walla bnde ne zaman sayfayı yenılesem aslandaşım çıkıyo karsıma
kızlar selam
yarın akşama ilk kez yemeğe misafir geliyor ve çok heyecanlıyım
8 kişi olcaz ve hayatımda ilk kez misafir ağırlıycam. bekarken hiç böle şeyler yapmadım zaten. zaten yemek yapmayı da yeni öğreniyorum biliyosunuz.
nolur bana bi menü söylleyin napam?
bi de bi kek tarifi vardı baberko'nun muydu? dün akşam yaptım onu. benim kelepçeli kek kalıplarım vardı onları unutmuşum dün aklıma geldi. onların orta büyüklükte olanına yaptım. ama 3'er kaşık koyuyoduk ya onlar biraz dağıldı acaba kalıp mı büyük geldi? ama tat ta sorun yok harika oldu. teşekkür ederim tarif için opuyorumnanaktan
pashminacım bu indirimli fiyatlarımı şimdi??
çok pahalı ya 1 metre kumaştan bi gecelik 40 tl fln :umursamaz:
hallettim ağırladım gönderdim :)
canım gelinin hakkı zaten o olmadan nikah olmuyo almak zorunda değilsinde zaten hoca babama sordu vekilim babamdı babamda öle dedi 100 gr. demişti
bak buda doğru kimse ellerini bağlamıcak öle hani yaparlarya gerinmek için falan onu bile yapmıcaklar çok önemli bigece ve hurafe diye değerlendirmesinler vallaha doğru bunlar
densem bulamazsan yardım ederim
özeline bi bakarmısın kuşum bu arada
kızlar selam
yarın akşama ilk kez yemeğe misafir geliyor ve çok heyecanlıyım
8 kişi olcaz ve hayatımda ilk kez misafir ağırlıycam. bekarken hiç böle şeyler yapmadım zaten. zaten yemek yapmayı da yeni öğreniyorum biliyosunuz.
nolur bana bi menü söylleyin napam?
bi de bi kek tarifi vardı baberko'nun muydu? dün akşam yaptım onu. benim kelepçeli kek kalıplarım vardı onları unutmuşum dün aklıma geldi. onların orta büyüklükte olanına yaptım. ama 3'er kaşık koyuyoduk ya onlar biraz dağıldı acaba kalıp mı büyük geldi? ama tat ta sorun yok harika oldu. teşekkür ederim tarif için opuyorumnanaktan
kızlar sunset email atmış bana indirim varmış
bi bakın siteye
ervacım teşekkür ederim canım, bu hasanpaşa köfte fırında mı pişiyo
papi resimler görünmüyo ben de. bu gamze'nin kekinden mi yaptın. benimde kabarmasında sorun oldu. ama bence benim kalıp büyük geldi. dediğin gibi benimki dıştan içe doğru döndü. bi tarafı daha kabardı, bi tarafı sönük kaldı. anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?