hayatım eda benimmm :lepi:
erva bıçak setini güle güle kullan
alman almak lazımmış bıçak setini
herkese merhaba kızlar nasılsınız?
gelinliğim dikiliyor, bugün tekrar gittim saten kısmı tam olcume gore son halini aldı; şimdi işlemelerini organzelerini drapelerini falan yapacaklar. cok ama guzel ilgileniyorlar
bugunden sonra izne ayrılıyorum kızlar ya, şimdi stres olmaya başadım nedense. bugune kadar hiç stres yoktu işin ciddiyetini kavramaya başladım şimdi ya
ben dün ne yapsam diye düşünüyordum
oda dediki gelmesinler diye dua et :roflol::roflol::roflol:
hayatım eda benimmm :lepi:
:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3... yırttın bugün hayatım gelecek misafirler kimlerdi ne zaman gelceklerini dediler mi canım
anaaaam karşılaşılıyo hee dünya küçük :bbo:
tanınıyor yani
gelinliğim dikiliyor, bugün tekrar gittim saten kısmı tam olcume gore son halini aldı; şimdi işlemelerini organzelerini drapelerini falan yapacaklar. cok ama guzel ilgileniyorlar
bugunden sonra izne ayrılıyorum kızlar ya, şimdi stres olmaya başadım nedense. bugune kadar hiç stres yoktu işin ciddiyetini kavramaya başladım şimdi ya
kızlar kenıdınıze çok ıı bakın ben 1 hafta yokum ızne ayrılıyorum hepınızı çok sewıyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sanırım haftaya giremeceğim artık pek forumada
kızlar dua edin olurmu, hersey yolunda gitsin
parpalm benimle birlikte seninmi dugun vardı? :uhm:
alman markası ne oluyoki kız söle isminihayatım eda benimmm :lepi:
sanırım haftaya giremeceğim artık pek forumada
kızlar dua edin olurmu, hersey yolunda gitsin
parpalm benimle birlikte seninmi dugun vardı? :uhm:
topiklerden biliyorum certuru:)
valla ben de dua ettim :roflol: keşke sen de etsedin :mymeka:
farm town kızlar oyunun adı farmtown
oh mis oynuyorum da işte çok yavaş ilerliyor
tatlım bunu facebook dan mı oynuyorsunuz
cnm aslandaşım işallahh çok eğlenceli keyifli gecer tatilin seni çok özlücem hemen gecer işallahh su gibi kaydirigubbakcemile3 tamam tamam sustumm mafoldumbenmafoldumben bol bol resim bekleriz ona göre
pislukkkkk git aha kapı aha sapı :dilcikar:
69 tl rica edim
kaydirigubbakcemile5
ben dün ne yapsam diye düşünüyordum
oda dediki gelmesinler diye dua et :roflol::roflol::roflol:
haıd gözun aydın dahada ıyı olcak ınşzemuszemusherkese merhaba kızlar nasılsınız?
certuru gördüm bu topicten deil
düğünümede göksenin geldi
arsımam yaaaaaaaaaaa ole deme mafoldumbenmafoldumben
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?