:jeyyar::jeyyar:
hayırdırr hemen çocuk yapalım filan mı dedi yoksa
sulfatcım çok hoş düşünmüşsünüz çok güzel arkadaşım herşeyin
resimli olunca çok da pahalı diye biliorum normallere göre
yok yaa 3 gundur benı kandırıyoo
arıyo azcık konusuyoruz hemen askım senı arıycam dıe bı çeneye dalıyolar 1 2 oluyo saat aramıda sınırımı bozdu
aksam gene aramadı 11den snra sımdık aradı açar acmaz bağırdım cağırdım bıttı mı dedı
bıttı dedım
sonrada cok daha sınırlenmemek adına işim var dıyıp suratına kapattım:1closedeyes:
ben o aradığında 3.kez calmadan bakıyom bazen oluyo bakamıyom kızıyo ıste nerdesın falan dıe kendı cvp bıle vermedığı zaman oluo hepsını soyledım
ohhhhhhhh olsun ona essek:dilcikar:
acaba napıyo :gitme:
sulfatcım davetiyen çok güzel .davetiye yazısını çok sevdim değişik ve güzel...
bendede çıkıyo çil aslında yaza girerken güneş koruyucu kullanmak lazım.
ben burun yanlarında çıkanları seviyorumda bide bıyıklarımda çıkıyor yaa mafoldumben
onlar için bi ilaç almıştım ama sadece almaya meraklı olup kullanmayan bi tip olduğum için bir kaç kere kullandım sonra bıraktım tabiki bi işie yaramadı.
geçen gün suna dumankaya evdeyapılan bi karışım söylemişti leke açıcı diye onu yapsamamı diye düşünüyorum
sımdık kım haksız sız karar verın galıba ben ama cok kızdım yaa
halasında kalıyor ya halasıgılın marketı var gece 12 kpatmaya gıdıyo bazen orda duruyo işten sonrada
neyse 12den sonra eve gelıyolar yemek yıyolar benımkı o saate kadr beklıyo napsın
1 oluyo sonra duş alıyo falan derken 2 oluyo bana kıyıp uyandrmak ıstemıyormuş aramıyo
bıde bazen olduğu yerde uyya kalıyomuş
sabhtan 8de kalkıp marketı acıyo tekrar
halasının evınde onların kurallarına uymak zorunda ama benı ıhmal etmesıne gerek yoktu
halasında kalıyor ya halasıgılın marketı var gece 12 kpatmaya gıdıyo bazen orda duruyo işten sonrada
neyse 12den sonra eve gelıyolar yemek yıyolar benımkı o saate kadr beklıyo napsın
1 oluyo sonra duş alıyo falan derken 2 oluyo bana kıyıp uyandrmak ıstemıyormuş aramıyo
halasının evınde onların kurallarına uymak zorunda ama benı ıhmal etmesıne gerek yoktu
yok yaa 3 gundur benı kandırıyoo
arıyo azcık konusuyoruz hemen askım senı arıycam dıe bı çeneye dalıyolar 1 2 oluyo saat aramıda sınırımı bozdu
aksam gene aramadı 11den snra sımdık aradı açar acmaz bağırdım cağırdım bıttı mı dedı
bıttı dedım
sonrada cok daha sınırlenmemek adına işim var dıyıp suratına kapattım:1closedeyes:
ben o aradığında 3.kez calmadan bakıyom bazen oluyo bakamıyom kızıyo ıste nerdesın falan dıe kendı cvp bıle vermedığı zaman oluo hepsını soyledım
ohhhhhhhh olsun ona essek:dilcikar:
acaba napıyo :gitme:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin-arabasi/298633-eminim-boyle-gelin-arabasi-gormediniz.html
ay çok değişik bi bakın kızlar
sulfatcım özellikle sen belki düşünürsün
kızlar şimdi çıkmak zorundayım daha eklerim öpüyorum hepinizi...
BİŞEY DEMEK İSTEMİORUMM CANIM SIKILDIII OFFFFFFFFFFFF
Gece vakti uykum kaçtı. Yakın olmasa da bi akrabamızın eşi öldü bu akşam.Gencecik bi insan gitti çok üzüldüm. 2 çocuğu var ve en küçüğü daha 2 aylık. Allah sabır versin eşine, eşi aynı zamanda ilkokul arkadaşım mafoldumben
saat 11 de aradı 5 dk konustuk askım senı sonra arıycam dedı zaten yanı kalabalıktı tmm dedımeğer senin aramasını beklediğini biliyordu da unuttuysa hatalı ama
beklediğinden haberi yoktuda kıyamadı uyandırmaya ise o zaman tam tersi seni düşündüğünden aramamış
onu anlıyorum ama o da benı anlasın özledım onunla konusmayı saatlerce off halasına gıdınce böle oldu yaaböcüğüm olur arada yorulup oldugu yerde uyuyp kalıyordur her zaman böyle bir durum yoksa bence o da haklı tabi biz kızlar ihmal edilmeye tahammülümüz yok...sen de bu yüzden kıızmıssındır anlayabiliyorum ,telafi eder unutursun sen de :)
:lepi:bunu görmwemiştim bak böyle bir durum varsa haklısın tabiki arada dişini de göstermek iyi oluyor erkeklere :)
kız bak yine sana kıyamıo die aramıomuş
ama gündüz konuşun madem
ay ne bilim nese ben anlamam bu işlerden
günaydın kızlar
ben kaçırdım ne oldu ki
günaydın kuşum, akşam böcük takıyla ilgili bişeyler yazmıştıda ona yorum yapmıştım bende
sulfat buradamısın bişi eklicem :)
paşminam o araba modellerini fuarda görmüştüm çokta hoşuma gitmişti
ama çıkartmak sorun olur kimin arabasına yapacaz diye vazgeçtik
soradan arabamız oldu ama biz bunu unutuk bile :)
zati gelin arabasıda bizim arabamız olmamıştı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?