herkes gitmiş bi ben kalmışım mafoldumben
offf kimsenin muhabbetini bölmeden bi içimi dökeyim bari..
bu aralar diil,uzun süredir çok sıkıntılı hayat..
uzun uzun yazmıcam wazgeçtim ama hayat zor ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUNNN
ama artık beni bana bıraksınlar karışmasın yıpratmasınlar :sinifsinif:
ii geceler...
Herkesler gitmiş bi ben kalmışım.
Mandalincm düğünden sonra yüklüyücem artık :)
Bavulumu topladım...
Odamı bırakmak ,dolabımı, aynamı ,kitaplığımı, yatağımı ,yastığımı evimi dünyamı bırakıp gitmek çok zor geliyor..
Memleketimde gelin olmaya gidiyorum...
Gittiğimde yıllardır kardeşlerimle geri döndüğüm evimi artık misafir olarak geleceğim.
Artık benim evim başka olacak.
En çok ilkokul üniversite dahil aynı sınıfta okuyup hiç ayrılmadığım ikiz kızkardeşimden ayrılmak zor geliyor...
Ama mutlu olamaya gidiyorum,sevdiğim adamın kollarına gidiyorum.
Her ayrılışta ağlamaktan öldüğüm,kokusunu,gözlerini deli gibi özlediğim sevgilimle bir daha ayrılık olmadan kavuşmaya gidiyorum...Ailemi,şehrimi,düzenimi herşeyimi bırakıp aşkımın peşinden gidiyorum.
Allah pişmanlık vermesin hiçbirimize...
Son gecemde evimde yatağımda son kez uyumadan önce aylardır hevesimi sevinçimi paylaştığım sizlerle bir tek bu duygularımı paylaşıyorum.
Bana dua edin kızlar inş herşey yolunda gider..
Hepinizi öpüyorum.
Gece vakti uykum kaçtı. Yakın olmasa da bi akrabamızın eşi öldü bu akşam.Gencecik bi insan gitti çok üzüldüm. 2 çocuğu var ve en küçüğü daha 2 aylık. Allah sabır versin eşine, eşi aynı zamanda ilkokul arkadaşım mafoldumben
günaydın kızlar..
ağdam ısınana kadar size bakayım dedim
kalkar kalkmaz ağda yapan yegane insanım sanırım kaydirigubbakcemile3
başınız sağolsun canım
sulfatcım başınız sağolsun. mekanı cennet olsun. genç ölüm olunca tanıdıkta olmasa insan çok üzülüyor
günaydın kızlar..
ağdam ısınana kadar size bakayım dedim
kalkar kalkmaz ağda yapan yegane insanım sanırım kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ayyy o iş beni de bekliyor ama haftaya cuma :bbo: Bugün cilt bakımına gidicem ben de. Cildim hassas olduğu için 10 gün kadar önce gel dedi güzellik uzmanı. Zaten misafirlerimiz geliyor yarın, bugün gitmezsem hiç gidemicem
benımde gıtmem lazım
yaa hıc çillere bısey yaptıran oldu mu ben beyaz tenlıyım daha doğrusu buğday tenlıyım yazın çillerım cıkıyo
ve sıyah noktalrım var abartacak kadr yok ama onları naısl yok edebılırım
guzellık merkezıne mı gtmem lazım
yapabılırler mı acaba
askıma guzel görunum
ağda mı ben yapım mı:jeyyar:
benımde gıtmem lazım
yaa hıc çillere bısey yaptıran oldu mu ben beyaz tenlıyım daha doğrusu buğday tenlıyım yazın çillerım cıkıyo
ve sıyah noktalrım var abartacak kadr yok ama onları naısl yok edebılırım
guzellık merkezıne mı gtmem lazım
yapabılırler mı acaba
askıma guzel görunum
resim çok net değil ama idare edin kıslar bu benim kendi elceğizlerimle yaptığım takı iğneliğimdi..yapmak isteyen olur belkim :kedi:
günaydınlarr........ sulfatcım başınız sağolsun cnm Allah geride kalan yavrularına uzun ömür versin işallah.şimdi davetiyenle buketin resimlere bakcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?