Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bizde düğün salonuyla görüşcez bizdende yarısını istediler yarın tekrar gitcekler
net tarihimiz belli olucak:asigim:

%25 yine iiyiymiş bizden yarısını istediler

:1shok: yarısı mı?

o zaman 3500 tl bırakıp doneceklerdi sehirlerine!madem düğün yapmak istiyorlar!yarısını bıraklaradı!!!! yok abi yok! istemiyorum düğün müğün!vazgectim!çok yoruldum artık!!!!!! nikah olsun bitsin!!

burcum sakin ol, bırak ilgilenmesinler ileride söz söylemeye hakları olmaz. benim nişanlımın aileside ilgilenmiyor hiç bir şeyle sormuyorlar bile napıyonuz diye :çok üzgünüm:

arkadaslar biliyorum konu dısı hepinize soruyorum,az once ogrendim %25 kapora istiyormus her yer!!! (düğün için)sizin de mi oyle oldu?ya çok muş yaaaaa!ben de 500 falan vericez zannediyordum!kızlar noolur acil cevap (

canım bizde kapora verdik 500 tl
düğün toplamı 5.000-5.500 arası bi rakama mal oluyor

canım yaklaşık 2 - 2,5 ay önce ben sarev nevresim aldım 55 tl ye kampanya felanda yoktu sarevin normal nevresim fiyatı saten o kadar ben 6 taksitle aldım

saten nevresiminide 85e almıştım bilgine..

canım peki sen nereden aldın.
aynısımı bu takımın
dün kız bana üzerindeki barkod fiyatını gösterdi 80 küsür yazıyordu
kampanyadayız 3ü o yüzden indirimli dedi

antik takımlardada kampanya var

:uhm:

niye kimse beni görmüyor, niye kimse aa güzelmiş aa çirkinmiş demiyor aldıklarımı ilk size gösterdim bi de, hayalet miyim ben yaaa

Son düzenleme:

canım ben sarev nevresimlerini sarevin sitesinde iletişimdeki bayisinden aldım gittim yerine 2 tane normal nevresim bitanede pamuk saten nevresim aldım normal nevresim : 55 tl pamuk saten : 85 tl modelleri eklemiştim ama sanırım çok geride kaldı

niye kimse beni görmüyor, niye kimse aa güzelmiş aa çirkinmiş demiyorsenağlama aldıklarımı ilk size gösterdim bi de, hayalet miyim ben yaaa:a015:

:teselli: canım ben gormedim senin eklediklerini,belki diğer arkadaslar da gormemiştir.sayfalar bu ara çok hızlı ilerliyo,arada kaynamış olabilir

ya benim dolap için fikir verin napsam değişsem mi

canım ben değiştir derim madem nişasnlında bir şey demiyor yerimseniben
sadece ben değil bir çok arkadaş söylemiş kullanışlı olmadığını. bölmeleri ufak ufak. bir rafa bir tencere anca sığıyor. yanına başka bir şey yok. zaten kendin açıp baktığında da anlarsın çok kullanışsız olduğunu. büyük gibi görünüyor ama değil... hatta bak dipmes de yazmış bir tanıdığı alıp değiştirmiş sonradan :teselli:

ayy yerim ben seni yaaa:1hug: inan bende aynı burda biri bir şey alınca kuşlar gibi içim cıvıldıyor :1rolleyes: oda ne demekse:roflol:

boşver ilgilenmesinler
yarın öbür gün içinde kalırsa inan daha kötü olur
herşeyle siz ilgilenirseniz on ların laf deme hakkı kalmaz
biz yaptık demek ne ka güzel bence

niye kimse beni görmüyor, niye kimse aa güzelmiş aa çirkinmiş demiyorsenağlama aldıklarımı ilk size gösterdim bi de, hayalet miyim ben yaaa:a015:

canım bazen sayfa altında kalıyor atlamış olabiliriz kendi adıma özür dilerim

ama işte şöyle bi sıkıntı var
eğerki o dolabı almazsam mutfağım kiler dolabı olmayacak
ama o dolabı alırsam dolap yeri boş kaldığı için oraya mecbur kiler yapacaktık
şimdi desem ona dolabı değişelim normal alalım karşıyada kiler yapalım ebbedi yapmaz
o diğer fikire alıştırana kadar bile canım çıktı
anlatabildim mi bilmem anlatamadıysam çizeyim

bende görmedim canım, geriyede abktım biraz ama göremedim.

pashmina da beni görmüyor önceki sayfalarda banyo için halı gibi şeyler vardı adını unuttum ama depo sitenin orda demiş bilen varmı, lepi sen öğrendinmi yeri. sayfaları arıyım en iyiside adına bakıp neten aratayım kızlardan ses çıkmıcak

hayatım ben bazı aldıklarını gördum yorumda yaptım ama ben görmeden bısey ekledıysen pardona.s.

güzelim bu süpürge sanırım dyson marka.bunları çok met ediyorlar.bende bu sıra süpürge arayışındayım ama bana pahalı geldi.ama iyiymiş alanlar çok memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…