ben bugün ölesine girdim virüs aldı siteden .uyus oldum valla...
kekim çıktı fırındannn
bu pişmiş halii.. normalde keklerimin direk göbeği şişerdi, bunun önce dış kısmı şişti bi tarafını görüyosunuz ööyle kaldı, sonra gene göbek şişip çatladı.. Evli hanımlar anlatın bakalım bana neyi yanlış yapıyorum :)
turbo fırında 160 derece önce ısıttım sonra keki attım..
buda dilim hali :))) azcık acemilik olduk bidahaki sefere daha güzel olcakinş.
ya bende cok merak ettim
edaaaaaa oyunu adını de bize
bizde oynayak gamyoncuiremsu
ervacım teşekkür ederim canım, bu hasanpaşa köfte fırında mı pişiyo
papi resimler görünmüyo ben de. bu gamze'nin kekinden mi yaptın. benimde kabarmasında sorun oldu. ama bence benim kalıp büyük geldi. dediğin gibi benimki dıştan içe doğru döndü. bi tarafı daha kabardı, bi tarafı sönük kaldı. anlamadım
ÇETNEVİR :Konya halkına özgü düğünden 1 gün önce erkek evinde erkekler arasında yapılan eğlence bu eğlencede isteğe göre alkollü alkolsüz içecekler ve kilolarca kuruyemiş yenir geç saatlere kadar eğlenilir.(bi nevi kına gecesi gibi bişi)
kızlar artık yolda görsek birbirimizi tanırız bence
bu arada iyi oldu çileklere baktığın arsi
ben de mısırlarımı topladım aklıma gelmişken oh mis
kızlar selam
yarın akşama ilk kez yemeğe misafir geliyor ve çok heyecanlıyım
benimde bu akşam tekrar misafirim var iş yerinden avukat ablalarım gelecekler kocişte arkadaşının çetnevirine gidecekmiş ohhh rahat rahat oturcaz opuyorumnanaktan
bana kim anlatacak iyi kek yapmayı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
misafirler ertelediler gelmiyolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nerdeyse telefonda teşekkür etcektimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hahahahahahah
ÇETNEVİR :Konya halkına özgü düğünden 1 gün önce erkek evinde erkekler arasında yapılan eğlence bu eğlencede isteğe göre alkollü alkolsüz içecekler ve kilolarca kuruyemiş yenir geç saatlere kadar eğlenilir.(bi nevi kına gecesi gibi bişi)
kısçeler bıçak seti almış annem 2gün önce hisardan 80 ytl. nasıl
arsi böcüğün taktiği ne ve kimi gördün alışveriş merkezinde?
off işler bıtmedığı gıbı yanlış yaptımm
sız burda çene yapın haın karılar:mymeka: sonra sorcam sıze ben
kaydirigubbakcemile3... yırttın bugün hayatım gelecek misafirler kimlerdi ne zaman gelceklerini dediler mi canımevet erva yazmayı unutmuşum güle güle kullan pıçak setini
benim bi takıntım vardır evde 50 tane bıçak olsun ben birine takar ondan başkasını da kullanamam :)
arsima :balayından geldim
bi alışveriş merkezindeyim eşimle
bi kız gördüm uy ben bunu biyerden tanıyorumm :)
ihih kızın yanına gittim konuştum siteden tanıdık o beni tanımadı hoşşik bide tatile gidiyormuş düğün resimlerini at dio :))))))
düğündeyiz artık yoruldum oturdum masaya karşıdan bi kız geliyor
ihi oda siteden :))))
kimi gördün alışveriş merkezinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?