Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kekı yapan baberko resmı ekleyen benım ama içine creme falan eklemedı dıye bılıyom

baberko ana kız gıbısınız cok tatlu allah bozmasın
nan hıc kokos deıl ıkınızde aynısınız
kaydirigubbakcemile5

yaaa kızlar şu keki geçen gün kim yapmıştı yaa? resim eklemişti ya arkada creme ole resmi vardı, kakao mu koydu acaba içine başka bişeymi merak ettim :))

ewt bendimm :lepi: ama onun kekle ilgisi yok onuda yapıcaktım ayrı 3 dk hazır puding :)) çaktırma

kaynanam burda takıldığımı bilse oda üye olur gelir laf yetiştirir ama ozaman rahat dedikodu edememkaydirigubbakcemile3

baberko kayınvaliden çook genç görünüyor cidden ama gelinkızımız hiiiçte pasaklı değil bikere. durun bende bakim ekliyim, bizimkide pek kokoş

kaydirigubbakcemile5

ewt bendimm :lepi: ama onun kekle ilgisi yok onuda yapıcaktım ayrı 3 dk hazır puding :)) çaktırma

hee tamam ben kakao yerine koydun heralde dedimde, yani kakao tadını pek sevmemde öyle orda görünce acaba güzel olurmu diye düşündüm :)) hamarat gelin

ne çileği? oyunmu? geçen gün bi oyun muhabbeti olmuş ama kaçırmıştım :)))

he oyun
benimki facede takıldı bi oyuna
pazar sabaı uyandı patlıcanlarımı topladınmı dedi bana ve tekrar uyudu :roflol:
şimdi şantiyede çilekleri bana emanet etti :roflol:

kaynanam burda takıldığımı bilse oda üye olur gelir laf yetiştirir ama ozaman rahat dedikodu edememkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

beberko çok tatlısınz maşllah benim kaynanamda genç.inş hep iyi anlaşırız.

bunebu erva anlatımları için teşekkürler canlar öyle deniyim bundan sonra.

kızlar bende ekledim resim bu benim nişan resmimden görün istedim darısı gelinlikli halime :Saruboceq::Saruboceq:

burda kilolu gibi görünüyorum ama değilim halbuki destekli takınca öle oldu şakkıdışakkıdı

ha bu da benim koçumla ben :kedi:naniknanik

Son düzenleme:
kızlar ya geçen gün sağ göğsümün yan tarafına böle bıcak saplanıyor gibi bişiler oldu
çok canım acıdı
şimdide oraya dokununca çok ağrıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…