Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar yaww bi halsizlik bi uyku offf bıraksalar masada horul horul uyuyacam valla

kızlar bende ekledim resim bu benim nişan resmimden görün istedim darısı gelinlikli halime :Saruboceq::Saruboceq:

burda kilolu gibi görünüyorum ama değilim halbuki destekli takınca öle oldu şakkıdışakkıdı

ha bu da benim koçumla ben :kedi:naniknanik

şimdi nişanlımla konuştuk bizde kayınpederim imamı ayarlamış kısmetse haftaya bugun kıyılacak:Saruboceq:

ervaa sıkarım senin yanaklarını mıncık mıncık Şeniz

erva çok tatlısın canım.Arsıma geçmiş olsun canım

ewracım maşallah ne kadar tatlısın sen ole

aybuer erva çok tatlısın yüzün çok güzel cnm ...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan teşekkür ederim güzeller güzelleri
yaa bakın ne okudum günlükte kıslar :1no2:

evlilik arefesinde hep bölemi oluyo yaa benim şimdiden ara ara sıkıntılarım oluyo .. üff Allah yardımcısı olsun elisaacımızında Allah selamete çıkarsın inşallah herşey düzene girer

kızlar ya geçen gün sağ göğsümün yan tarafına böle bıcak saplanıyor gibi bişiler oldu
çok canım acıdı
şimdide oraya dokununca çok ağrıo

CADIARZU ne oliyiki acep. Sol göğsün değilmiş iyiki canım inşallh bişi yoktur.. Bazen yatkta bile fazla hareketsiz aynı yöne yatıncada ağrıyabilyor..

parpalm canım ben ılk defa senı goruyorum maşallah ne çok yakışmışsınız bırbırınıze

parpalım o ne bakış öle kıs çok güzelsin maşallah ben diyorum yaa burda çirkin kısçe yok maşallah güzelim..

mandilincim kayınvaliden ve sensiniz değilmi canım maşallah size bende kaynanamla böle olayım anne diyorumda ne bilim pek yanaşamıyorum

şimdi nişanlımla konuştuk bizde kayınpederim imamı ayarlamış kısmetse haftaya bugun kıyılacak:Saruboceq:

hadi hayırlı olsun canımcım nikah kıyılınca ne dua etsen kabul oluyo (inşallah) günahsız oluyomuşsun hocalarda hep öle derler..bizede dua et he unutma:))
bide mehir konusu var :uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…