Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:jeyyar::jeyyar:

hayırdırr hemen çocuk yapalım filan mı dedi yoksa

yok yaa 3 gundur benı kandırıyoo
arıyo azcık konusuyoruz hemen askım senı arıycam dıe bı çeneye dalıyolar 1 2 oluyo saat aramıda sınırımı bozdu
aksam gene aramadı 11den snra sımdık aradı açar acmaz bağırdım cağırdım bıttı mı dedı
bıttı dedım
sonrada cok daha sınırlenmemek adına işim var dıyıp suratına kapattım:1closedeyes:
ben o aradığında 3.kez calmadan bakıyom bazen oluyo bakamıyom kızıyo ıste nerdesın falan dıe kendı cvp bıle vermedığı zaman oluo hepsını soyledım
ohhhhhhhh olsun ona essek:dilcikar:
acaba napıyo :gitme:

sulfatcım çok hoş düşünmüşsünüz çok güzel arkadaşım herşeyin

resimli olunca çok da pahalı diye biliorum normallere göre

Bazı davetiyelerde resimli aynı fiyat canım ama bu özel seri bi davetiye olduğundan malesef pahalı oldu :bbo: Ama bizim düğün zaten 250 kişilik filan olcak, aşkımın tarafı hep şehirdışında 100 tane davetiye yeterliydiz bizim için. Daha fazla olsaydı yaptırmazdık

Teşekkür ederim tatlım güzel sözlerin için Şeniz

iyi etmişsin o zaman arada tırnakları göstermek lazım ki şımarmasınlar kaydirigubbakcemile3

kiminle çene çalıyoki o kadar unutuyo aramayı

sımdık kım haksız sız karar verın galıba ben ama cok kızdım yaa
halasında kalıyor ya halasıgılın marketı var gece 12 kpatmaya gıdıyo bazen orda duruyo işten sonrada
neyse 12den sonra eve gelıyolar yemek yıyolar benımkı o saate kadr beklıyo napsın
1 oluyo sonra duş alıyo falan derken 2 oluyo bana kıyıp uyandrmak ıstemıyormuş aramıyo
bıde bazen olduğu yerde uyya kalıyomuş
sabhtan 8de kalkıp marketı acıyo tekrar
halasının evınde onların kurallarına uymak zorunda ama benı ıhmal etmesıne gerek yoktu

ben de var gübneş lekeleri çiller yazın özellikle çoğalıyorlar.ben de alıp kullanmayan bir tipim malesef

yazın güneş koruyucu olmadan dısarı çıkmamak gerek...

eğer senin aramasını beklediğini biliyordu da unuttuysa hatalı ama
beklediğinden haberi yoktuda kıyamadı uyandırmaya ise o zaman tam tersi seni düşündüğünden aramamış

böcüğüm olur arada yorulup oldugu yerde uyuyp kalıyordur her zaman böyle bir durum yoksa bence o da haklı tabi biz kızlar ihmal edilmeye tahammülümüz yok...sen de bu yüzden kıızmıssındır anlayabiliyorum ,telafi eder unutursun sen de :)

bunu görmwemiştim bak böyle bir durum varsa haklısın tabiki arada dişini de göstermek iyi oluyor erkeklere :)

kız bak yine sana kıyamıo die aramıomuş
ama gündüz konuşun madem
ay ne bilim nese ben anlamam bu işlerden

günaydın kızlar

kızlar şimdi çıkmak zorundayım daha eklerim öpüyorum hepinizi...

resimler çok güzel sen çok tatlı maşallah

BİŞEY DEMEK İSTEMİORUMM CANIM SIKILDIII OFFFFFFFFFFFF

ben kaçırdım ne oldu ki

Allah rahmet eylesin
başınız sağolsun

sulfat buradamısın bişi eklicem :)

paşminam o araba modellerini fuarda görmüştüm çokta hoşuma gitmişti
ama çıkartmak sorun olur kimin arabasına yapacaz diye vazgeçtik
soradan arabamız oldu ama biz bunu unutuk bile :)
zati gelin arabasıda bizim arabamız olmamıştı (

eğer senin aramasını beklediğini biliyordu da unuttuysa hatalı ama
beklediğinden haberi yoktuda kıyamadı uyandırmaya ise o zaman tam tersi seni düşündüğünden aramamış
saat 11 de aradı 5 dk konustuk askım senı sonra arıycam dedı zaten yanı kalabalıktı tmm dedım
o arada ben uymuşum sbh kalktım aramamış kızdım bende aramadım sonra o aradı
hemen bağırdım cağırdım askım sen benı anlamıyon mu dedı falan fılan hıc alttan almadım
dedım bundan sonra sen madem benı dusunuyonn ararsın dedım ben senı aramıycam
bakalım ne zmn arycak

onu anlıyorum ama o da benı anlasın özledım onunla konusmayı saatlerce off halasına gıdınce böle oldu yaa
her işii ona yaptırıyolar zaten aşırı yoruluyo bıde onlar gezmeye gıdıyo benımkı cocuk bakıyo mafoldumben

bunu görmwemiştim bak böyle bir durum varsa haklısın tabiki arada dişini de göstermek iyi oluyor erkeklere :)
:lepi:
kız bak yine sana kıyamıo die aramıomuş
ama gündüz konuşun madem
ay ne bilim nese ben anlamam bu işlerden

gunduz konusuyok ama cok uzun deıl 5 10 dk ancak benım ısyeırmde yasak tel
onunda aynı sekılde
offfffffffffffffffff

günaydın kızlar

ben kaçırdım ne oldu ki

günaydın kuşum, akşam böcük takıyla ilgili bişeyler yazmıştıda ona yorum yapmıştım bende

sulfat buradamısın bişi eklicem :)

aşkımın arabası var ama benim hayalimde üstü açık bir araba var aşkım kiralıycaz dioo

kiralık arabayada o olmaz yaa

ama çok cici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…