Düğündaşım gelinliğin içine sinmesine çok sevindim canım Şeniz Allah herkese gönlündekini nasip etsin
günaydın kızlar hayırlı cumalar...,
bugun moralim çook bozukkk :çok üzgünüm:
:
çıktım şarköyüün yoluna sıra sıra zeytinlerrr...15 yaşındada nazifede hanım kimlere aldanmışşş zemuszemuszemuszemus:)) bol bol bunu dinle
neden canım bişi mi oldu
aa mervebu bi anlat bahim hele noldu
ay sulfat paşmi hadi bakim ya maşallah
kaşıyın totonuzu işler istediiniz gibi gittii için maşallah
yaa o kadar saçma bişey kii anlatsam deli oldugumuzu düşünürsünüz..
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNN opuyorumnanaktan
mervecim ama sende keşke 5 dk izin isteseydin yada biriyle inseydin :sinifsinif:
ay acaba benimki bişe yapcakmı?
ayy portakalcımı gören oldu mu bugün yaaa mafoldumben
yaa o kadar saçma bişey kii anlatsam deli oldugumuzu düşünürsünüz..
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNN opuyorumnanaktan
mervecim ama sende keşke 5 dk izin isteseydin yada biriyle inseydin :sinifsinif:
ay acaba benimki bişe yapcakmı?
mervebucuuum nice mutlu yıllara cnm öncelikle peş peşe gelmişiz dünyaya doğum günü kutlu olsun bozma moralini bazen bbizde de oluyo öyle durumlar
densem taç bende var 2 3 yıl önce yemek takımımı alırken koray sıkı pazarlıkla 3 tane taç teflon kapmıştı:) ama benim bildiğim taç genelde nevresim filan olduğu için nasıldır bilmiyorum ama sen öyle demişsinya cok sevindim.bende var yani taç hihoyyyt
teşekkür ederim kızlar...eet aslandaşım :1hug:
ya canım zaten birlikteydik..ondan önce de sinirlendiğim bişi vardı evde de babam geç kaldık diye kızar diye düşünüodum madem bişi yapmak istio babamdan izin alsaydı önce..ya da bni yumusatsaydı :sinifsinif: şimdi saçma sapan bişiden dolayı kalbimizi kırdık..:sinifsinif: birde ilk doum günümüzdü :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?