Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım ImageShack® - Image Hosting bu siteyi açıyosun browse yazıyor ona tıklıyosun sonra eklemek istediğin resmi seçiyosun ve resize imageyi açıyosun resminin boyutunu küçültüyosun altta start upload yazıyor ona tıklıyosun resim yukleniyor sonra yüklenince bi sayfa çıkıyo direk link yazıyo o direk link yasan yeri kopyalıyosun ve buraya mesaj yazdımız yerde yapıştırıyosun grafik diye bşy var mesaj yazdımız yerde ona tıklıyınca o kopyaladığın resmin linkinide yapıştır burdada çıkıcak resim

aaa verilen rep mesajlarını nasıl okuduunuzu öörendim aaaa

oveg mesajın üstünde böyle bi kare kutu var
hani dağ manzara gibi bişi
sarı olan
fotonun linkini aha o dağı tıklayınca açılan yere yapıştırıyosun cicim
ama dikkat et iki http birden olmasın

öptüm

eda KULLANICI PANELI var yukarda ona tıkla
yesıl kutular +rep mavı kutular - rep

ayy bı cıkamadım yaa

bahar ben kaynananı neden esmer hatırlıyorum acaba?esmer miydi?nişanda ikinizin ortasında fotosunu eklemiştin unutmusum sanki ya da :)

baberko ana kız gıbısınız cok tatlu allah bozmasın
nan hıc kokos deıl ıkınızde aynısınız

yaaa kızlar şu keki geçen gün kim yapmıştı yaa? resim eklemişti ya arkada creme ole resmi vardı, kakao mu koydu acaba içine başka bişeymi merak ettim :))

bu arda benimkide fırında ama bi acaip oldu siz nası fırında yapıyosunuz turbo fırın var bizde pek hoş olmuyo kekler, normalde ortası kabarırdı bu sefer yanları kabardı bi acayip şekil aldı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…