Ohhh kaydirigubbakcemile2 Tatile nereye gideceksinn pınarımmm yerimsenibengünaydınnnn herkese bügün çok mutluyum tatıle çıkıyorum yupppp
günaydınlar
hayırlı cumalar
benimkinin amcası yengesi oğulları ve gelini
Offff okurken bile tüylerim diken dikenn olduu :bbo:ayy dün gorumceme gıttıkya burnu cok guzel olmuş ama cok acı cekmış bellı
dedıkı önce kucuk cekıçlerle kırdılar kemıklerımı sonrada bıseylerle cektıler
sankı elektrık süpürgenın vokumu gıbıydı
kadın herseyı hıssetmış bı ara öle bı vurmuslarkı burnuna narkoz bıle olmasına karsı aıcdan ayaklarını yukarı doğru refleksle cekmış
ayy cnm yaa hemencın gecsın ınş
aybuer gule gule kullan cnm hepsı cok guzel
duduklu tefal mı benımkıne benzıyo sankı ama kaca aldım unuttum
sulfat halıların cok cok cok guzell gule gule kırlett yıka
gelınlığınde hayrlı olsun
Ohhh kaydirigubbakcemile2 Tatile nereye gideceksinn pınarımmm yerimseniben
aslandasım bole deme uzuluyorummm :gitme::gitme:
günaydınnn çeyizcii güzellerrrHerkese hayırlıı cumalarrr turkbayragi
Baberkommm kızzz nişanlınn sana ne süprizi yaptıı yerimseniben Merak ettimmm :jeyyar:bu arada tost makinenlede koçişinee güzel güzel tostlar yaparsınn inşallahh :Saruboceq:
böcükk nişanda eniştemize bu bileklikten taksana
minikk ne kadarmış bu acep :uhm:
ay ben fenerli
benimki beşiktaşlı
ama döndürcem onu hak yoluna kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar benim düğünüme 2 ay gibi bi zaman kaldı takvimde gördüğünüz gibi benim gelinlikle ilgili kafamda hiçbişi yok sizce dolaşmaya nezaman başlıyım?? diktirim desem kafamda net bi model yok:uhm: diktirmek istesem ne kadar zamanda dikerler? sonraya bırakıp 2 ayağım bi papuça girsin istemiyorum
günaydın kızlar benim düğünüme 2 ay gibi bi zaman kaldı takvimde gördüğünüz gibi benim gelinlikle ilgili kafamda hiçbişi yok sizce dolaşmaya nezaman başlıyım?? diktirim desem kafamda net bi model yok:uhm: diktirmek istesem ne kadar zamanda dikerler? sonraya bırakıp 2 ayağım bi papuça girsin istemiyorum
şarköye gitcem canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?