzını kapa.10-15 dakika fırında beklesin.çok güzel olyor.ama her marka mikrodalgada farklı zamanlarda oluyor.ona dikkat edin.bizimki arçelik.arada bir gidip bakın ne halde falan diye. kaydirigubbakcemile

pamuk saten

nevresim takımlarım

bunun moru canım resmini bulamadım (aslında bunun modelini tamda hatırlayamıyorumCADIARZU)
Şu ilk modeli bende beğeniyorum canım ne kadar ?

[
B]Tubişcim ve lepicim [/B]öncelikle geç olduğu için özür dilerim sanırım o sırada ben işyerinden çıktım eve gelince gördüm yazdıklarınızı,​
Şimdi gelelim confettinin adresine deposite alışveriş merkezin karşısında bankalar caddesi var o caddenin arkasında hatemoğlunu bulun onun karşısına düşüyor mağaza canlarım, nerden geliceğinizi söylerseniz size otobüs no su bile verebilirim hatta olmadı ortak biyerde buluşup götürebilirm de kızlar :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…