Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın herkese. işe geç kaldım bu sabah uyuya kalmış çokda iyi geldi ohhh mis mis

amin canım

:gitme: çok mutlu bi gelin olarak dön inş.

başınız sağolsun canım

sulfatcım başınız sağolsun. mekanı cennet olsun. genç ölüm olunca tanıdıkta olmasa insan çok üzülüyor

günaydın kızlar..
ağdam ısınana kadar size bakayım dedim
kalkar kalkmaz ağda yapan yegane insanım sanırım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ayyy o iş beni de bekliyor ama haftaya cuma :bbo: Bugün cilt bakımına gidicem ben de. Cildim hassas olduğu için 10 gün kadar önce gel dedi güzellik uzmanı. Zaten misafirlerimiz geliyor yarın, bugün gitmezsem hiç gidemicem

oveg yazdıklarını okurken duygulandım
Rabbim çok çok çok mutlu etsin sizi ve hiç bir zaman pişmanlık vermesin

başınız sağolsun canım

sağol canım

sulfatcım başınız sağolsun. mekanı cennet olsun. genç ölüm olunca tanıdıkta olmasa insan çok üzülüyor

Evet canım, hani doğru düzgün tanımıyorum adamı ama çok üzüldüm gencecik, eşini yakınen tanıdğım için daha da üzüldüm. Teşekkür ederim

Ben de alıntıda gördüm.
Oveg canım allah hiçbirimize pişmanlık vermesin, çıktığı kapıya da muhtaç etmsin inş. Herşey gönlünce olsun canım, mutlu haberlerle dön

benımde gıtmem lazım
yaa hıc çillere bısey yaptıran oldu mu ben beyaz tenlıyım daha doğrusu buğday tenlıyım yazın çillerım cıkıyo
ve sıyah noktalrım var abartacak kadr yok ama onları naısl yok edebılırım
guzellık merkezıne mı gtmem lazım
yapabılırler mı acaba
askıma guzel görunum

Canım çilleri bilmiyorum bişey yapılabiliyormu, hem bence çillerçok sevimli görünüyor yerimseniben Ama siyah noktalarcilt bakımında temizleniyor

resim çok net değil ama idare edin kıslar bu benim kendi elceğizlerimle yaptığım takı iğneliğimdi..yapmak isteyen olur belkim :kedi:

böcük beyaz tenli olduğun için hergün güneş kremi kullanman gerekir cnm
lekeler lazerle yok olabiliyor diye biliyorum çillerde de lazer aynı sonucu gösterir sanırım
bende beyaz tenliyim ufak ufak bende de son senelerde lekeler oluştu..
2 kez gittim doktora.. ilacı kullanıyorum lekelrin rengi açılıyor ilacı bırakınca yine eski halini alıyor..

ağda mı ben yapım mı:jeyyar:

yapsana :jeyyar:

bendede aynısı var canım ama benim çillerim kalıcı kışında varlar yazın belirginleşiyo
ben bişey yapamıyom aşkım bırakmıyo çok seviyomuş çillerimi :kedi:

günaydınlarr........ sulfatcım başınız sağolsun cnm Allah geride kalan yavrularına uzun ömür versin işallah.şimdi davetiyenle buketin resimlere bakcam

resim çok net değil ama idare edin kıslar bu benim kendi elceğizlerimle yaptığım takı iğneliğimdi..yapmak isteyen olur belkim :kedi:

Tam da dünden beri takı için iğnelik düşünüyorum. Ama resim net değil :çok üzgünüm:

günaydınlarr........ sulfatcım başınız sağolsun cnm Allah geride kalan yavrularına uzun ömür versin işallah.şimdi davetiyenle buketin resimlere bakcam

Amin canım, sağol Şeniz Bak bakalım davetiyeme beğenecekmisin yerimseniben

yaa benım kışın olmuyoo
aslında suan bıle cok acık renklerı ve burnumun ust kısmındalar sevımlı bıraz ama ıstemıyorum
hadı çillerı gectım sıyah noktalarımdan fenalık geldı
bazı seyler uyguluyorum ılk uygulandığı gun yok sonra gene oluyoo
ayy aslında devamlı yapsam kesınlıkle olmuycak ama ben cok erınıyorum ya
mesela sıvılce ıcın ılac krem verdı dr bana sıyah noktlarım ozmn hıc yoktu
askımda bıze gelınce ona verdım ılacı ondada sıvılce cıkıyo stresten sanırım
ılacı kullan dıyceksınız olurda alkollu bellı zaman sonra ters teper dıe korkuyom
en ıyısı bı guzellık merkezıne gtmek:lepi:

eccu cok bulanık cnm

mınık ıtına ıle ağda yapılır:jeyyar: sonrasını bılıyon demı

bendede çıkıyo çil aslında yaza girerken güneş koruyucu kullanmak lazım.
ben burun yanlarında çıkanları seviyorumda bide bıyıklarımda çıkıyor yaa mafoldumben
onlar için bi ilaç almıştım ama sadece almaya meraklı olup kullanmayan bi tip olduğum için bir kaç kere kullandım sonra bıraktım tabiki bi işie yaramadı.
geçen gün suna dumankaya evdeyapılan bi karışım söylemişti leke açıcı diye onu yapsamamı diye düşünüyorum

benim askımda çilli çok seviyorum :) kardeşleride :).. sulfatcım davetiyene bayıldım maşallah bu arada senide davetiyeden görmek kısmetmiş :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…