%25 yine iiyiymiş bizden yarısını istediler
yok canım düğün,yemek vs. yapılacak yerler.. ya bıktım artık yaaaaaa!!!!!!! herseyle ben ve nişanlım ve benim ailem ilgileniyoruz,yok arastır yok konus!anladık uzaktalar,baska sehirdeler ama valla sıkıldım bıktım yaaaaaaaaaa!!!!!!!! istemiyorum düğün müğün!olsun bir nikah! olsun bitsin,kim misafirini nasıl agırlarsa agırlasın!!dayanamıyorum artık bu strese ya!!!!!!!!!!!!!!!! yok para yetti yok yetmedi!herkes uzakta pek bir rahat!!!(((((((((((((((((((((((((((((((((((
arkadaslar biliyorum konu dısıhepinize soruyorum,az once ogrendim %25 kapora istiyormus her yer!!! (düğün için)sizin de mi oyle oldu?ya çok muş yaaaaa!ben de 500 falan vericez zannediyordum!kızlar noolur acil cevap (
canım yaklaşık 2 - 2,5 ay önce ben sarev nevresim aldım 55 tl ye kampanya felanda yoktu sarevin normal nevresim fiyatı saten o kadar ben 6 taksitle aldım
saten nevresiminide 85e almıştım bilgine..
canım peki sen nereden aldın.
aynısımı bu takımın
dün kız bana üzerindeki barkod fiyatını gösterdi 80 küsür yazıyordu
kampanyadayız 3ü o yüzden indirimli dedi
antik takımlardada kampanya var
:uhm:
niye kimse beni görmüyor, niye kimse aa güzelmiş aa çirkinmiş demiyorsenağlama aldıklarımı ilk size gösterdim bi de, hayalet miyim ben yaaa:a015:
ya benim dolap için fikir verinnapsam değişsem mi
Dimplescim doğru söylüyosun valla ne güzel yazmışsın içinden geçenleri burda birimiz tuzluk alsa bile basıl seviniyoruz allahh bide gelinlik fotoları evleri beni iyice duygulandırıyo kendime olmuş gibi seviniyorum herkesin mutluluğunu paylaşıyorum inanın buna kızlar:enbuyukkk:
:1shok: yarısı mı?
o zaman 3500 tl bırakıp doneceklerdi sehirlerine!madem düğün yapmak istiyorlar!yarısını bıraklaradı!!!! yok abi yok! istemiyorum düğün müğün!vazgectim!çok yoruldum artık!!!!!! nikah olsun bitsin!!
niye kimse beni görmüyor, niye kimse aa güzelmiş aa çirkinmiş demiyorsenağlama aldıklarımı ilk size gösterdim bi de, hayalet miyim ben yaaa:a015:
canım ben değiştir derim madem nişasnlında bir şey demiyor yerimseniben
sadece ben değil bir çok arkadaş söylemiş kullanışlı olmadığını. bölmeleri ufak ufak. bir rafa bir tencere anca sığıyor. yanına başka bir şey yok. zaten kendin açıp baktığında da anlarsın çok kullanışsız olduğunu. büyük gibi görünüyor ama değil... hatta bak dipmes de yazmış bir tanıdığı alıp değiştirmiş sonradan :teselli:
pamuk saten
nevresim takımlarım
bunun moru canım resmini bulamadım (aslında bunun modelini tamda hatırlayamıyorumCADIARZU)
Canım benim arkadaşımda var bide teyzemde elektroluxün çok güzel harika çekiyo tavsiye ediyorum ben evlenince kesin o markadan alıcam a.s.
bu sizcee nasıll ben bilmiyorumdaaaaaaa beğenirsemm hemen alacakmışş
sizcee iyimi ben anlamıyorumdaaa
http://staticakakce.com/i15/015773b.jpg
fiyatıı 1.116 tl
# Kök Siklon Teknolojisi
# En gelişmiş Dyson Siklon Teknolojisi¬ Tozla tıkanan filtreler yok, emiş kaybı yok
# Ömür boyu dayanıklı Hepa Filtre ve Bactisafe ( bakteri öldürücü perde )
# Hantal hortumlar yok
# Saklamak için küçülür
# Hortum ve sap, daha kolay taşıma ve saklama için kısalır ve sarılır.
# Cihaz üzerinde aksesuar aparatı
# Aksesuar aparatları her zaman elinizin altında
# Alerji hastalarının kullanımına uygundur
# Tüm ürünlerimiz İngiliz Alerji Federasyonu onayı mührü taşımaktadır.
# Ömür boyu dayanıklı filtreler ve torba satın almanıza gerek yok.
# Motor öncesi filtre 0,1 mikrona kadar küçük partikülleri yakalar. Bu filtreyi 3 ya da 6 ayda bir yıkamanız önerilir. Elektrostatik motor sonrası filtre, motordan çıkan zararlı karbon yayılımını engeller. Bu filtreyi değiştirmenize hiçbir zaman gerek yoktur.
# Sert ve dayanıklı yapım
# Darbelere ve çarpmalara dayanabilen güçlü materyallerden yapılmıştır.
# Şeffaf Hazne
# Sert polikarbonattan üretilen şeffaf hazne kullanımının 4 avantajı vardır: Dyson’ın ne kadar iyi çalıştığını görebilirsiniz. Evinizin temizlendiğini görebilirsiniz. Şeffaf haznenin dolduğunu görebilirsiniz. Boşaltması kolaydır.
# Yüksek hava akışını sağlayan kanallar
# Makineye doğru hava akışını maksimize ederek, blokaj oluşumunu azaltır.
# Temizlenmiş Hava Çıkışı
# Dyson’dan çıkan hava, solumuş olduğunuz havadan 150 kat daha temizdir.
# Değiştirilebilir emiş gücü ( perde ve koltuklar için ayarlanabilir emiş gücü)
# Perde gibi hassas ve hafif yüzeylerin temizliğinde, emiş gücünü azaltarak yüzeyin süpürgenin hortum girişine tıkanmasını önler.
# Kolay manevra kabiliyeti
# Arka ağırlık merkezi ile DC 20, bulunduğu yere göre kolaylıkla hareket eder, döner ve manevra yapabilir. Mobilyaların etrafında kolaylıkla dönebilir.
# Araba ve döşeme temizliği
# Teknik Özellikler
# Ölçüler :348x283x430 (Yükseklik x derinlik x genişlik )
# Ağırlık:8,83 kg
# Emiş Gücü: 330 airwatt ( sabit emiş gücü)
# Motor Gücü:Makinenizin motor gücü ne kadar elektrik harcadığını gösterir, elektrik süpürgelerinin gücünü belirleyen en önemli faktör emiş gücüdür. O da airwatt ile ölçülür.
# Şeffaf Hazne Kapasitesi :2 litre
# Kordon / Kablo Uzunluğu :6,5 m
# Maksimum Erişilebilirlilik :10 m
# 2 Yıl Garantili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?